قضیه این نیست که آن دختر دروغ نگفته ، قضیه این سؤ استفاده از یک case است که بگویید نگاه کنید! بچهها که پدرانشان به آنها تجاوز میکنند دروغ میگویند اکثرا! از یک case و یک دادستان چه چیزی مشخص میشود؟
قضیه این نیست که آن دختر دروغ نگفته ، قضیه این سؤ استفاده از یک case است که بگویید نگاه کنید! بچهها که پدرانشان به آنها تجاوز میکنند دروغ میگویند اکثرا! از یک case و یک دادستان چه چیزی مشخص میشود؟
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (04-16-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
شما میگی آسونه !!!! من که نمیگم !
Rape cases prove difficult to prosecute Clark County News and Tribune
اگر سخته ! که باید همان اول در این مورد تحقیق میشد و حکم بر اساس تحقیقات صادر میشده !
اگر آسونه که باز هم میبایستی جرم اثبات میشد و بعد طرف 9 سال میرفت زندان !
در هر دو صورت بعد از 9 سال اگر دختر بیاد و در سن بلوغ بگه دروغ گفتم و چون قبلن ریپ توسط تحقیق و ... ثابت شده باید خانم رو به جرم دروغگویی و فریب سیستم قضایی محاکمه کنند ! همه جوره این گند به ضرر فمینیستهاست !
یعنی در هر صورت باید این خانم به جرم دروغگویی محاکمه بشه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
من میخواهم ببینم این وقاحت در توهینها و حملههای شخصیِ شما نقطهی پایانی دارد یا خیر؟ چند روز است همینطور همهی ما داریم این سخنانِ شما را تحمل میکنیم و در برابرِ توهینهای مستقیمِ شما دم برنمیآوریم، شما هم هر روز بیشتر آمپرِ بیشرمی خود را پر میکنید و به تازگی هم نوید دادهاید که میخواهید چاک و دهان خود را نیز بدرید، این گوی و این میدان ، بیشتر شخصیت خود را بنمایید. من که شما را به لیستِ سیاهِ خود افزودم.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
در انگلیس 8% ادعاهای تجاوز دروغ بوده !
قضیه اینجاست که سیستم قضایی کوچکترین حفاظتی از همین تعداد کم نمیکنه و اصلن به اینکه چه آسیبهایی میبینند توجهی نداره . یک سرچی بزنید متوجه میشوید که در همان زندان با کسانی که متهم به تجواز به کودک هستند چه رفتاری میشود .
حالا ما بیاییم حقوق یک انسان را پایمال کنیم چون موارد اینچنینی نادر است ؟! پس از این به بعد دیگر دنبال کسانی که مثلن میروند رئیس جمهور یک کشور را ترور میکنند هم نرویم چون هر 50 سال یکی اتفاق میوفتند !!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Mehrbod (04-16-2013)
من چه توهینی کردم؟ جناب امیر گفتند از احساس چندش دیدن صحنه میخ کردن در تخم مردها یا چرخ کردن آلت در چرخ گوشت خوششان میآید! ، من هم گفتم این یک بیماری سادیست گونه هست ، حالا شما میگوئید خوش آمدن چرخ کردن آلت یک مرد در چرخ گوشت بیماری نیست ، آن یک بحث دیگری است!
این فرجامیابیهایِ «از پایان به آغاز رسیدنی» براستی کاستومند[1] و مایهیِ سرگرمی هستند (:
اگر دختر در ١١ سالی دروغ گفته:
پدر ٩ سال بیخود زندان بوده.
دادگاه بنادرستی حکم داده —> اثبات تجاوز سخت است.
دختر ٢ سال پس از گذراندن ١٨ سالگیاش همچنان در جایگاه یک بزرگسال روی دروغ خود ایستاده.
دختر در ٢٠ سالگی سرانجام راست اش را گفته و پدر آزاد میشود و دربرابر دروغی که گفته هیچ مجازاتی نمیگیرد.
اگر دختر در ١١ سالگی دروغ نگفته:
پدر ٩ سال بحق زندان بوده.
دادگاه بدرستی حکم داده —> اثبات تجاوز آسان است.
دختر در ٢٠ سالگی دروغ گفته و پدر آزاد میشود و دربرابر دروغی که میگوید هیچ مجازاتی نمیگیرد.
اینهم فرجامیابیهایِ بسیار بامزهیِ ما از دیدگاه مادینگرایی[2]:
اثبات تجاوز بسیار آسانه (به گاهِ نیاز)
اثبات تجاوز بسیار سخته (اگر شرایط ایجاب میکرد)
دروغگویی برای زندان انداختن پدر اشکالی ندارد (بچگی کرده).
دروغگویی برای از زندان درآوردن پدر اشکالی ندارد (گذشت کرده).
اینهم سیستم قضایی ما در دست مادینگرایان, چیزی هم بگویید میشوید کودکآزار (:
----
1. ^ Kâstumand || کاستومند: ناقص; دارای کاستی TFD defective
2. ^ mâd+in{miyânvand}+gerây+i{pasvand}::Mâdingerâyi || مادینگرایی: فمینیسم feminism
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
غلط میکند کسی دروغ میگوید که به او تجاوز شده ، هرکه دروغ میگوید را باید مجازات کرد ، هرکه را هم که تجاوز میکند باید مجازات کرد ، باید دادستان و پلیس مدارک را کامل ببینند تا مجرم یا بیگناه بودن یک شخص مشخص شود ، بحث تمام!
sonixax (04-16-2013)
من میگم شدنیه اگر و اگر سیستم قضایی درستی وجود داشته باشه...
شکایت فمنیسم اینه که بیشتر تجاوزات در همون مراحل اولیه ی ادعا توسط نیروی پلیس (و نه دستگاه قضایی)پرونده بسته میشه
حالا فرض کنید که این ادعا از فیلتر پلیس گذشته و به دستگاه قضایی رسیده مسلما دلایل کافی برای اثبات وقوع جرم وجود داشته و به تحلیل و بررسی رسیده!
من مشخصا نظر خاصی در مورد این داستان ندارم و کلا مقوله ی تجاوز رو اول برای یک کودک و بعد برای یک بزرگسال تحلیل میکنم
sonixax (04-16-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)