بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-26-2013),undead_knight (04-26-2013)
شما سلبریتی نیستی..
تو ایگنورنتی (ignorant)
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
از بازگوییِ دادههایِ شخصی خود خودداری کنید
دوستان سر خود اینجا دادهیِ شخصی ندید!
با نگرش به آمار سرانجام میان ٤٠٠ و اندی کاربر یکی با نام کاربر و محمد و X و Y هم یافت میشود.
آندد خردسالِ خامی میتواند باشد (:, ولی نادان!؟ No way in hell.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
iranbanoo (04-26-2013),sonixax (04-26-2013),undead_knight (04-26-2013),یه نفر (04-26-2013)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (04-26-2013)
مشهور :-)
البته ایگنورنت یا ایگنورانت معنای نهفته ای هم داره که جدیدا خودم کشفش کردم...
ایگنورانت یعنی ابله. کسی که مخالفت میکند با واقعیت!
پس ایگنورانت به کسی میگن که صرفا فقط مخالفت میکنه.. همین :-)
مخالفتش نه از روی عقل هست و نه از روی حتی شایعه..
کلا مخالفه ... به هرچیزی مخالفه...
ایشون هم از خدا و دین و ایمون و آزادی و .... کلا مخالفه
—مزدک بامداد
ignorant نمیشود ابله, میشود نادان.
آن واژهای که شما بدنبال اش میگردی idiot (خنگ) یا stupid (دَبَنگ: کند در یادگیری) یا fool (کودن, پخمه) یا سبکسر, سرسبک یا ... است, نه نادان.
آدم نمیتواند از چیزی مخالف باشد, میتواند با چیزی مخالف باشد یا بر چیزی مخالفت کند.نوشته اصلی از سوی یه نفر
پ.ن.
تنها برای آزاردن نویسنده (:
—مزدک بامداد
به به شما دیکشنری جدید هم قراره چاپ کنید!؟:))
ایگنورنت همونطور که مهربود عزیز گفت به معنای "نادان" هست که در معنای کلی شامل هر نوع ناآگاهی میشه.ناآگاهی هم میتونه مربوط به پذیرش باشه نه مخالفت.
مخالف "آزادی"!؟چطور به این نتیجه رسیدید:))
در هر حال افشاگری هاتون رو ادامه ندید حیف میشه :))
من هم همین پیشنهاد رو میکنم:))من به دیگر هموندان گرامی انجمن پیشنهاد میکنم نگران مسئلههایِ امنیتی خود باشند و از شما الگوبرداری نکنند و دلایلی برای خود نداشته باشند.
گفتمان نبوذ ولی بعدا بعید نیست استفاده بشه:))تازه اینجا که گفتمانی نبود «پرداختن به سخنگو» نکنیم (:
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (04-26-2013)
نشنیدی میگن از بس مخالفت کرد....هم "از" داره هم "مخالفت"
![]()
—مزدک بامداد
sonixax (04-26-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)