اسم این بهروز هستش. یک برنامه تلویزیونی داشت توی تلویزیون مهران (IPN) در مورد روابط دخترها و پسرها حرف میزد، گیتار الکترونیک هم درس میده :))
من یک مدتی سرگرمیم برنامه های این بود وقتهایی که بیکار بودم میشستم میدیدم فقط میخندیدم :))) این به دخترها فحش میداد دخترها به این تلفن میکردند هرچی از دهنشون در میومد بهشون میگفتند این هم میگفت باباته، ننته :)))
بعد که مهران کانالش رو جمع کرد دیگه خبری هم از این نبود تا الان که لینک رادیوش رو دادی! جالبه دیوث توی سایتش نوشته اگر از کسی که رادیو 24 ساعته با پهنای باند نا محدود داره بپرسی خرجش ماهی چه قدره بهت میگه 1500 دلار :)))) من همچین رادیویی داشتم و خرجش ماهی 30-40 سنت بود :))
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
اگر یک یا چندتا از این علائم رو داشته باشید احتمالا MRM هستید:))
1-مشکل خاصی با تفاوت دستمزد بین زن و مرد ندارید ولی از اینکه پول غذا رو حساب میکنید شاکی میشید.
2-اصرار میکنید که به طور علمی اثبات شده مردها از زن ها قوی تر هستند ولی از این شکایت میکنید که جامعه کتک خوردن یک زن توسط مرد رو بدتر از کتک خوردن یک مرد توسط زن میدونه.
3-باور دارید که سن قانونی برای سکس مشکل داره و سکس با دخترهای نوجوان ایرادی نداره ولی به این خاطر که اون دختر از سکس لذت میبره بهش عنوان لاشی رو میدید.
4-از این متنفرید که یک زن همه مردها رو قبل از شناختن آشغال و عوضی بدونه ولی اگر زنی رو دوست داشته باشید که مرد دیگه ای رو دوست داره اون مرد رو عوضی فرض میکنید.
5-فکر میکنید که اگر زنان حقوق برابر میخوان پس باید به سربازی برند و در عین حال میگید که ارتش جای زنان نیست.
6-متنفرید از اینکه زنان مردان رو مثل حیوانات وحشی ببینند ولی باور دارید که اگر زنان خودشون رو نپوشونند و توجه مردان رو جلب نکنند،شبا دیر وقت توی خیابون قدم نزنند و.... مثل کسی هست که به قفس شیرها رفته و بعد از خورده شدنش شاکی هست.
7-از این متنفرید که که مردان به خاطر شکستن نقش های جنسی تحقیر بشن یا مورد حمله قرار بگیرند ولی وقتی میبینید مردی با شما در مورد حقوق زنان مخالفه واکنش آنی شما دادن صفات زنانه برای تحقیر مردانگیش هست.
8-از این متنفرید که زنان فکر کنند هیچ مرد خوبی وجود نداره ولی به خودتون "مرد خوب" میگید و طوری رفتار میکنید که انگار یه ویژگی منحصر به فرده و تازه به خاطرش باید زنان شما رو بپرستند.
9-از این متنفرید که زنان فکر کنند همه کارهای مردا واسه سکس هست ولی وقتی یه مرد فمنیست رو میبینید فکر میکنید هدفش خوابیدن با زن هاست.
10-از این متنفرید که زنی بگه همه مردها یجورند ولی وقتی یکیشون مدعی جنسیت گرا بودنت بشه میگی همه مردا مثل تو فکر میکنند.
11-اصرار داری که زن ها باید از خودشون در برابر تجاوز دفاع کنند ولی وقتی زن ها به توصیه ای که واقعا کار میکنه(توجه به رفتارهای خطرساز) عمل میکنند،شکایت میکنی که زن ها فرض میکنند همه مردها متجاوزند.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
shirin (10-10-2014)
من یک مشکلی که با فمینیسم دارم اینه که سفسطه میکنند و آمار مردان جنایتکار را مطرح میکنند تا شان زن را بالا ببرند و شان مرد را پایین. این سفسطه هست بنظر من !!
