بهترین کمکی که اینترنت ملی میتونه به امت بکنه این است که دسترسی را به سایتهای صهیونیستها کم نماید
از این بهتر چی میخواید
بهترین کمکی که اینترنت ملی میتونه به امت بکنه این است که دسترسی را به سایتهای صهیونیستها کم نماید
از این بهتر چی میخواید
دیروز حتی تور obfs شده هم وصل نمیشد.الان باز بهتر شده.
دوستان تا میتونند راهکار جدید پیشنهاد بدند که این روزنههایِ آخر ما به فضای آزاد بسته نشه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من البته در اصل هوادار تاتنهام هستم، ولی در لیگ قهرمانان از چلسی طرفداری میکنم چون اولا از همهی آنها دیگر کمتر چندشآورست، و ثانیا اینکه از آرسنال متنفرم!
ولی در کل گمان میکنم این کار را باید خیلی وقت پیش میکرد و به تیم ملی انگلستان میرفت، او تنها کسیست که میتوان چند سال در آنجا دوام بیاورد و جانی به فوتبال ملی رقتانگیز آن کشور ببخشد. علاوه بر اینهم گمان نمیکنم رفتن او تاثیر چندانی به منچستر بگذارد، فوتبال در انگلستان خیلی ماشینیزهتر از افراد است و تیمی از صدها متخصص مایهی موفقیت فرگوسن بودند(و او تنها قادر بود از آنها به خوبی استفاده بکند).
برای من شنیدن این جبر بعد از زدن 7 گل به بارسلونا در رفت و برگشت واقعا لذتبخش است
در مورد فرگوسن بگمانم اما منچستر کمی به مشکل بخورد،هر چقدر هم که بقیه تاثیر داشته باشند کسی نیست که بتواند کار او را انجام دهد و باید شیوه کار را تغییر دهند به ناچار یا یک فرگوسن دیگر پیدا کنند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (05-09-2013)
Russell (05-09-2013)
چقدر سایت مزحک شده بی دینان از ترس در مورد فوتبال حرف میزنن ظاهرا حتی ساکنین خارج از ایران هم این روزها تقیه کردن صهیونیست باشی این همه ترسو نوبره
هماکنون 33 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 33 مهمان)