• Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

برگ 37 از 39 نخستیننخستین ... 18192021222324252627282930313233343536373839 واپسینواپسین
    نمایش پیکها: از 361 به 370 از 517

جُستار: گفتگو پیرامون فمینیسم

Hybrid View

دفترچه نویس
      Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
      Overall activity: 0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      The last militant
      judgmentalist

Empty

undead_knight آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      ماندگاه
      Hell inc
      جُستارها
      14
      امتیازها
      90,825
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      9,174
      از ایشان 7,829 بار در 3,090 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      36 Post(s)
      Tagged
      2 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Dariush نمایش پست ها
      اینهم از وقاحت‌های فمنیستی‌ست که به زندان رفتنِ 3500 نفر در یک سال صرفا به خاطر قانونی تماما ضدانسانی و مبتنی بر اصول برده‌داری موضوع جک می‌شود ولی برای 3درصد از زنان تمام جهان که ختنه می‌شوند، روز جهانی مبارزه علیه ختنه زنان تعریف می‌شود. و در این آمار هم خبری از مردانی که مهریه‌ی زن را پرداخت کرده‌اند که به زندان نروند، مردانی که ماهی یک سکه قسط می‌دهند، مردانی که به تهدید مهریه ناچار به تحمل زنِ مربوطه و تامین مخارج او شده‌اند، مردانی که ناچار شده‌اند به شکلی برای اجرا نکردنِ مهریه به زن باج بدهند(باجهای مادی یا معنوی مثل صرف نظر کردن از حضانت فرزندان)، مردانی که از سالهای پیش در زندان هستند و آنها که موی‌شان آنجا سفید شده و... نیست.
      فایل پیوست 3248
      این تلاش های مذبوحانه برای شرم دادن(که منسوب به فمنیست ها میکننش) راه به جایی نمیبره،همونطور که تا حالا متوجه شدید برای بحث با موجودات بی شرم باید کلا رگ و ریشه هرچی شرم و حیا هست رو کند:))
      داریوش جان یک کوچولو از مرحله پرتی:))(اون قضیه گله گله رو دوستان کلی استفاده کرده بودند و تیکه ای بود که بهشون انداختم)
      این آمار زندانی رفتن در یک سال نیست،این آمار زندانیان موجود بود که من به خاطر روحیه لطیف و مهربانم!:)) با آمار مردانی که امسال متاهل شدند مقایسه کردم مگرنه اگر با امار کل مردان متاهل مقایسش میکردم دیگه رمقی براش نمیموند:))
      بعله "تمکین " که بدون نیاز به هیچ عینکی! بردگی جنسی محسوب میشه انگار در حوزه دید شما نیست ولی قانونی که هزارتا بند و تبصره برای رها کردن مرد داره میشه "مبتنی بر اصول برده داری" :))
      اصلا چیزی که من باهاش مشکل داشتم همین واژه "گله گله" بود که برای آماری اینقدر ناچیز از چنین واژه ای استفاده شده،بیخود بحث رو به جای دیگه پیوندش نده:))
      والا من متاسفانه آمار اینهایی که گفتی رو نداشتم(که البته داشتنش و مقایسه آماریش احتمالا موجب تولید خنده و مزاح بیشتر میشد) ولی متاسفانه مثلا آمار زنانی رو هم ندارم که به خاطر آزار شوهرانشون از همین چیزهایی که قانون براشون معین کرده هم میگذرند.

ای والله! ما از دوستان تشکر می‌کنیم از این که قرار است به خاطر ازدواج کردن و کار کردن و تامین زن ما را به زندان نفرستند و مجازات‌های قشنگ‌تری را در نظر دارند، مرسی دارند واقعا! دوستان یه وقت فکر نکنید این کار در خدمت به مردان انجام نشده‌ها، نه، صد در صد برای مردان است! حالا در کنارش هم کمی از بارهای روی دوش دولت اینطوری برداشته میشود:

