با قانون برای رفع تبعیض آره ولی با قانونی که تبعیض حتی برای اهداف مثبت باشه،خیر موافق نیستم:)
نه دیگه میگم ما خیلی قوانین دیگه هم داریم که باید به اونها هم اعتراض کنیم،اگر اینها هم فقط جنسیت رو مبنا قرار میدند اشتباه هستند. got it :))که سخن تنها میشود اینکه این "از دید پیشبردینانه[2] و اخلاقی" قانون باید سوگیر باشد از کجا آمده, و اینکه آیا میتوانیم با همین دید
پیشبرینگرایانه و از دیدگاه اخلاقی برای مردان هم امتیازهایی ببریم, یا اینکه این دیدگاه پیشبردینگرایانه و گاه اخلاقی تنها برای زنان کارایی دارد؟
پ.ن.
برای دررفتن از دست smileyها میتوان وارونه بنویسی (:
این تیک آخر رو میزنم درست میشه مشکلی نیست;)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (04-17-2013)
یکی از مردهای قربانی قوانین فمینیستی
در اواخر آوریل سال ۲۰۰۸ فاش شد که مردی اتریشی به نام یوزف فریتزل ۷۳ ساله(یا فریتسل)، دخترش الیزابت فریتسل رابه مدت ۲۴ سال در خانه حبس کردهاست. یوزف در این مدت دخترش را بارها مورد سوء استفاده جنسی قرار داد که حاصل آن تولد هفت بچه میباشد. احتمالا این دختر کار خطایی کرده است و دامن کوتاه پوشیده یا چیز دیگری که پدر او ۲۴ سال او را در زیر زمین حبس کرده و ۷ بار از او بچه دار شده است.
- WiKi
"A Land without a People for a People without a Land"
پس شما باور داری که به زنان ستم بسیار بیشتری از مردان میرفته (بی اینکه اثباتی داشته باشی) و میگویی قانون باید بسود زنان سوگیری کند؟
«تو هم بدی»؟ بودن قانونهایِ سوگیر میگوید که اشکالی ندارد بسود زنان یک چندتایی هم بیشتر داشته باشیم؟ (:
ولی هنگام quote شدن خراب میشود (:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-17-2013)
زندهباد دیوانگاریِ مردان (:
شما هم که مردستیز نیستید
٣٠ ٤٠ سال پیش مردان زنان را کتک میزدهاند و چیزی هم نمیشده :دی...خیر دیگر آن روزها گذشته است که زن و دوست دختر خود را کتک بزنید و مجازات نشوید، دیگر نمیتوانید تجاوز کنید و در بروید ، همه اینها به برکت این جنبش آزادی خواهی زنان است ، چه زود ۳۰-۴۰ سال قبل یادمان رفته است که اوضاع چگونه بود.
فردین هم که دست به زن اش اصلا شهرهیِ آفاق بود ((:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-17-2013)
البته،ولی خب هنوز بحثمون در موردشرایط تاریخی زنان به سرانجام نرسیده که بگیم درست یا غلطه،همچنان بر اثبات بر روی دوش من هست:))
بابا مگه میگم اشکالی نداره؟!میگم باید به بقیه قوانین هم اعتراض کرد و استاندارد دوگانه نداشت.
اون مشکل من نیست،مشکل نقل قول گیرندست:))
باور ندارم،شواهد و آمارها که اینطور میگه.
با توجه به وضعیت آمریکا که ظاهرا تبعیض خاصی وجود نداره نتیجه گیری کردم شاید جاهای دیگه هم میل کمتری در مردان باشه(بعید نیست)ولی قانون ناعادلانه نه اینطور توجیه نمیشه.
من بیشتر دیدگاهم اینه که آمار پایین تر مردان لزوما به معنای قوانین بد نیست،باید قوانین هم بررسی بشند.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
قطعا میل کمتری وجود دارد، من هرگز منکر این نمیشوم. اکثریت قریب به اتفاق مردان ِ مشتاق به بچهدار شدن علاقه دارند زنی را پیدا بکنند و با او بچهدار بشوند. شما گویا تفاوت میان Adoptive Parent و Foster Parent در آمریکا را نمیدانید، یک سرچی بکنید. برای گرفتن بچههای نوزاد به عنوان یک مرد مجرد شما سه راه دارید: سرپرستی توافقی از مادر بچه. که اغلب مادرانی هستند که زندگیهای خوبی ندارند، یا به هر دلیلی مایل به سقط نیستند و بچه را به محض به دنیا آمدن میدهند به دیگران. در این نوع یک مرد مجرد «هرگز» شانسی نمیتواند داشته باشد، بدلیل تبعیض فرهنگی و نگاه منفی به مردان(که فمینیسم نقشی برجسته در آن داشته)هیچ زنی حاضر نیست بچهی خود را بسپرد به یک مرد مجرد، در برابر یک زوج، یا حتی یک زن مجرد. راه آشنایی با این مادران موسسات خصوصی و وبسایتها و ... هستند، و برخی از آنها اجازهی ثبت نام مرد مجرد را نمیدهند، و آنها هم که میدهند ایشان را در آخر لیست میگذارند و به عنوان «پیشنهاد آخر» به مادر مربوطه معرفی میکنند. این بازگویی تجربهی کسانیست که سعی کردهاند و موفق نشدهاند، آماری در اینباره وجود ندارد و ما در آمار زندگی نمیکنیم. نوع دیگر Foster Care است که بیسرپرست و متعلق به خانوادههای نابوده شده و خلافکار و درب و داغان را میآورند، مردان مجرد برای گرفتن اینها هیچ مشکل قانونی ندارند و شما درست میگویید، من اشتباه کرده بودم(اما دروغ نمیگفتم). نوع دیگر هم اجارهی رحم است که در آمریکا قانون درست و درمانی ندارد و مادر حامل میتواند ادعای بچه را بکند و دادگاه به سود او رای میدهد(مثال).
Dariush (04-17-2013),Mehrbod (04-17-2013),sonixax (04-17-2013),undead_knight (04-18-2013)
بع نام ترور
چقدر مزحک شده دنیا هر روز در سوریه و عراق و افغانستان صدها نفر توسط بمب گذاری به درک واصل میشوند
ولی سه تا یانگی تروریست هلاک شدن باید بیست و چهارساعت رسانه ها دنیا گوش مخاطبین را گر کنند
------
جان انسانها در خاورمیانه ارزش ندارد
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
هماکنون 84 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 84 مهمان)