امیر من در مورد اینکه انجمن چیکار کنه حرف نزدم. هر کاری میخواید بکنید. نظر خودمو گفتم. اصلا اینجا رو بکنید یکی از این سایتای سکسی. اگه من چیزی گفتم. الان هم پوزش خواهی میکنم که اینجا پست گذاشتم. به کارتون برسید.
امیر من در مورد اینکه انجمن چیکار کنه حرف نزدم. هر کاری میخواید بکنید. نظر خودمو گفتم. اصلا اینجا رو بکنید یکی از این سایتای سکسی. اگه من چیزی گفتم. الان هم پوزش خواهی میکنم که اینجا پست گذاشتم. به کارتون برسید.
sonixax (06-19-2013)
Nevermore (06-19-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-21-2013),sonixax (06-19-2013)
فرض بگیریم ادعای شما صحت داشته باشد، این جلف تلقی کردن هرچه در آن کُس و کیر هست و خراشیده شدن روح و گوش به هنگام شنیدن اسماء ادوات تناسلی و الفاظ رکیک بیشتر ثمرهی زندگی در جامعهای امل است تا محرک آن. با علم به این موضوع چرا باید تسلیم این دگم فرهنگی بشویم بجای تلاش برای تغییر آن؟ جز اینست که خودتان هم تحت مجموعهای هستید که از آن صحبت میکنید؟ آیا شما اینها را مبتذل و سخیف نمییابید؟ حرف من اینست که تلاش برای حذف هرآنچه ما نمیپسندیم باید بالاخره یک جا متوقف بشود، و زیادی امنسازی اینجا در برابر تمام اشکال ابتذال افتادن از چاله به چاه است.
حق با شماست من بیخود با شما تندی کردم.
کمی عصبانی بودم، چراکه همیشه دلایل انکار به سخن درآوردن سکس مردستیزی و انکار سکشوالیتهی مردانه است(که مبتذل است، منحرف است، زنستیزانه است، بر شیانکاری زنان بنا شده و ...).
این تفکیکی که شما میان اروتیسم و پورن قائل میشوید و سپس یکی را مبتذل و دیگری را متعالی جلوه میدهید چیزی بجز سنجیدن جهان با معیارهای جنسیتی خودتان و سپس انکار آنچه با آن هماهنگی ندارد نیست. که من با این مشکلی ندارم، دشواری آنجا آغاز میشود که میکوشید این درک تکبعدی و شخصی و منحصر به خود را تعمیم بدهید به دیگران و یا جزئی ذاتی از خود آن چیز جلوه بدهید.
زنده باد زندگی!
پاسخ من: «خیلی خوب است اما کمی یکنواخت شده، شما که استاد نقاشی سر و صورت خود هستید کمی برای تغییر حال و هوای آن مرا راهنمایی میکنید؟». یک پاسخ خوب دیگر میتواند این باشد که شما هم از ایشان حال آلفاهای بنز سوار در پاتوق محل را جویا بشوید، یا دربارهی اضافه وزنی که طی این مدت مرخصی از دفترچه به آن دچار شدهاند سوال بکنید، و یا بپرسید که آیا هنوز شوهر گیرشان نیامده و ترشی کیلویی چند است این روزها؟ خلاصه میدانم که سخت است، ولی باید شوخی را به شوخی بگذرانیم و بکوشیم از هر حرفی ناراحت نشویم و کینه نگیریم.
زنده باد زندگی!
Alice(06-19-2013),Shlomo Shumbulowitz (06-21-2013),sonixax (06-19-2013),Theodor Herzl (06-19-2013)
گرامی، دلیل اینکه این تالار را برای این سایت مناسب نمیدانم، همانطور که گفتم، بردنِ انسانِ ایرانیست به موضعِ دفاعی. حال از آنجا که این انجمن به کاربر نیاز دارد و بس خلوت است، بودنِ این تالار برای تغییر این نگرش، تنها یک رویاست. بله اگر هزاران کاربر داشتیم، میگفتیم هرکس که نخواست نیاید، اما در این وضعیت این کار از ما ساخته نیست.