همش از روی نگرانی برای مردان است بخدا! باور کنید، مرد اگر برود زندان که نمی‌تواند کار کند مهریه‌ی همسر عزیزش را بدهد، بعد آنجا در زندان همش غصه می‌خورد و افسردگی می‌گیرد، به همین خاطر دوستان فکر کردند مردانِ بیچاره را نجات دهیم:
      کلا در این مواقع توانایی تشخیص ایهام و استعاره و کلا سایر صنایع ادبی! در دوستان از بین میره! :))
      به هر دلیلی که اینکار انجام شده باشه به نفع مردان هست،نیست!؟حالا باز ناله و زاری بکنید:))
      تازه برای شما خبر های بهتری هم داریم:
      110 سکه هم برای مهریه زیاد است؟ - سایت خبری تحلیلی تابناك

دوستان دو دقیقه وقت بگذارید و به این مقاله‌ای که فمنیست خوشمزه‌ی ما آورده توجه کنید:

یعنی خشونت مرد به مرد، زن به مرد، زن به زن، خشونت نیست و اگر در خانه مرد به زن بگوید "خفه شو" خشونت کلامی علیه زن است، اما اگر زن همان را به مرد بگوید، احتمالا در حال ابراز نوعی خاص از عشق خالص است که در توان درک ما نیست!
      و البته این هم نوعی دیگر از وقاحت فمنیستی‌ست که در نبود آماری موثق از آنسوی ماجرا (خشونتی که علیه مردان است)، از اینکه چند درصد زنان مورد خشونت واقع می‌شوند، نتیجه‌گیری می‌شود که زنان تحت سلطه‌ی مردسالاری به طور روزافزون مورد خشونت واقع می‌شوند!
      داریوش عزیز شغل ماله کشی شایسته شما نیست:))
      این آمار قطعا ناقصه(من در آمارهای مربوط به کشورهای خارجی مقایسه هایی که توش قربانیان مرد هستند رو هم میارم،مثلا تجاوز) و به همین خاطر هم فقط به "خشونت فیزیکی بر علیه زنان" اشاره کردم،در مورد 70 درصدی بیش از 87/5 درصد از خشونت ها "فیزیکی" بوده،یعنی حدود 60 درصد.
      در آمار دوم هم 15 درصد خشونت بر علیه زن فیزیکی به همراه خشونت روانی بوده،نه خشونت روانی به تنهایی.
      حالاشما بند کردی به تعریف خشونت روانی که من اصلا در موردش حرفی نزدم؟!:))))
      گیر من این بود که واژه گله گله برای آزار جسی زنان بسیار مناسب تره تا زندان رفتن مردان به خطر مهریه یا نفقه! :))
      To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
      Tacitus-

2. یک کاربر برای این پست سودمند از undead_knight گرامی سپاسگزاری کرده اند:

kourosh_bikhoda (01-09-2014)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Community Award
      بدون وضعیت

Empty

Russell آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2010
      جُستارها
      65
      امتیازها
      166,927
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      19,613
      از ایشان 15,276 بار در 5,851 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      67 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی undead_knight نمایش پست ها
      داریوش جان یک کوچولو از مرحله پرتی:))(اون قضیه گله گله رو دوستان کلی استفاده کرده بودند و تیکه ای بود که بهشون انداختم)
      ..
      گیر من این بود که واژه گله گله برای آزار جسی زنان بسیار مناسب تره تا زندان رفتن مردان به خطر مهریه یا نفقه! :))
      No kidding !!

نبینم آندد ما برای ترول مجبور به انداختن متلک اونهم بصورت بولد شده بشه بشه و بعد از اینکه بازم جوابی نگرفت مجبور به توضیح اون بشه !! بگذار سریع من یک داستان برایت تعریف کنم و وضعیت رو تشریح کنم شاید یکم بهت کمک بشه:
      دیروز من مشاهده کردم آلیس گرامی که علاقمند به توضیح‌هایِ فرگشتی بود (بیشتر و روشنتر از همیشه) با مشاهده‌یِ اینکه سخن ما با علایق و منافع زنانه سازگار نیست سعی در نفی "فریب بودن" رفتار با توسل به ریشه‌یِ فرگشتی اون بشه وبعد از اینکه من نبود ارتباط مناسب بین حقیقت احتمالی استفاده‌یِ اجداد ما از آرایش بعنوان استراتژی جنسی با درستی ادعای ما که آرایش امروز حربه‌ای جنسیتی ست و البته بی ارتباطی بسیار بیشتر اونرو با اینکه آیا خود آرایش و عمل زیبایی "فریب" هست یا نیست را بیان کردم، در پاسخ او (بیش از حد انتظارم) با جوابی بیربط مواجه شدم و در حالی که درست متوجه نشده بود اصلا سخن من چی هست (ولی خب مطمئنا خوشش نیومده بود از روند اوضاع) نگهان یادشون افتاد که ما اینجا "فلسفه بافی" میکنیم و Science ما بمیزان مورد قبولی Hard نبوده و یکسری ایرادات بوده درباره‌یِ فلسفه و علم که باید میگفته و تا الان یادش رفته. بعد از این، شما دقیقا بعد همین پست اومدی یک افسانه‌ای تعریف کردی از اینکه چطور یک سال پیش عده‌ای از مدافعان حقوق مردان با دیدن اینکه توضیح فرگشتی به ضررشون هست اومدند به اون حمله کردند و از مشاهده‌یِ این ماجرا تو" مرده بودی از خنده" !!

