درود بر میلاد و شیرین و همه دوستان
اینجا هم شده مثل سرزمین ارواح! اتفاقی که نیافتاده؟ فردا من هم غیبم نزنه!!
درود بر میلاد و شیرین و همه دوستان
اینجا هم شده مثل سرزمین ارواح! اتفاقی که نیافتاده؟ فردا من هم غیبم نزنه!!
درود بر شما بیباک جان. احتمالا همه مشکل فیلترینگ دارن مثل من.
وقتی از ایران رفتم هر روز میام دفترچه.
خُب، نظرتان چیست؟
هرچند امید چندانی به پاسختان ندارم، زیرا «بانوان» شوربختانه فاقد هرگونه صداقت فکری هستند و هرچه به سودشان نباشد لابد الزاما حقیقت هم ندارد!
من طی این یک سالی که به تعبیر آن یکی خانم هوا برم داشته و کمی به زنان و رفتار زنندهشان دقیق شدهام دریافتهام که آنها کمابیش همه چیز را میدانند، اینکه چقدر آنچه بر ما میرود ناعادلانه و سخیف و خشن است و اینکه چه مایه مردان ساقهی کوتاهتر را با لبخندهای فراخ و چشمان براق میپذیرند و ... را به خوبی میدانند، و اینها خیلی ساده برایشان هیچ اهمیتی ندارد. باور کردنی نیست دفعاتی که من «حقشان است» و «میخواستند چنان نکنند» و «میخواستند چنان نباشند» و «گور پدرشان» را از دهان دخترها شنیدهام...
درود امیر جان،خوبی؟
بسیار خوشحالم از بازگشت دوبارهات .حقیقتا بعد از رفتن مهربد، دیدن بازگشتت باعث تسکین ماست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
نه امیر جان با شناختی که من از مهربد دارم اینطور نبوده،این آخری یک بگو مگوی باهم داشتیم که همانطور که گفتم به کلکل دوستانه بیشتر میماند،البته بگمانم بیشتر از اینکه اختلافات دلیل رفتن مهربد باشد ،هم اختلافها و هم رفتن مهربد دلیلش تغییر حس و نگرش مهربد درباره فعالیت اینترنتی و اینجا باشد که آن هم احتمالا دلایلش بیشتر شخصیست و من از آن خبر ندارم.البته این مصادف شدن رفتن مهربد با بگو مگوی ما باعث ناراحتیست واقعا و از حس ید من باعث شد حتی سخن آن بحث آخر را بمیان بکشم چرا که با این همه مدت خاطرات خوش چنین تصادفی واقعا باعث ناراحتی من است ،من حقیقتا امیدوارم پس از گذشت مدتی مهربد را دوباره (ولو با فعالیت کمتر) اینجا ببینیم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Ouroboros (05-04-2013),sonixax (05-04-2013),undead_knight (05-04-2013)
سایت مدام قطع میشه
و کلا شکل و شمایلی هم نداره
دلیلش فیلتر شکن هست؟
هماکنون 68 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 68 مهمان)