A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on ;)در آمریکا گویا مردان مجرد هم میتوانند از طریق سیستم «Foster care»سرپرست بشوند، اما در صورت نداشتن حتی یک برگ جریمه و سپری کردن دوازده خان هرکول...
بسته به قانون ایالت اینکه چه جرمی باعث میشه سرپرستی تعلق نگیره فرق میکنه ولی آش به این شوری ها هم نیست:)
All adult household members must have a criminal background check
یا تعریف "بالغ"جدیدا تغییر کرده یا اینکه... :))
البته برای اطلاعات بیشتر این هم بد نیست:
Protection from Race, Color, and National Origin Discrimination in Adoption and Foster Care
و بعد با همه این احوال به آمار همین آمریکا یک نگاهی بکنیم:
% Single Male = 5.5
% Single Female= 22.7
Adoption Statistics | Statistic Brain
نمیتونند یا "نمیخواند"؟! :)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
0. متهم کردن من به «دروغگویی» و نادیده گرفتن احتمال اینکه شاید اشتباه میکردهام، شاید با تحقیق کمی دربارهی قوانین آمریکا سخن گفتهام و ... سطح رقتانگیزیست از رذالت که تنزل شما به آن چیزی در ذهن ما باقی نمیگذارد بجز یک علامت تعجب، که البته آنهم زیاد مهم نیست.
1. اکنون توضیح بدهید اینها که آوردید کجای حرفهای مرا باطل میکند؟ منهم گفتم که مردان مجرد در آمریکا میتوانند سرپرستی بچهها را برعهده بگیرند و منع قانونی ندارد، اما بسیار دشوار است. بیشتر موسسههایی که خدمات سرپرستی(بجز سیستم فاستر منظورمان است)بچه را انجام میدهند خصوصی هستند، برخی از آنها مردان مجرد را رد میکنند، برخی دیگر مشکلی ندارند اما اولویت آنها را بسیار پائین قرار میدهند و از همه مهمتر، انواع دیگر بچهدار شدن هم برای مردان ممکن نیست، من میشناسم مردی را که مدتی برای سرپرستی توافقی پرس و جو میکرد و نتوانست کسی را پیدا بکند که حاضر باشد بچهی خود را به یک مرد تنها بسپرد و ... اروپا هم که همهی موسسات خصوصی هستند و چند جایی که ما دیدهایم به ریش مرد مجرد میخندند و زوج ِ ایدهآل هم ولمعطل است و باید چند سالی در انتظار باشد ...
2. هنوز هم میبینیم که چطور وقتی پای مسائل مردان به میان میرسد شما احتمال «خودشان نمیخواهند» را پیش میکشید، اما وقتی مسئلهی حضور زنان در سیاست مطرح میشود آنرا به اعتبار نمیشناسید. من اما مثل شما فاقد صداقت فکری نیستم و میپذیرم که به احتمال بالا درخواست مردان مجرد دگرجنسگرا برای سرپرست بچهها شدن میتواند کمتر از همان ِ زنان باشد و در این آمار موثر، اما همچنان به تاثیر فرهنگی که در آن گاهی مردان در زمین بازی پارکها به چشم دشمن نگریسته میشوند(مثل این)را در دشواریهایی که مردان مجرد برای سرپرستی بچه با آن روبرو میشوند دخیل میدانم.
مهربد جان ، فکر این شکلیاش را میکردی؟ "چون مردان کمتر میل به سرپرستی دارند باید چنان قوانین کثیفی وضع شود! و چنان نتیجهگیریهایی شود".اما وقتی ما میپرسیم که چرا زنان در علم و دانش هیچ نکردند و وقتی بخواهیم دلیل را "نخواستنِ آنها" عنوان کنیم باید چماقِ قوانین ضدِ زنِ کیهانی(!) و گیتیشمول بخورد بر فرقِ سرمان!
صداقت را احساس میکنید؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
یا حضرت فیل
نام کاربریم رنگین کمانی شده
کسی میدونه برای چی؟
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
حالا این بده یا خوب
یعنی رنگین کمانی شدو نام کاربری
منفی محسوب میشه یا مثبت؟
ترول یعنی چه؟
ولی عمدی مکر تارنما سیستم وحی داره؟
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
دوستانِ گرامی، من میروم دمی بیاسایم، سرسام گرفتیم از بس مغلطه شنیدیم و به شعورمان توهین شد، حملههای شخصی هم که از جایی مثلِ اینجا هیچ انتظارش را نداشتم، جای خود دارند.روزِ خوبی بود، شب بر شما خوش
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
نه بد است ، نه خوب . هیچ محدودیتی هم در دسترسیتان ایجاد نمیکند . فقط باعث میشود سایرین بدانند شما از هز 10 تا پستی که میفرسیتید 10 تایش ترول است !
ترول (اینترنت) - WiKi
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 85 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 85 مهمان)