بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
شخصیت بسیار محبوب؟ فروم چه نونی قرض میده
محبوبترین شخصیت, آری.
خوارزمیک[1] اش را کسی سردر نمیارد, یک چندتایی هم باگ دارد: دفترچه - رتبه بندی
undead را هم زده اسپمر (:
----
1. ^ Xwârazmidan
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من به تنهایی در رنک 80 قرار دارم.
بعضی وقتها مردم چقد بیخود و بی ربط میشه رفتارهاشون. یارو تو فیس بوک عکس سوسک گذاشته و نوشته توصیفش کن. حالا قراره این وسط چی گیر صاحب پیج و توصیف کنندگان بیاد اسپاگتی میداند. اونایی که لایک کردن دیگه خیلی خجسته ان.
اصلا مردم خجسته ان کلا. فیس بوک خیلی مزخرف و تکراری شده. باید کمش کنم.
Mehrbod (04-23-2013),sonixax (04-23-2013),undead_knight (04-24-2013),کافر_مقدس (04-24-2013),viviyan (04-23-2013)
ویویان جان آواتارت کیه؟
این سیستم امتیاز دهی چندین لول داره (100 تا) که فکر کنم فقط یکیش اینجا وارد شده ! برای همین موقع کار کردن چت میزند :)
البته پاپیولار بودن راسل را میشود از روی سپاسها و پسندهایش فهمید . نیازی به ستاره و ... نیست . خوب پاپیولار است دیگر
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 54 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 54 مهمان)