1-فمینیستها ادعای برابری میکنند ولی میخواهند مردها پول غذا را حساب کنند.
2-اصرار میکنند که زن و مرد بر ساختهیِ اجتماعی هست، ولی از سرکوب زنان سخن میگویند و کمپین توقف خشونت علیه زنان راه میاندازند.
3-فمینیستها به لاشیگری افتخار میکنند ولی میگویند مردان بخاطر اینکه با لاشیها ازدواج نمیکنند مرد نیستند.
4-...خودتان ادامه دهید تا آخر.
من این را میخواستم چند وقت پیش بنویسم ولی یادم رفت، خوب شد یادم انداختی.
یادمان نرود که شعار برابری شعار(ادعای دروغین) معروف مردان بوده (و آنها هستند که باید با استاندارد خودشان سنجیده شوند نه فمینیسم) و در ادامه باید اضافه کنم که در همین ارتباط در یک جای «نوار» گفته بودی که فمینیسم جنبشی واکنشیست، بگذریم... الان بگمانم باید نوبت «استفادهیِ ابزاری از زنان» باشد !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
البته شوالیه که چنین کاری نکرد ولی استدلال بدی هم نیست. داره میگه اکثر دانشمندان مرد بودند ولی خب اکثر دزدان و قاتلان هم مرد بودند. خب چه نتیجه ای میشه گرفت رو نمیدونم ولی دستکم میشه نتیجه ای مبنی بر "برتر بودن نژاد مرد" یا همچین چیزهایی رو مردود اعلام کرد.
البته جنایت به دست مرد هم برمیگرده به اینکه بار زندگی اغلب به دوش مرد هست که چنین کارهایی میکنه.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (10-19-2014)
چرا شوالیه که چرندیات فجیعتر از این میگوید، اینها که چیزی نیست (اینکه آنرا قبول میکند یا نه یا اینکه شما آنها را دیدهای یا نه چیز دیگریست البته).
من اتفاقا گمان میکنم این یکی از ادعاهای جدایی ناپذیر از فمینیسم است.
پیرامون معنی آنهم خب خودت اندکی توضیح دادی ولی این سخن که این ابطال برتری نژادی-جنسیتی است را بگمانم شوخی کردی دیگر. البته علاقهیِ دوستان لیبرال بر رسیدن سریع به چنین نتیجهای قابل درک است ولی خب دیدن نابود کردن منطق و استدلال با این شکل نتیجهگیری، آنهم از کسی چون تو حقیقتا باعث تاسف من میشود.
مانند اینست که من از اینکه اکثریت مطلق کشفیات و جنایات بشر توسط افراد بالای 5 سال آن صورت گرفته نتیجه بگیرم همه با هم برابرند و برتری ابطال شده :)))
ویرایش از سوی Russell : 10-19-2014 در ساعت 10:12 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
به نام گوجه ی همیشه فرنگی
البته یه مقدار بیشتر که فکر کردم دیدم به اون شدتی که گفتم نیست. منظورم اینه که اگر با مراجعه به این آمار بخواهیم به برتری فکری مرد رای بدیم دچار مغالطه آماری شدیم. ولی در عمل اگه یکی از من بپرسه مردها متفکر ترند یا زن ها پاسخم مرد خواهد بود تنها مرجع من هم همین آمار هست. این دلیل خوبی برای این رای هست ولی کافی نیست. به نظرم واقعیت میتونه این باشه که مردها متفکرتر از زن ها هستند. این شاید با نگاه به فرگشت انسان هم منطقی باشه. مردها وظیفه داشتند با مخاطرات مقابله کنند، شکار کنند، دنیا رو بیشتر کاوش کنند، هتا شاید اکتشاف آتش هم به دست مردها صورت گرفته باشه، کسی چه میدونه. به نظر من این نتیجه خیلی به واقعیت نزدیکه. ولی با نگاه به آمار میتونیم اینجوری بگیم: مردها احتمالن از زن ها متفکرترند. برای حکم قطعی نیاز به دلایل بهتری هست.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)