To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
کافر_مقدس (04-06-2014)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (04-06-2014),undead_knight (04-06-2014)
مشکل فایده گرایی(یا شاخه رایجش) این هست که به سود ادما(معمولا اکثریت) ارزش میده،که خب هم تعریف سود خیلی وقت ها سرش اختلافه هم اینکه این اکثریت ممکنه یک چیز کاملا غیر اخلاقی(مثلا قربانی کردن نوزاد) رو دوست داشته باشند و ازش شاد بشند!
البته سودگرایی در جاهایی هم حرف های زیادی برای گفتن داره ولی اگر محدود نشه و هر ارزش اخلاقی رو بشه فدای سود یا شادی اکثریت کرد اون وقت ما واقعا داریم بی خودی اخلاقیات مسلمون ها رو زیر سوال میبریم!
من دلبستگی خاصی به مکاتب اخلاقی ندارم،ولی دیدگاهم معمولا نزدیک به ترکیبی از اینها هست:
Natural and legal rights - WiKi
Preference utilitarianism - WiKi
Ethical egoism - WiKi
Tacitus-
sonixax (04-06-2014)
گفتم که برای من دیدگاه های دیگران بی اهمیته،نسبی گرایی اخلاقی میگه هم دیدگاه من اخلاقیه و هم مخالف من!این رو نمیتونم بپذیرم،یکی ای نوسط باید دیدگاهش رو تغییر بده/نسبی گرایی مورد نظرم هم با نسبی گرایی رایج فرق داره،من در ارزش ها نسبی گرا نیستم،در عمل اگر گزینه ای نباشه به بدتر رضایت میدم.که قطعا اینجا من خیلی گزینه ها رو میبینم.
Tacitus-
به به به هر دم از این باغ بری میرسد!
تا قبل از این عضویت خود خواسته در یک گروه یا ارتش یا ... شرط بود! حالا که معلوم شده اینی که کشته شده وظیفه نبوده یهویی بحث مزدور نبودن تمام اعضای نظامی!!! ی جمهوری اسلامی پیش میاد :)))
ببینم به نظرت همه ی اعضای جیش العدل تروریست هستند ؟
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
shirin (04-06-2014)
من با کلیات صحبت شما موافق هستم که جیش العدل محصول مستقیم عملکرد حکومت هست و جمهوری اسلامی دبیشتر از جیش العدل مقصر نباشه کمتر نیست ولی مقایسه نیروهای نظامی ایران و اعضای جیش العدل هم مقایسه درستی نیست. چون اعضای جیش العدل با هدف مبارزه عضو این گروه شدن و میدونستن که قرار هست چه کارهایی رو انجام بدن ولی ایا افراد نظامی جمهوری اسلامی به قصد مبارزه و به اصطلاح خودشون دفاع در برابر دشمنی خاص نظامی شدن؟ از دیدگاه من تعداد زیادی از نیروهای نظامی به قصد داشتن شغل و منبع درآمد وارد ارتش یا سپاه یا نیروی انتظامی و... شدن، در نتیجه مقایسه شون با اعضای جیش العدل مقایسه درستی نیست.
undead_knight (04-07-2014)
قابل توجه جناب sonixax
مولانا عبدالحمید : مرزبانان با پادرمیانی مردمی، بدون هیچ امتیازی آزاد شدند!
مرزبانان با پادرمیانی مردمی، بدون هیچ امتیازی آزاد شدند
امام جمعه اهلسنت زاهدان پیرامون برخی جزئیات مذاکره با اعضای گروه "جیشالعدل" ابراز داشتند:
بنده یک جلد قرآن مجید به همراه پیغامی که حاوی درخواست آزادی گروگانها بود، فرستادم.
البته گروگانگیران خواستار آزادی برخی از زندانیان بودند و درخواستهای دیگری نیز مطرح کردند، اما در نهایت پذیرفتند که به احترام کلامالله مجید و حرمت علما و مردم، مرزبانان را آزاد کنند.
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
undead_knight (04-07-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)