نوشته اصلی از سوی
sonixax
یا رویتان خیلی زیاد است یا خیلی بیسواد هستید ! حالا کدام اش است خودتان بگویید ! یادتان رفته که سرچشمه ی اصلی این منبع تخیلیتان را برایتان آوردیم ؟ اگر یادتان رفته یا آلزایمر دارید دوباره برایتان مینویسیم که فکر نکنید خبریست :
اگر چشمانتان را کامل باز کنید میبینید که زیر بنچمارکهای منبعتان ! نوشته wrensoft.com ! شما هم که سواد دارید انشااسپاگتی ؟
اگر به سایت Wernsoft برویم و دنبال این بنچ مارک بگردیم این را پیدا میکنیم :
http://www.wrensoft.com/zoom/benchmarks.html
که خود کسی که این کار را نجام داده چنین نوشته :
حالا حرف کسی که این کار را نجام داده قابل قبول است یا حرف آن منبع بیسواد تر از خودتان ؟ من این مورد را اینجا هم برایتان نوشته بودم :
http://www.daftarche.com/showthread.php/377-یادگیری-برنامه-نویسی?p=6735&viewfull=1#post6735
که شما دیدید گندش در آمد بحث را منحرف کردید که چند صفحه ای بیاید جلو و باز همان ادعای مزخرف قبلی را تکرار و به آن استناد کردید !
خسته نباشید
خیر دوست گرامی، درست نخواندید:
اگر دقت کنید، در نوشته یادشده سخن از ASP میباشد (که به صفحه asp.html) لینک شده است و ما اینجا درباره asp.net سخن
میگوییم (لینک شده به aspdotnet.html) که زبانهای سیشارپ و VB.net روی بستر آن پیادهسازی شدهاند (در ASP کلاسیک، سیشارپی در کار نیست).
نمودار زیر نیز از همان سایت، به روشنی نشان میدهد که ASP.net در همه تستها تندتر از PHP میباشد:
نوشته اصلی از سوی
sonixax
در ضمن کپی کیلویی کردن از فاروم ASP کاران خیلی خیلی معتبر تر از این است که بگوییم خودم تست کردم این سریع تر بود و بعدش هم دروغ بگوییم که هر کدام را روی سیستم عامل خودش اجرا کردم !
من نمیدانم پافشاری شما در دروغگو خواندن من چیست. من روی سیستمهای گوناگونی که زیر دست دارم، بسادگی و در کمتر از چند دقیقه هر دو کُد را اجرا کردم:
کد:
<%@ Page Language="C#"%>
<%
int x = 0;
DateTime start = DateTime.Now;
for (int i=0; i < 10000000; i++)
{
x = x + 1;
}
DateTime end = DateTime.Now;
TimeSpan total_time = end - start;
Context.Response.Write("Total Time="+total_time.Milliseconds);
%>
و
کد PHP:
<?php
$x=0;
$start = microtime(true);
for ($i = 0; $i < 10000000; $i++) {
$x = $x + 1;
}
$end = microtime(true);
$total_time = $end-$start;
print 'Total time='.$total_time;
?>
سیشارپ نزدیک به دو برابر تندتر اجرا میشود.
نوشته اصلی از سوی
sonixax
منظورتان آن آمار دروغین است که از خود سایت اصلیش دروغ بودنش را به شما نشان دادیم ؟
تنها چیزی که از سایت اصلی نشان دادید بیتوجهی خودتان بود.
نوشته اصلی از سوی
sonixax
بیسواد ، شما هنوز فهم نکرده اید که وبسایهایی مانند فیسبوک نیازمند پرفورمنس بالا در زبان مورد استفاده برای خود هستند تا بتوانند به آن همه کاربر سرویس مناسب را ارایه دهند . شما مدام میزنید توی قیاس مع الفارق و از این ادعاهای چرند و مفت و مزخرف مانند آنچه پیشتر ادعا کردید . در مورد آن ریفرنستان تا کنون ۲ بار نشان داده ایم و باز شما همان اراجیف قبلی را تکرار میکنید .
البته جالب است که شما به قدری وقیح تشریف دارید که فیسبوک و گوگل و ... را فرضی میدانید ! احیانن شما بسیجی مسیجی چیزی نیستید ؟
http ://
www.facebook .com/
editaccount.php?ref=mb&drop
روی نمونه بسیار خوبی دست گذاشتید. از آنجاییکه گمان میکنم در جریان نیستید، Facebook پس از وسعتی که پیدا کرد بشدت با دشواریهای گوناگون «تندی»
روبرو شده بود و از همینرو، پروژهای را آغاز نمود که کُد PHP را به ++C بازگردانی کرده و بخشهای مهادین سایت را به کمک آن، روی کُد بازگردانی شده جابهجا نمودند.
پروژه نامبرده:
آگاهینامه فیسبوک از آن:
نوشته اصلی از سوی
Haiping Zhao
Scaling PHP as a Scripting Language
PHP's roots are those of a scripting language, like Perl, Python, and Ruby, all of which have major benefits in terms of programmer productivity and the ability to iterate quickly on products. This is compared to more traditional compiled languages like C++ and interpreted languages like Java. On the other hand,
scripting languages are known to generally be less efficient when it comes to CPU and memory usage.
http://developers.facebook.com/blog/post/358
همچنین همانگونه که میتوانید ببینید، نویسنده که خود از کارمندان فیسبوک میباشد به «پردازهنویس» بودن PHP
بخوبی آگاهی داشته و به کاستیهای آن در تندی و performance در برابر زبانهای «برنامهنویسی» مانند ++C اشاره میکند.
