بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دوست عزیز در غرب شما ظرف بشورید از یک مهندس داخل ایران درامد چندین برابر بیشتر دارید ، بروید روی صندلی وسط خیابان به خدا ، محمد علی ، رئیس جمهور کشور پادشاه اینها هرچه میخواهید بگویید کسی با شما کاری ندارد ، کافی است مزه آزادی را چشیده باشید که دیگر هرگز پا در ایران نمیگذارید
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (12-16-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Spehr (12-16-2013)
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
خیر ، اکنون ایران هم آنچنان هزینه زندگی با غرب فرق نمیکند ، قیمتها یا برابر یا بیشتر از غرب است ، حداقل در غرب این است که پول شما کافی است و دخل و خرج میخواند
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (12-16-2013)
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
Mehrbod (12-16-2013)
سپاس از شرکت شما در این جستار
لیک یکی از دوستان میگفت فامیلشان رفته در فرانسه ، بعد از ده سال دوباره به ایران بازگشته و گفته که در ایران آسانتر می توان پولدار شد. البته منظورش پولدارشدن بدون کار کردن بود.
گویا در اروپا نمی گذارند مردم از یک اندازه ای بیشتر پولدار شوند و ساو(مالیات) زیاد میگیرند.
من می گویم به همین دلیل اروپا خوب است. چون هرکس اهل کار و کوشش باشد به رنجش گنج می دهند.
نه مانند ایران که دنیا به کام زباندرازان می گردد.
البته گمان می کنم در آمریکای سرمایه داری مثل ایران باشد.
—مزدک بامداد
Spehr (12-16-2013)
—مزدک بامداد
Spehr (12-16-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)