یکمقدار سعی کن این "یک نمونه" رو که برات آوردم تجزیه و تحلیل کنی، یک لیوان آب خنک بخور، یک نفس عمیق بکش (اگر در تهرانی نکش !!)، یکمقدار بهش فکر کن. شاید متوجه بشی که الان چطور بنظر میرسی و چرا متلک انداختی و جواب نگرفتی، میدونی اینجور به سبکتر بودن سرور اینجا کمک شایانی میشه !!

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" Ezra Pound

4. 5 کاربر برای این پست سودمند از Russell گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Dariush (01-11-2014),Mehrbod (01-10-2014),Nevermore (01-09-2014),sonixax (01-09-2014),undead_knight (01-09-2014)

دفترچه نویس
      Overall activity: 99.8%
      دستاوردها:
      HE

Empty

Dariush آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2012
      ماندگاه
      No man's land
      جُستارها
      30
      امتیازها
      83,861
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      3,020
      از ایشان 8,977 بار در 2,888 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      60 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      این آمار زندانی رفتن در یک سال نیست،این آمار زندانیان موجود بود که من به خاطر روحیه لطیف و مهربانم!:)) با آمار مردانی که امسال متاهل شدند مقایسه کردم مگرنه اگر با امار کل مردان متاهل مقایسش میکردم دیگه رمقی براش نمیموند:))
      مهم نیست، به زندان رفتن دیگر در بدترین حالت روی می‌دهد و معمولا مردِ داستان حاضر می‌شود که هرچه دارد بدهد و با حمالی هم شده کار کند تا زندان نرود، ضمن اینکه این آمار کسانی که مدتی (چون یک سال و ....) را زندان بوده و بعد به شکلی آزاد شده‌اند، در بر نمی‌گیرد.

بعله "تمکین " که بدون نیاز به هیچ عینکی! بردگی جنسی محسوب میشه انگار در حوزه دید شما نیست ولی قانونی که هزارتا بند و تبصره برای رها کردن مرد داره میشه "مبتنی بر اصول برده داری" :))
      خیر، مردی که کار می‌کند و خرجِ خانه و زن را می‌دهد و به خاطر نفقه ندادن محکوم می‌شود در عوض به او توی کتاب گفته‌اند که زنت باید از تو تمکین کند ولی این بار حقوقی ندارد، چرا که کسی نمی‌تواند ثابت کند که زن‌اش به او تمکین می‌کند یا نه، و یا اینکه این تمکین جنسی از سوی زن، همانقدر معتبر است که توان تامین جنسی از سوی مرد. قانونِ مهریه نیز هزار بند و تبصره ندارد، فردای عقد عروس خانم اگر راست کرد( معادلش برای زنان چه می‌شود؟!) که من مهریه‌ام را می‌خواهم شما باید به هر طریقی یا آن را بدهید، یا اینکه رضایت‌اش را جلب کنید.

والا من متاسفانه آمار اینهایی که گفتی رو نداشتم(که البته داشتنش و مقایسه آماریش احتمالا موجب تولید خنده و مزاح بیشتر میشد) ولی متاسفانه مثلا آمار زنانی رو هم ندارم که به خاطر آزار شوهرانشون از همین چیزهایی که قانون براشون معین کرده هم میگذرند.

