sonixax (04-17-2013)
آری امیر عزیز،من بطور کلی گفتم نه فقط درباره سکس.از موقعی که این بحثهایِ حقوق مردان را آغاز کردی و نگرم عوض شد باورش برایم سخت است که تا کنون این دیوسازی مردان را نمیتوانستنم ببینم.
یکی از این دیوسازی(نماییها) همینجاست ،که حتی بین دختران و پسران نوجوان هم تا این حد ادامه دارد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
منظور اینست که آن «سوء استفادهی عاطفی» و «روانی» که طرفداران وضعیت کنونی سن تکلیف قانونی از آن برای دفاع از نه گفتن به خواست خود ِ آن دختر/پسر ۱۶ ساله و بیاعتبار دانستن حق انتخاب او استفاده میکنند را میتوان در همه سن و جنسی دید. برخی دختران ۱۵ ساله آنقدر از نظر عاطفی و روانی و جنسی بالغ نیستند که بتوانند برای سکس ابراز توافق بکنند، برخی دختران ۳۰ ساله را هم من دیدهام که فاقد چنان ثبات روانی و عاطفی و شخصیتی هستند! سن فاکتوری تا آن حد که ادعا میشود تعیین کننده نیست.
نه, ولی شما برای ما بگویید "بچه" از کجا آمد؟ ((:
بجای "بچه" هر چه دوست دارید بگذارید, در جاییکه ما بزرگ شدهایم به بازهیِ[1] میان ٧ تا ١٠ (نزدین[2]) میگویند کودک, از ١٠ به بالا میگویند بچه.
در دیار ایشان ولی بچهیِ پنجم دبستانیِ ١١ ساله همان کودکستانی هستند و باید به ایشان کودک گفت (:
----
1. ^ bâz+e::Bâze || بازه: فاصله Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ interval
2. ^ nazd+in{pasvand}::Nazdin || نزدین: تقریبی Ϣiki-En approximate
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-17-2013)
امیر گرامی نمیخواهید بگویید که شما نمیتوانید برای تن خودتان تصمیمگیری کنید؟
سقط جنین حق بی چون و چرای زن است (گرچه برای ما مردان خوشایند نباشد), آنچه اینجا حق مسلم زنان نیست بزور پدر کردن فیزیکی+قانونی مردان است.
سخنی که من پیشتر گفته بودم این بود که اگر مردی بچه را نمیخواست, مادر باید بچه را بیاندازد. من این را ستم یا همسان با "میخواستی سکس نکنی"
نمیبینم, همانجور که ما قانونهایِ سفت و سختی برای کنترل زادگان[1] داریم و شما نمیتوانید در برخی کشورها بیشتر از ١ یا ٢ فرزند داشته باشید و اگر داشتید باید
سقط کنید, همانجور هم یک زن نباید بی موافقت قانونیِ پدر (یا با دردست بودن اعتراض پدر) بچهدار شود. سخن من اینجا بخش پولی داستان نیست, فرایند بزور «پدر کردن فیزیکی» است.
----
1. ^ zâd+eg+ân::Zâdegân || زادگان: جمعیت Ϣiki-En population
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-17-2013)
حالا چرا قهر میکنی؟
امیر دوهزار و پونصد و نود و یک میاد بهت میگه خاله زنک ها...
بعد تو پدافند از حقوق مردان به مشکل میخورید :))
=>
=>
در دیار ما همه عاقلند و به چیزی که میگویند کمی می اندیشند.
یک پرسش دارم دوست گرانقدر:
این سرباز ها که بهشان میگویند آش خور، آیا واقعن همیشه در حال آش خوردن هستند؟
خخخخخخخخخ
بعد میگم iq 60 میگی پرداختن به شخص!!!
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
sonixax (04-17-2013)
اخوی, نکته اینجاست که شما دارید میکوشید نادرستی چیزی را نشان دهید که من اثبات درستی اش را از بیخ نکردهام!
بانو یاسی مرا نکوهیدند که چرا شما در هممیهن دختر ٧ تا ٩ ساله را کودک دیدهاید, ولی اینجا دختر ١١ ساله را کودک نمیبینید, من هم گفتم که در دیدگاه من بازههایِ[1] سنی اینگونه چیده شدهاند.
نسبی بودن همهیِ اینها هم که روشنه, حالا شما دارید این همه زور میزنید که بگویید نه ١١ سالهیِ دبستانی همان کودکِ کودکستانی است؟ چرا؟ اثبات آن کو؟ این چیزها
روی انگلیسی اش هم معنی روشنی ندارند و چنانکه میبینیم کشور به کشور و هتا شهر به شهر معنای شان میدگرد[2], یکجا ١٦ بزرگسال {adult} به شمار میرود, یکجا ١٦ کودک و ٢٢ بزرگسال!
حالا باز دو پست دیرتر بترولید[3] که "این 'بچه' از کجا آمد؟ این 'بچه' از کجا آمد؟" ((:
که هر آینه مایهیِ سرگرمی منه, افسوس که دوستان این جستار را جدی کردند (:
----
1. ^ bâz+e::Bâze || بازه: فاصله Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ interval
2. ^ Digarestan <— Degarestan || دیگرستن: تغییر کردن Ϣiki-En to change
3. ^ Trollidan || ترولیدن: ترول کردن Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ to troll
—مزدک بامداد
sonixax (04-17-2013)
من فکر میکنم ۱۶ سالگی سنّ مناسبی برای قانونی بودن سکس است.
"A Land without a People for a People without a Land"
در کانادا سنّ قانونی برای سکس ۱۶ است ولی مثلا سنّ قانونی برای بازی در پورن یا روسپی گری ۱۸ است.
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (04-17-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)