نوشته اصلی از سوی
sonixax
سفسطه باشد یا نباشد که سفسطه بودن یا نبودنش در حقیقت دخلی ندارد این حقیقت را کتمان نمیکند که شما مساله به این سادگی را درک نمیکنید و مدام یک ادعای پوچ را طوطی وار تکرار میکنید .
تاکنون که این شما بودهاید ادعاهای شگفتانگیز کردهاید و بیشترین اثباتی که داشتهاید، کپی پیست کیلویی از یک فاروم اینترنتی بوده است.
تنها چیزی هم که برای بهتر بودن PHP تکرار میکنید بیشتر بودن شمار کاربران و سایتهای روی آن هست = دستآویز به باور همگانی
سفسته «دستآویز به باور همگانی» در اینجا به خوبی خود را نشان میدهد. این ادعا که چون ما با یک زبان برنامهنویسی سر و کار
داریم و نمیتوان آن را بمانند یک باور بگوییم «باور به اسلام» همانندی نمود، چرا که زبان برنامهنویسی functional است و باورمندی
خداپرست خیر، خود یک سفسته دیگر است که زاب functionality یک چیز را مایه نادرستی و «قیاس مع الفارق» خواندن استدلال میداند.
برای درک سادهتر، اگر بخواهیم سخن شما در جایگاه یک استدلال منطقی بدانیم:
- شمار بسیار زیاد رستورانهای زنجیرهای مکدونالد اثبات بهتر بودن کیفیت غذای آنها خواهد بود!!
- شمار بسیار زیاد کاربران ویندوز، اثبات بهتر بودن آن است!
- شمار اتوموبیلهای بفروش رسیده یک کمپانی، اثبات بهتر بودن کیفیت آن خودرو خواهد بود!
- ...
در همه موارد بالا زاب functionality را داریم و میتوان به روشنی و یا یک مثال نقض (McDonalds) به نادرستی استدلال
پی برده و نشان داد که استدلال مهادین ما "قیاس مع الفارق" نبوده و بودن یا نبودن functionality، در اصل ما خدشهای وارد نخواهد کرد.
نوشته اصلی از سوی
sonixax
من را باش که روی دیوار کی دارم یادگاری مینویسم !
بروید اول معنی Programming با آن همه ادعایتان را یاد بگیرید بعد که یاد گرفتید و البته دست از لودگی برداشتید بحث را ادامه میدهیم .
ببینم ActionScript که کامپایل میشود برنامه نویسی محصوب میشود ؟
یا چون اسکریپت است برنامه نویسی محصوب نمیشود ؟
ActionScript در نگارشهای نخستین خود همگردان (کامپایلر) نداشته است، از همینرو ActionScript نامگذاری شده است:
Timeline by player version
Flash Player 2: The first version with
scripting support. Actions included gotoAndPlay, gotoAndStop, nextFrame and nextScene for timeline control.
Flash Player 3:
Expanded basic scripting support with the ability to load external SWFs (loadMovie).
...
Flash Player 9 (initially called 8.5): ... Performance increases were a major objective for this release of the player including a
new JIT compiler.
http://en.wikipedia.org/wiki/ActionScript
نوشته اصلی از سوی
sonixax
..
به راستی افسوس که وقتم را پای بحث کردن با کسی گذاشته ام که تمام دانشش خلاصه میشود به سرچ در گوگل و نقل کردن اولین لینکی که در نتایجش میبیند !
..
در آخر هم من دیگر علاقه ای به ادامه ی بحث با شما ندارم ، چرا که شما در طول این بحث آشکارا دروغ گفته اید و دارید میگویید - کسی که در بحث دروغ میگوید و اشتباهش را قبول نمیکند ارزش بحث کردن را ندارد . نمونه اش هم همان بنچمارک مسخره ای است که پیداست آن پستی که نشان میداد ریفرنستان تخمی است را یا اصلن نخوانده اید ! یا خوانده اید و گذاشته اید چند صفحه ای بحث برود جلو و باز هم همانها را لینک کرده اید و مدعی شده اید که خیلی منبع درست و حسابی است و فکر کردید که بقیه این وقاحت بی حد و حساب شما را نمیبینند چونکه همه آخرین پست را میخوانند !
کسی شما را وادار به گفتگو نکرده است.
benchmark نامبرده نیز اشتباه خودتان در خواندن بود و بالا پاسخ داده شد.
پ.ن.
در بیرون از این جستار، من شما را آدمی فرهیخته و با دانش میدانم و احترام بسیاری برایتان قائل هستم.
ولی در مواردی، تلاش میکنید با پافشاری بیجا و سود بردن از سفستههای گوناگون «نگر شخصی»
خودتان را در جایگاه واقعیت و fact نشان دهید. اینچنین رفتاری از دید من نه اخلاقی است و نه درست.