کلا در این مواقع توانایی تشخیص ایهام و استعاره و کلا سایر صنایع ادبی! در دوستان از بین میره! :))
      به هر دلیلی که اینکار انجام شده باشه به نفع مردان هست،نیست!؟حالا باز ناله و زاری بکنید:))
      تازه برای شما خبر های بهتری هم داریم:
      110 سکه هم برای مهریه زیاد است؟ - سایت خبری تحلیلی تابناك
      خبرهایی که خودت میزاری را هم نمی‌خوانی؟!
      * نمی‌توان اراده زوجین را در مهریه محدود کرد

او در پاسخ به این‌که چرا از ابتدای امر در دفترخانه‌های ثبت ازدواج جلوی مهریه‌های سنگین گرفته نمی‌شود می‌گوید: نمی‌توان اراده دو انسان بالغ (زوج و زوجه) را محدود کرد. این موضوع هم که گاهی عنوان می‌شود دفترخانه‌ها مهریه‌های پایین را ثبت کنند تنها یک موضوع سفارشی است و نمی‌توان آن را به شکل قانون درآورد. ابوترابی در ادامه می‌افزاید: از سوی دیگر این‌که گفته می‌شود مهریه را مثلا به 110 سکه کاهش دهیم باید گفت که برخی از بدهکاران مهریه در سطوح پایین جامعه همچون کارگرانی هستند که توانایی پرداخت حتی یک سکه را هم ندارند در نتیجه نمی‌توان هیچگونه محدودیتی در تعیین مهریه قایل شد و تنها در شکل اجرای حکم است که می‌توان اراده قانون را دخالت داد
      اینکه می‌گویند می‌خواهند تعداد سکه‌های مهریه را کاهش دهند، همگی شعار است و هرگز جنبه‌ی عملی پیدا نکرده و همینطور که می‌بیند هم نخواهد کرد.

داریوش عزیز شغل ماله کشی شایسته شما نیست:))
      این آمار قطعا ناقصه(من در آمارهای مربوط به کشورهای خارجی مقایسه هایی که توش قربانیان مرد هستند رو هم میارم،مثلا تجاوز) و به همین خاطر هم فقط به "خشونت فیزیکی بر علیه زنان" اشاره کردم،در مورد 70 درصدی بیش از 87/5 درصد از خشونت ها "فیزیکی" بوده،یعنی حدود 60 درصد.
      در آمار دوم هم 15 درصد خشونت بر علیه زن فیزیکی به همراه خشونت روانی بوده،نه خشونت روانی به تنهایی.
      حالاشما بند کردی به تعریف خشونت روانی که من اصلا در موردش حرفی نزدم؟!:))))
      ماله‌کشی، هان؟!
      اساسا پژوهش‌های اینچنینی را باید فارغ از اعتبار دانست، به چند دلیل. نخست آنکه تعریف خشونت در آنها ماهیتی کاملا یک‌بعدی دارد و این مشخصا نوعی وقیحانه از فریبِ مخاطب است که در آن قرار است با ارائه‌ی درصد بالایی از آمار زنانِ موردِ خشونت قرار گرفته، مخاطبِ متاثر از زن‌پرستی را تحت تاثیر قرار دهند، اما نگاهی کنید بر مصادیق خشونت در این آمار:
      مانند دروغ گفتن، نفقه ندادن، به خواسته‌های زن بی‌توجه بودن، چشم‌چرانی، تعدد زوجات، انتقاد کردن به طور مداوم، جدا کردن زن از کودکانش، دوستان و فامیل، پرخاش کردن، وادار کردن زن به ترک خانه، تهمت زدن، وادار کردن زن به پوشش خاص بدون میل خود.
      آقا 60 درصد چیست؟باور بکنید با این تفاسیر، 100 درصد از زنانِ ایران مورد خشونت بوده‌اند :)) این سناریو مدنظر داشته باشید:
      مرد تاکسی‌ران (پس از یک روز پردود و روان‌گا) به خانه می‌آید
      زن از او می‌خواهد که او را بگاید اما می‌گوید خسته است و امشب نمی‌تواند، زن ناراحت می‌شود و شب را با چشمان پراشک می‌خوابد؛ خب تبریک می‌گویم، شما با یکی از موارد خشونت علیه زنان آشنا شدید:)))
      آن «دروغ گفتن» هم خیلی باحال است واقعا:)) می‌خواهید دزدی را هم جز مصادیق خشونت علیه زنان به حساب آورید؟! یعنی من فرضا اگر فردا بروم برای سیر کردن شکم زنم دزدی بکنم، هم مرتکب دزدی شده‌ام و هم خشونت علیه زنان:))
      از همه باحالتر اما چشم‌چرانی است. آقا به جان هر چه فمنیست است که مادر احمدی‌نژاد هم وقتی بیرون می‌رود همش احساس می‌کند که تحت چشم‌چرانی‌ست!دلیلش را شاید این ترول باهوشِ ما نداند، ولی من که به خوبی می‌دانم!

