یک توضیحی هم بدهید این نمایاهاتان کی هستن، چی هستن؟
یک توضیحی هم بدهید این نمایاهاتان کی هستن، چی هستن؟
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
از زیادی خوب بودن بدم میاد یه مدته زیادی خوب بودم باید به فكر چند تا كار خلاف باشم
هیچ می دونید من یک ساعت پشت درهای بسته ی دفترچه مونده بودم؟! هر چقدر یوزر و پسورد خودمو وارد می کردم دخول نمی کرد که نمی کرد !
اولش فکرهای بدی به سرم زد. گفتم شاید سربازان گمنام امام نقی حسابم رو هک کردند!
ولی پس از تلاش فراوان و البته اندکی تامل یهو دوزاری مبارک افتاد و یادم افتاد که درخاست تغییر نام کاربریم رو داده بودم!
با سپاس دگربار از مهربد گرامی
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
برای این تغییر نام کاربری بیزحمت یک جُستار تازه باز کنید تا کاربران درخواستشان را آنجا بدهند و اعلام شود چه نام کاربری به چه چیزی تبدیل شده !. اینطوری آدم قاط میزند که به یکباره نام کاربری افراد تغییر میکند !
در آزاد ترین کشورهای جهان هم تغییر اسم همین طوری یلخی نیست :دی
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Soheil (04-22-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
یکی از خوبی/بدیهای دفترچه هم این بود که ما رو از فیسبوک نجات داد. اصلا دیگه با محیطش حال نمیکنم. بدرد بحث کردن نمیخوره. مطالب بدرد نخور هم زیاد پیدا میشه توش. یک صفحه که ادمین و محیطش صد درصد مورد قبولم باشه رو تا حالا ندیدم.
وای من هم یک مدته شدم پیامبر، شدم سوپر انسان، ولی دیگه نمیکشم. بابا منم آدمم. دل دارم. میخوام یه ذره بد بشم ولی اینقدر آدمای بد دورو برمه که نمیتونم. به نظرم یه کم احمقانه اس که اینقدر به خودم فشار بیارم.
هماکنون 72 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 72 مهمان)