برنامه نویسی کار خوبیه پول هم توش زیاده ولی پولی که میگیرید به نسبت کاری که میکنید نمیصرفه مگر اینکه یک برنامه ی خیلی خوب بنویسید و به صورت پابلیک بفروشیدش یا برید توی کار اپلیکیشن نویسی برای گوشی .
من شخصن از برنامه نویسی پول چندانی در نمیارم! شاید 10 تا 20 هزار یورو در سال. ولی پولهای کناری از نصب همون سیستم های امنیتی و سخت افزار و ... خیلی بیشتره و بهتره .
به انتخاب من باشد اول Kobo-Touch به خاطر اینکه مموری بهش میخوره و بعد از اون کیندل آمازون.
آری دوست دارم ، یک زمانی هم ورزش مورد علاقه ام Sky-Diving بود یک مدتی هم کار میکردم به خاطر هزینه زیادش مجبور شدم کنار بذارمش و کنار گذاشتنش یک مقداری باعث افزایش وزنم شد که دارم زور میزنم درستش کنم.
راستش بازیهای کامپیوتری را بیشتر میپسندم. اهل سودوکو و شطرنج و تخته و اینها نیستم! اوج بازی های اینطوری که بازی میکردم در منچ و مارپله و راز جنگل!!! خلاصه میشد. یک بار هم روپولی بازی کردم خوشم نیومد.
یک تار مور گننده ماریوی لوله کش را به صد تا از این بازیها نمیدهم
زیاد اهل رمان و داستان نیستم. به نظرم وقت تلف کردن هستش. از همون بچگی هم همه کتاب حسن کچل دستشون بود و من کتابی که چگونگی انقراض دایناسورها را توضیح میداد . تنها رمانی که تونستم نصفش رو بخونم قلعه حیوانات بود اون هم به خاطر اینکه کارتونش رو دیده بودم :))
هر چی که فکرش رو بکنی . عاشق کمدی هستم هر مدلش . ولی مورد علاقه هایم کارهی بنی هیل است ، پس از آن مجموعه مستر بین با بازی روان آتکینسون.
از کمدی های آمریکایی هم خیلی خوشم می آید ولی به نظرم خلاقیت انگلیسها را ندارند به هیچ عنوان . کارهای آمریکایی ها هر چه قدر هم خنده دار باشد فقط به درد یک بار دیدن میخورد ولی آثار کمدینهای انگلیسی را هزار بار هم که ببینید سیر نمیشوید.
از این کمدی های کلامی هم خیلی خوشم می آید مانند کارهی مکس امینی و ماز جبرانی و ...
ولی از بی استعداد هایی مثل ماهی صفت که یک کار را هی تکرار میکنند بیزارم.