واقعا شانس آوردیم که مناطق ساحلی ایران کمه و در همین مناطق هم زلزله های شدید رخ نداده،مگرنه سونامی هم یه حالی به کشور میداد:)
واقعا شانس آوردیم که مناطق ساحلی ایران کمه و در همین مناطق هم زلزله های شدید رخ نداده،مگرنه سونامی هم یه حالی به کشور میداد:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
درود
از علاقه مندیهای اینجانب
اگر به فمنیسم ربطش نمیدهید دوستان به نگرتون تلقین کردن جواب میده در درمان بیماریهای روانی؟
بعضی زنان را وقتی در جامعه نگاه میکنم و در رفتارشان دقیق میشوم و با آنها تعامل میکنم
به این فکر میکنم چه قدر از هم جنسان خودم بدم می آید
sonixax (04-20-2013)
خب البته به نظر من اینقدرام راحت نیست. علم؛ تلقین درمانی رو تا جایی که من اطلاع دارم قبول ندارد، و البته بیماریهای روانیِ شدید هم به عوامل زیادی بستگی دارد (مهمترین عامل ژنتیک هست) و این ژنتیک چیزی نیست که با تلقین بتوان آنرا خنثی کرد؛ چون همیشه هست و منتظر خوراکی در بیرون هست که بیان شود و تا عوامل به وجود آورنده شون از بین نروند درمان نمیشوند. شاید تلقین در بهبود خلق پایین افراد سالم تاثیر مثبت داشته باشد.
sonixax (04-20-2013)
بیباک جان صندلی داغت چی شد؟
پیچاندی رفت؟.....
psychoanalytic traits ؟! :))یک سندی برای این ادعا ارائه میکنید؟
به جای ناخودآگاه میشه خود "مغز" رو قرار داد:placebo effect :)پس ذهن ِ ناخودآگاه را چون هوشمند نیست میشود فریب داد و «تلقین» به چم راستین
آن همان فریفتن ضمیرناخودآگاه و بکار انداختن ِ خودکار برنامههای ژنتیک و .. میباشد !
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (04-21-2013)
درود.
میگویم این زنخوار بودنِ ما گویا قدری دوستان را آزرده و در گوشهکنار هر جستاری یک کنایهای به ما میزنند! چنین است؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
هماکنون 80 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 80 مهمان)