بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
ایرانبانو جان، بیایید اینجا به دور از جدلهای فمنیستی و مردسالارانه ، پس از مدتها با ما شبنشینیِ دوستانه داشته باشید. حال و احوالتان چطور است بانو؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
گرچه که باید اقرار کرد که مبارزه ی سختیست اما هیچ وقت این مباحث برایم تا این حد جالب نبوده اند:)
متاسفانه رو به فرسایشی شدن گذاشته اند اما فکر نمیکنم در هیچ فرومی این گونه مباحث تا این حد جذاب بوده باشند:)
ممنونم داریوش جان ما که شب سختی را میگذرانیم.کمی استرس دارم!
فردا صبح بعد از دوماه تلاش مستمر قرار است نتیجه ی زحماتم را ببینم.و ترس از پوچ شدنشان خواب را از من گرفته!!
شما چه طور؟اوضاع رو به راه است؟
داریوش جان در بحث ها پتک بر سر زن ها میکوبی ، به احوال پرسی که میرسه مردها رو فراموش میکنی و میری سراغ همون زن ها؟؟ حالا که کسی حال من رو نپرسید باید بگم منم خوبم هر چند اوضاع زیاد خوب نیست و روزها یکان یکان بیهوده از پی هم میگذرن!!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
برای من قدری ملالآور شده این بحثها.البته دلیلش این است که در بیرون از این انجمن نیز در چندجا(پارسی و انگلیسی) نیز در حالِ بحث و گفتگو هستم و دارم همزمان چند مبارزه را پیش میبرم!
اینکه فرسایشی شده ، شاید یکی از دلایلش این باشد که موضوعاتِ پیرامونی و جزئی در این مورد بسیار پراکنده شده و در چند جهتِ مختلف دنبال میشود.بهتر است قدری متمرکزتر عمل کنیم.
میدانم در چه وضعی هستید ، دوسه ماه پیش من نیز دقیقا همچین وضعی داشتم و قرار بود نتیجهی تلاشهای شش ماهی خود را بگیرم.
برایتان صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم . جای خوشبختی است که بانوانِ آگاه و خردورزی چون شما در این سرزمین به جایی و جایگاهی برسند.
من نیز بد نیستم.همانطور که وضعیتم مشخص است قدری دلواپس هستم به سببِ مشکلاتی که چندی پیش برایم رخ داده بودند (همانکه باعث شد 50 روز نباشم) و حالیا رو به سوی نابودی یا زندگی میروم!
And laugh
آنارشی جان من به شما ارادت دارم بزرگوار.حقیقتش چند تن از دوستان اینجا هستند که طوری شده گویا همیشه خوب و خوش هستند.از جمله شما، راسل و مهربد.من تاکنون از شما نشنیدهام که بگویید ناخوشم(اسپاگتینکرده) . شما که از شادترین و باطراوتترین شخصیتهای سایت هستید که آدم همیشه دلش میخواهد چنین شخصی را به عنوان دوستِ نزدیک خود داشته باشد. با همه ی اینها، خوب هستی ؟ عیال چطور هستند؟
And laugh
—مزدک بامداد
And laugh
واقعا که جای آفرین دارد!
من که نمیتوانم به هیچ وجه چند کار را همزمان پیش ببرم!هم خسته میشوم و هم منصرف:)
ممنون و سپاسگزار
شرایط زندگی حقیقتا سخت شده.احساس میکنم هر حرکتی که میکنم با کوچکترین غفلت یا تغییر وضعیتی دگرگون میشود!هیچ چیز قابل پیش بینی نیست!
فشارها هم که از تمام جهات وارد می آید !ولی خوب چاره چیست؟
به هر سو از صمیم قلب برایتان آرزوی موفقیت و کامیابی میکنم ....
هماکنون 75 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 75 مهمان)