آمارهای اینچنینی صرفا برای اهداف فمنیستی ساخته می‌شوند و مشخصا فاقد هرگونه اعتبار است. بعد تو چیزی می‌گویی که در این آمار من ندیدم و فقط یک جا دیدم که :
      اما نتایج در یک نظرسنجی دیگر در کشورمان با عنوان همسرآزاری، حاکی از آن است که ۴۶درصد از پاسخگویان ادعا کرده‌اند که توسط شوهران‌شان مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند، ۲۴درصد آزار روحی، ۱۵درصد آزار روحی و جسمی، ۵ درصد آزار جسمی و ۲۰درصد از زنان پاسخگو اظهار داشتند که به یاد ندارند چند بار مورد آزار قرار گرفته‌اند! ۹درصد بیش از ۱۰بار، ۳درصد بین ۹ تا ۱۰بار، ۳درصد بین ۵ تا ۶بار، ۳درصد بین ۳ تا ۵ بار، ۲درصد بین ۱ تا ۲بار را گزارش کرده‌اند.
      مناسب‌ترین‌اش برای مردانِ قربانی خشونت (که من تقریبا به یقین می‌گویم که هر مردی در ایران بارها و بارها خشونت را بطور واقعی تجربه کرده است)و پسربچه‌های قربانی آزار جنسی‌ست.
      Russell and Nevermore like this.
      Confusion will be my epitaph
      As I crawl a cracked and broken path
      If we make it we can all sit back
      And laugh
      But I fear tomorrow I'll be crying,
      Yes I fear tomorrow I'll be crying
      .Yes I fear tomorrow I'll be crying

6. 2 کاربر برای این پست سودمند از Dariush گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Russell (01-12-2014),sonixax (01-11-2014)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      The last militant
      judgmentalist

