من سه تا دختر خوشگل+باهوش تاکنون دیدهام، که از این بین این سه، یکیشان دوست نزدیکم است.
آن اندازه هم وضعشان بد نیست ...
ولی جدای از این، بستگی بسیار زیادی دارد که هوش را از چه جنبهای نگاه کنیم. دخترها
معمولا (اگر sonixax الآن هوار نکشد) در چیزهایی باهوش هستند که ما مردها معمولا اهمیت چندانی نمیدهیم، مانند
خواندن زبان بدن (body language) یا انجام دادن همزمان چندکار با هم و یا چیزی که من هنر راستین یک دختر میدانم، فریب دادن و اغواگری.
ویرایش از سوی Mehrbod : 02-14-2011 در ساعت 12:32 AM
sonixax (02-14-2011)
نکته براستی خوبی است. آدم آنچیزی را یاد میگیرد که بدردش بخورد. اگر منطقی بودن و بکار بستن
هوش برای یک دختر زیبا کاربردی نداشته باشد، منطقا هم زحمت زیادی به خودش نمیدهد که بکار بگیردشان.
هر آینه، یک نوشته خوب درباره پیوند میان زیبایی و هوش هست که میتوانید اینجا یک نگاهی به آن بیاندازید:
Why beautiful people are more intelligent.pdf
استدلال آن بسیار ساده است و روی این پیشانگاشتها پایهگذاری شده:
- زیبایی، صفتی به ارث بردنی است، پدر و مادرهای زیبا، با احتمال بالایی بچههای زیبا خواهند داشت.
- هوش نیز به مانند زیبایی، صفتی به ارث بردنی است و از پدر و مادر به فرزند میرسد.
- درآمد یک آدم، پیوند سرراست و مستقیم با هوش دارد.
- مردهای باهوش دنبال زنهای زیبا هستند. (جای زن و مرد را میتوانید وارونه کنید)
- زنهای زیبا (زنها در اینجا دوباره و تنها برای درک سادهتر به کار رفته) دنبال مردهای باهوش و ترجیحا پولدار هستند.
اکنون اگر همه پیشانگاشتهای بالا درست باشد (که در خود نوشته برای
هر کدام از نمونههای آماری و ژنتیکی سود برده شده)، تئوری توضیح میدهد که در
روند فراگشت و با گذر زمان، زیبایی و هوش به یکدیگر نزدیک و نزدیکتر خواهند شد.
---------- ارسال جدید اضافه شده در 12:30 AM ---------- ارسال قبلی در 12:27 AM ----------
من کارهای نیستم، امیر اینجا از هوش و نبود آن در «دخترها» گفت
پیرامون ِ ارثی/اتفاقی بودن ِ هوش تئوریهای ِ گوناگونی وجود دارند که هریک به اندازهی ِ دیگری معتبرند، وانگهی دیدگاه ِ «اغلب ارثی بودن» ِ آن دیدگاه ِ پذیرفته شدهتر است. در توضیح ِ اینکه چطور ممکن است یک نابغه فرزندی نیمهخُل و کندذهن پس بیاندازد، مغلوب بودن ِ ژن ِ طرف ِ نابغه و تأثیرات وسیع ِ محیطی در چند سال ِ اول زندگی و برخی پدیدههای ِ ژنتیکی و غیرژنتیکی را مطرح کردهاند. به عبارتی مجموعهای از عوامل محیطی و ژنتیکی در شکلگیری توانایی ِ ذهنی و ضریب ِ هوشی ِ شخص موثر هستند.
---------- ارسال جدید اضافه شده در 01:50 am ---------- ارسال قبلی در 01:46 am ----------
دوستان عنایت داشته باشند که مقصود ِ من از هوش آنچه با آیکیو میسنجند نیست، منظورِ من بیشتر «هوشمندی»ست(کلا باید از واژهی ِ دیگری استفاده میکردم)، یا به عبارتی «خرفت نبودن». آدم ِ خرفت کسیست که نمیتواند خارج از محدودهی ِ باورها/افکار ِ خود را درک بکند. زنها بطور کلی، و زنهای ِ زیبا در شمار ِ بسیار بیشتری، اغلب از برقرار کردن ارتباطی عمیق و عینی با چیزها عاجزند و جهان را از دریچهی ِ «آنچه من میپسندم/نمیپسندم» درک میکنند.
دربارهی ِ رابطهی ِ مستقیم ِ زیبایی و حماقت هم، حماقت هیچ پیوندی با «هوش» ندارد و من شخصا چند آدم ِ باهوش ِ بسیار احمق را میشناسم. اتفاقا حماقت ِ اینها به مراتب نفرتانگیزترست، چراکه میزان ِ خودباوری و ایگوی ِ آنها هم چند برابر است..
زنده باد زندگی!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (02-14-2011)
بهترین لفظی که پیدا میشود برای رساندن ِ حماقتی که برآمده از محدودیتهای ِ اغلب خودساختهی ِ مربوط به شخصیت فرد است نه ناتواناییهای ذهنی به گمانم bêtise باشد(در انگلیسی هم کاربرد دارد). در مقابل Stupidity و idiocy که هر دو به معنای lack of intelligence هستند ...
برای آنچه ضد ِ اینست، یعنی خرفت نبودن، راستش واژهای سراغ ندارم! منظور ِ منرا کلا اینطور بخوانید : زنها خیلی کمتر از قالبهای پیشساختهای که جامعه برایشان در نظر گرفته خارج میشوند، استعداد بسیار بیشتری دارند برای شیفتگی نسبت به آنچه قصد نابودیشان را دارد(برترین مدافعان مردسالاری زنان هستند و مثلا هموفوبیای زنانه بسیار وحشیتر و شدیدتر از انواع ِ مردانهی آنست)، گویی 90% آنها با سندروم استکهلم زاده شدهاند، و کلا با سانتیمانتالیسم نفرت انگیز(مثل عر زدن به وقت دیدن یک بچه گربه و این کارها)که با مقادیر متنابهی مفاهیم انتزاعی مثل بچه سالاری و خانواده دوستی و ضدیت با فردیت و دیدن ِ هر موجود دوپای ِ مذکری به چشم شوهر ِ آینده همراه شده دشمن ِ درجه یک عقلانیت محسوب میشوند. آدمی که خرفت نیست میتواند با آدمهای دیگر خارج از منظومهی ِ اعتقادی/شخصیتی خود ارتباط برقرار بکند، بیشتر زنهای معمولی، و تمام زنهای زیبا از چنین چیزی برخوردار نیستند.
زنده باد زندگی!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)