یعنی چی ؟؟ عنوان تاپیک همین بود ؟؟
استفاده از واژه اسپاگتی تمسخر مستقیم اعتقادات مدیران آنجاست و قاعدتاً باید هم برخورد کنند... من را هم به خاطر سخنانم در پیام خصوصی مسدود نکردند ... بلکه در آخرین پیک خود در تالار هم اندیشی که اتفاقا بی خبر هم زدوده شد در جواب دوستی که پرسیده بود چرا می گویی : الله اعلم حیث یجعل رسالته گفتم : من اگر جای خدا بودم رسالت را از قطب جنوب شروع می کردم دلایل متعددی هم می تواند داشته باشد که "اسپاگتی" به آن ها اگاه تر است .. .
چیزی که بیش از همه مرا آنجا آزرده می کند این است که ya-mohsen تنها با "هزار و پانصد و اَندی" پست باید مدیر 5 یا 6 تالار باشد فقط برای چه ؟؟ اینکه خیلی خوب از پس دگر اندیشان بر می آید(جواب های من در آوردی،سربالا ، حذف پست ، اخطارهای پی در پی و ... ) و چپ و راست خبر های پیش روی ارتش سوریه ارسال می کند ... انسانی هست به شدِت متعصب و کینه توز ... حال آنکه آنجا کاربرانی هستند با هفت هزار پست هتّا بیشتر که هنوز مدیر تالارهای بدرد نخور و کوچک سایت هم نشده اند ....یکی نیست بگوید شما اگر آخوند هستی و محقق دینی پس چرا باید کنار آرچیموند مدیر تالار تاریخ باشی ؟؟ واقعاً که تو رو چه به تالار هم اندیشی ؟؟ هرچند که همه اینها زیر سر قاسمی پول پرست است ... البته که الحمدالله و المنَّ دستش از تالار های کامپیوتر و فن آوری کوتاه است.
Anarchy (07-27-2013),Soheil (07-27-2013),sonixax (07-27-2013),undead_knight (07-29-2013)
نه بابا توی پستم اینو نوشته بودم. پستمو ویرایش کردند.
.نوشته اصلی از سوی Rayan
Anarchy (08-05-2013),Soheil (08-05-2013),sonixax (08-05-2013),undead_knight (08-05-2013)
فکر میکنم یکی از دلایلیش استفاده از همون "عشق بازی خدا و داروین" بود و اون یکیش هم مقایسه الله با گاو و زئوس:)))نوشته اصلی از سوی ya-mohsen
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
حیف بود حذف شده پس..
:))))برای اطلاع:این " تو هم بدی" نیست چون از نظر من کارم به هیچ وجه بد و غیر اخلاقی نیست:))
:)))عشق بازی خدا و داروین
Anarchy (08-15-2013),sonixax (08-15-2013),undead_knight (08-15-2013)
Anarchy (08-15-2013),sonixax (08-15-2013),undead_knight (08-15-2013)
هماکنون 4 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 4 مهمان)