Empty

undead_knight آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      ماندگاه
      Hell inc
      جُستارها
      14
      امتیازها
      90,825
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      9,174
      Mentioned
      36 Post(s)
      Tagged
      2 Thread(s)
      شنبه: همون لحظه که وارد دانشکده شدم متوجه نگاه سنگینش شدم. هرکجا می رفتم اونو می دیدم. یکبار که از جلوی هم دراومدیم نزدیک بود به هم بخوریم صداشو نازک کرد و گفت: ببخشید!
      من که میدونم منظورش چی بود. تازه ساعت 5/9 هم که داشتم بورد رو میخوندم اومد پشت سرم شروع به خوندن بورد کرد.آره دقیقا می دونم منظورش چیه. اون میخواد زن من بشه!!!
      بچه ها میگفتن اسمش مریمه. از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون تصمیم گرفتم باهاش ازدواج کنم!
      یکشنبه:امروز ساعت 9 به دانشکده رفتم. موقع رفتن تو سرویس یه خانومی پشت سرم نشسته بود و با رفیقش می گفتن و می خندیدن. تازه به من گفت ببخشید آقا میشه شیشه پنجرتونو ببندین. من که میدونم منظورش چی بود. اسمش رو میدونستم اسمش نرگسه!
      مثل روز معلوم بود که با این خنده هاش میخواد دل منو نرم کنه که بگیرمش. راستیتش منم از اون بدم نمیاد. از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون تصمیم گرفتم با نرگس هم ازدواج کنم!!
      دوشنبه: امروز به محض اینکه وارد دانشکده شدم سر کلاس رفتم. بعد از کلاس مینا یکی از همکلاسیهام جزوه منو ازم خواست.من که میدونم منظورش چی بود.حتما مینا هم علاقه داره با من ازدواج کنه. راستیتش منم ازش بدم نمی آد. از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون تصمیم گرفتم با مینا هم ازدواج کنم!!!
      سه شنبه:امروز اصلا روز خوبی نبود. نه از مریم خبری بود نه از نرگس نه از مینا. فقط یکی ازم پرسید آقا ببخشید امور دانشجویی کجاست؟ من که میدونستم منظورش چی بود. ولی تصمیم نگرفتم باهاش ازدواج کنم چون کیفش آبی بود احتمالا استقلالیه!
      وقتی جریان رو به دوستم گفتم به من گفت: ای بابا ! بدبخت منظوری نداشته. ولی من میدونم رفیقم به ارتباط بالای من با دخترا حسودیش میشه حالا به کوری چشم دوستم هم که شده هرجور شده با این یکی هم ازدواج میکنم!
      چهارشنبه: امروز وقتی داشتم وارد سلف می شدم یک مرتبه متوجه شدم که از دانشگاه آزاد ساوره به دانشگاه ما اردو اومدند. یکی از دخترای اردو از من پرسید ببخشسد آقا! دانشکده پرستاری کجاست؟ من که می دونستم منظورش چیه! اما تو کار درستی خودم موندم که چطور این دختر ساوجی هم منو شناخته و به من علاقه پیدا کرده. حیف اسمش رو نفهمیدم. راستیتش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون تصمیم گرفتم هرطور شده پیداش کنم و باهاش ازدواج کنم!!! طفلکی گناه داره از عشق من پیر میشه!
      پنج شنبه:یکی از دوستای هم دانشکده ایم به نام احمد منو به تریا دعوت کرد. من که میدونستم منظورش از این نوشابه خریدن چیه. میخواد که من بی خیال مینا بشم. راستیتش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون عمرا قبول کنم!
      جمعه: امروز صبح در خواب شیرینی بودم که داشتم خواب عروسی بزرگ خودم رو می دیدم. عجب شکوه و عظمتی بود داشتم انگشتم رو توی کاسه عسل فرو میکردم که... مادرم یکهو از خواب بیدارم کرد و گفت که برم چند تا نون بگیرم. وقتی تو صف نانوایی بودم دختر خانومی از من پرسید ببخشید آقا صف پنج تایی ها کدومه؟
      من که میدونم منظورش چی بود اما عمرا اگه باهاش ازدواج کنم!!!
      راستش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من از دختری که به نانوایی بیاد زیاد خوشم نمی آد!
      شنبه: امروز صبح زود از خواب بیدار شدم صبحانه را خوردم و اومدم که راه بیفتم که مادرم گفت: نمی خواد بری دانشگاه. امروز نوار مغزت آماده است برو از بیمارستان بگیر. راستیتش از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون مردم میگن من مشکل روانی دارم!!!
      وقتی به بیمارستان رسیدم از خانوم مسئول آزمایشگاه جواب نوار مغزم رو خواستم. به من گفت آقا لطفا چند دقیقه صبر کنید. من که میدونستم منظورش چی بود ..
      شاید قبلا این رو دیده باشید.
      این استدلال هایی که به انگیزه زنان برای تحصیل و کار و... میپردازه بدجور منو یاد این میندازه:)))
      iranbanoo این را پسندید.
      To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
      Tacitus-

8. یک کاربر برای این پست سودمند از undead_knight گرامی سپاسگزاری کرده اند:

iranbanoo (01-10-2014)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      The last militant
      judgmentalist

Empty

undead_knight آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      ماندگاه
      Hell inc
      جُستارها
      14
      امتیازها
      90,825
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      9,174
      Mentioned
      36 Post(s)
      Tagged
      2 Thread(s)
      اول بچه ها و خانم ها؟!
      Women and Children First? Not Anymore : Discovery News
      گویا به قول دیسکاوری این جمله با تایتانیک صد سال پیش غرق شده:))
      پژوهشی که غرق شدن کشتی ها در زمان صلح از 1852–2011 رو بررسی کرده به این نتیجه رسیده زنان و کودکان بیشتری نسبت به مردان در سوانح دریایی میمیرند.
      تنها در دو مورد بوده که این اصل نقض شده،یکی که داستانش رو همه میدونند،یعنی تایتانیک واون یکی کشتی دیگه ای هست به نام بیرکن هد.

