من حقیر حزب اللهی عقیده دارم وظیفه داریم بنا به فرمان رهبر دانش و دانشگاه های کشور را اسلامی کنیم.فقط عرصه علوم انسانی نیست که باید اسلامی شود و بلکه علوم پایه و مهندسی نیز باید اسلامی شود.
لذا باید دانشمندان متعهد را شناخته و به قوانین فیزیک و شیمی و ریاضی که بر مبنای توحید و اسلام است ایمان آورده قوانینی را که اسلامی نیست یا قانونگزارش ملحد و کافر بوده دور بریزیم تا خدا از ما راضی و زمینه ظهور آقا امام زمان فراهم گردد.
ولایتی با بیان اینکه در گذشته معتقد بودم فیزیک اسلامی و غیر اسلامی ندارد، اما همان دوران بر این باور بودم که علوم، اسلامی و غیر اسلامی دارد اما الان بر این اعتقاد هستم فیزیک نیز اسلامی و غیر اسلامی دارد.
وی گفت: قطعا دیدگاه دانشمندی مبتنی بر جهانبینی الهی باشد و یا دانشمندی که دیدگاه مبتنی بر جهانبینی غیرالهی داشته باشد در علمی که تولید میکند تاثیر دارد بسیاری از دانشمندان علوم به طور مثال زیستشناسان فرضی را قطعی میگیرند و بعدها پی میبرند که آن فرض درست نبوده است.
ولایتی سپس به ذکر خاطرهای از فرانسوا میتران رئیس جمهور اسبق فرانسه پرداخت و گفت: رئیس جمهور اسبق فرانسه سوسیالیست و به نوعی آتئیست (بیخدا) بود و دیدگاه ماتریالیستی داشت اما در اواخر عمر خود به طور مکرر سراغ یک فیلسوف متأله فرانسوی به نام ژان کیتون رفت و از او خواست از معاد برایش سخن بگوید.
ولایتی: فیزیک هم اسلامی و غیر اسلامی دارد
بیخدایان برید کشکتون را بسابید. هی بگین حزب الله چرت و پرت می گه. دکتر ولایتی در خارجه دکترا گرفته و کلی سواد داره و حتی ملیون و کفار هم در صلاحیت علمی ایشان شک ندارند.