بنابراین، در اینجا در پی محدودسازی نیستیم، بلکه تنها ابرازِ نظر است. حال برای اینکه من شاید دلیلی برای این نظر داشته باشم (که هیچ ادعایی برای درستیاش ندارم) فکر نمیکردم علت شود برای آنکه به امل بودن متهم شوم.
به هر رو، مهم نیست. هر جور راحتید.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
دوست بزرگوار وقتی اظهار نظر شما آنست که «اینجا در شان انجمن نیست» عملا قصد محدودسازی کسانی را دارید که خلاف اینرا باور دارند، این برای مسئلهی محدودسازی.
دربارهی جذب کاربر هم من نظرم طی این چند سال دگرگون شده و گمان میکنم اینجا خلوت بماند بهتر است. گسترش باید کیفی باشد و نه کمی. آدمهای فرهیخته و علاقمند به موضوعات مطروحه در اینجا(مثل شما و آلیس و شوالیه و شهریار و دیگران)بالاخره از طریقی راه خود را به اینجا پیدا میکنند، اما اگر ما برویم دنبالشان، یا تغییری برای جذب رندم آنها ایجاد بکنیم، کسانی مثل شومبولویتس و شیلا و حزبالله یاعلی و ... هم سر و کلهشان اینجا پیدا میشود. گذشته از اینها، شما ادعا میکنید تالار سکسی کاربر را دلسرد میکنم، من ادعا میکنم که به جلب بیشتر آن میانجامد. درستی هیچکدام را هم نمیتوانیم به آزمایش بگذاریم و از ادعا فراتر نمیروند. با این تفاوت که شما میخواهید با یک ادعا صدها نوشتهی موجود را خاکستر بکنید.
زنده باد زندگی!
دوستان آنچه من دربارهاش نظرتان را خواستم "تناسب موضوع" بود و فایده برای انجمن ،نه نظر شخصی پیرامون پورن و نه اینکه نبود آن چه تاثیری بر دوست پسرتان دارد.
خطر خدم این است که با توجه به آرشیوی بودن تالار ایروتیک و اینکه بطور مستمر در نوی چندگانه انجمن هم قرار ندارد اثر چندانی هم قاعدتا نباید داشته باشد و تالارهای داغ و محتوا و منش کاربران اینجا خودش نشان میدهد فضای انجمن چگونه است.
البته بنظر من بهتر بود این مطالب بطور یک زیرتالار باشد تا یک تالار اصلی (با توجه به میزان اهمیت و فعالیت آن) ولی گویا ایجاد زیرتالار باعث بهم خوردن آدرس دهی و... میشود و ایجادش بصرفه نیست.
و نکته دیگر اینکه بنظرم دوستان اگر بقدر کافی آزادی خواه باشند (مانند داریوش گرامی) با حتی اگر خیلی هم با چنین تالارهایی مخالف باشند لطمهای به حظورشان در انجمن نمیشود و اگر کسی به اینجا بیاید و فقط بخاطر وجود تالار اروتیک از حظور در انجمن منصرف شود بگمانم چیز چندانی از دست ندادهایم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
خب قرار بود در این جستار، همانطور که از عنوان و پست نخستش پیداست، درباره توجیحِ وجودِ این تالار گفتگو شود و ما هم تنها نظرمان را گفتیم که آنهم نه به دلیلِ وجودِ خودِ آن تالار، بلکه در ارتباط با پیوستگیِ آن با کلیت انجمن بود. اینکه کاربرانی اینجا هستند که خواهانِ حضورِ این تالار هستند، به خودی خود کافیست که باشد، اما من تنها نظرم را گفتم و دلیلی برای آن ارائه کردم چرا که با خود اندیشیدم شاید این دلیل برای این کاربران هم موجه باشد و با توجه به اینکه به زعم خودم، این تالار برای این انجمن نامفید است، شاید آنها نیز رونقِ سایت را مهمتر بشمارند و از خیرِ این تالار بگذرند و با من همنظر با من شوند. حال که حداقل همان پیشفرضِ نخستِ من نادرست است، پس دیگر هیچ!
ویرایش از سوی Dariush : 06-20-2013 در ساعت 06:17 AM
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (06-19-2013)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)