این پژوهش کوه یخی برای این افسانه بود :))
      Tacitus-

10. یک کاربر برای این پست سودمند از undead_knight گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Angela (03-25-2014)

دفترچه نویس
      Overall activity: 2.0%
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      از ایشان 21,650 بار در 7,581 پست سپاسگزاری شده است .
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      اول بچه ها و خانم ها؟!
      Women and Children First? Not Anymore : Discovery News
      گویا به قول دیسکاوری این جمله با تایتانیک صد سال پیش غرق شده:))
      پژوهشی که غرق شدن کشتی ها در زمان صلح از 1852–2011 رو بررسی کرده به این نتیجه رسیده زنان و کودکان بیشتری نسبت به مردان در سوانح دریایی میمیرند.
      تنها در دو مورد بوده که این اصل نقض شده،یکی که داستانش رو همه میدونند،یعنی تایتانیک واون یکی کشتی دیگه ای هست به نام بیرکن هد.

این پژوهش کوه یخی برای این افسانه بود :))
      چه خوب, یعنی از ١٠٠ سال گذشته مردان به خود اشان آمده‌اند و جان اشان را دودستی بجای زنان نمی‌بازند؟

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

12. 2 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

sonixax (03-25-2014),undead_knight (03-25-2014)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      The last militant
      judgmentalist

Empty

undead_knight آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      ماندگاه
      Hell inc
      جُستارها
      14
      امتیازها
      90,825
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      9,174
      Mentioned
      36 Post(s)
      Tagged
      2 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها
      چه خوب, یعنی از ١٠٠ سال گذشته مردان به خود اشان آمده‌اند و جان اشان را دودستی بجای زنان نمی‌بازند؟
      نه نشون میده که تایتانیک استثنا بوده و اصولا در چنین زمان هایی کسی ادای جنتلمن ها رو در نمیاره و البته کسی رو هم مجبور نمیکنند اداشون رو در بیاره:))
      فعلا که در 150 سال گذشته که حوزه پژوهش بوده چنین چیزی مشاهده نشده،تا وقتی پژوهش دیگه ای نباشه فرض منطقی تر اینه که قبلش هم وجود نداشته.

+در تایتانیک هم این مسئله به شدت اجرا نشده و بسیاری از زنان و کودکان درجه پایین تر کشتی اونجا غرق شدند.
      Tacitus-

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)
      نه نشون میده که تایتانیک استثنا بوده و اصولا در چنین زمان هایی کسی ادای جنتلمن ها رو در نمیاره و البته کسی رو هم مجبور نمیکنند اداشون رو در بیاره:))
      فعلا که در 150 سال گذشته که حوزه پژوهش بوده چنین چیزی مشاهده نشده،تا وقتی پژوهش دیگه ای نباشه فرض منطقی تر اینه که قبلش هم وجود نداشته.

+در تایتانیک هم این مسئله به شدت اجرا نشده و بسیاری از زنان و کودکان درجه پایین تر کشتی اونجا غرق شدند.

Titanic: Demographics of the Passengers

زنان
      Total: 412
      Died: 108
      Survived: 304
      % Survived: 72%

مردان
      Total: 776
      Died: 648
      Survived: 128
      % Survived: 16%

از شوالیه باید بپذیریم که این نابرابری میان مرگ مردان و زنان استثنا بوده, گفته‌یِ «نخست زنان و کودکان» هم دروغه و مردسالاری و مردان بی
      چشم و رو از ١٠٠ گذشته سال کمتر میمیرند (که آمارهای پژوهش نامبرده میگوید کاسته شده {= پیشتر بیشتر بوده}) و گه خورده‌اند دیگر فداکاری نمیکنند و بجای زنان نمیمیرند.

I'm impressed ... well, nah, not really.

Sticky بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!

—مزدک بامداد

15. یک کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Nevermore (03-26-2014)

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      The last militant
      judgmentalist

Empty

undead_knight آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Nov 2012
      ماندگاه
      Hell inc
      جُستارها
      14
      امتیازها
      90,825
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      9,174
      Mentioned
      36 Post(s)
      Tagged
      2 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Mehrbod نمایش پست ها

Titanic: Demographics of the Passengers

زنان
      Total: 412
      Died: 108
      Survived: 304
      % Survived: 72%

مردان
      Total: 776
      Died: 648
      Survived: 128
      % Survived: 16%

از شوالیه باید بپذیریم که این نابرابری میان مرگ مردان و زنان استثنا بوده, گفته‌یِ «نخست زنان و کودکان» هم دروغه و مردسالاری و مردان بی
      چشم و رو از ١٠٠ گذشته سال کمتر میمیرند (که آمارهای پژوهش نامبرده میگوید کاسته شده {= پیشتر بیشتر بوده}) و گه خورده‌اند دیگر فداکاری نمیکنند و بجای زنان نمیمیرند.

I'm impressed ... well, nah, not really.
      .
      Passenger category Number aboard Number saved Number lost Percentage saved Percentage lost
      Children, First Class 6 5 1 83.4% 16.6%
      Children, Second Class 24 24 0 100% 0%
      Children, Third Class 79 27 52 34% 66%
      Women, First Class 144 140 4 97% 3%
      Women, Second Class 93 80 13 86% 14%
      Women, Third Class 165 76 89 46% 54%
      Women, Crew 23 20 3 87% 13%
      Men, First Class 175 57 118 33% 67%
      Men, Second Class 168 14 154 8% 92%
      Men, Third Class 462 75 387 16% 84%
      Men, Crew 885 192 693 22% 78%
      Total 2224 710 1514 32% 68%
      در حرف من تناقضی با آمار میبینی؟!
      از شوالیه نباید بپذیری از پژوهش باید بپذیری:

The code "women and children first" went down with the Titanic 100 years ago, says a new study.
      - Women and children die to a much larger extent than men in maritime disasters.
      - Women fared worse in shipwrecks involving Union Jack ships.
      The chivalrous code "women and children first" appears to have sunk with the Titanic 100 years ago.
      Long believed to be the golden standard of conduct in a shipwreck, the noble edict is in fact "a myth that has been nourished by the Titanic disaster," economist Mikael Elinder of Uppsala University, Sweden, told Discovery News.
      "Based on our analysis, it becomes evident that the sinking of the Titanic was exceptional in many ways and that what happened on the Titanic seems to have spurred misconceptions about human behavior in disasters," Elinder and Erixson concluded.
      اینکه یک برداشت کاملا دروغین از حرف من داری رو به حساب چی بزارم؟!کی من کار مردا رو حتی به طور غیرمستقیم تقبیح کردم؟!

آمار ها به طور کلی نشون میده به جز دو مورد زنان بیشتری نسبت به مردان در سوانح دریایی غرق شدند،آمارها نمیگن در سوانح دریایی درصد کمتری از مردان در100 سال گذشته میمیرند،بلکه میگه در همه موارد پژوهش و حتی قبل از تایتانیک جون زن ها ترجیحی به جون مردها نداشته و مردان بیشتری نسبت به زنان نجات پیدا میکردند.
      Tacitus-

دفترچه نویس
      دستاوردها:
      نِشان‌ها:
      Most Popular
      سرور خویـشتـن

Empty

Mehrbod آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Oct 2010
      ماندگاه
      لاجیکستان
      جُستارها
      188
      امتیازها
      471,639
      رنک
      100
      Post Thanks / Like
      سپاس
      12,116
      Mentioned
      62 Post(s)
      Tagged
      1 Thread(s)

—مزدک بامداد

18. 2 کاربر برای این پست سودمند از Mehrbod گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Nevermore (03-26-2014),undead_knight (03-25-2014)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)

جُستارهای همانند

1. گفتگو پیرامون کمونیسم و سوسیالیسم
      از سوی Mehrbod در تالار سیاست و اقتصاد
      پاسخ: 2182
      واپسین پیک: 08-12-2018, 12:19 AM
    2. گفتگو پیرامون فمینیسم
      از سوی shirin در تالار هماندیشی
      پاسخ: 161
      واپسین پیک: 03-15-2013, 08:51 PM
    3. مازوخیسم / سادیسم / لذت‌جویی و ...
      از سوی yasy در تالار گفتگوی آزاد
      پاسخ: 6