بیشتر خبرگزاریها الان DDOs شدند برای این انفجارهای کذایی. 2 نفر کشته شدهاند و دو بمب دیگر هم در نزدیکی محل انفجارها پیدا شده... به نظر دوستان کار چه گروهیست؟
بیشتر خبرگزاریها الان DDOs شدند برای این انفجارهای کذایی. 2 نفر کشته شدهاند و دو بمب دیگر هم در نزدیکی محل انفجارها پیدا شده... به نظر دوستان کار چه گروهیست؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
منظورم این بود که چون سختی بزرگ کردن یک نفر دیگه رو حس کردید شاید به طور ناخود آگاه این حس رو در شما به وجود آورده که دردسر بزرگی هست و این قبیل مسائل !! صرفا به عنوان یک فرض گفتم...
در مورد خودم حقیقتش نمیدونم...شاید احساس میکنم جریان یک زندگی جدید رو دارم میبینم و اون علاقه به جاودانگی که در ذات بشر هست، اینکه مراحل شکل گیری شخصیت و روحیات یک انسان رو میتونم دنبال کنم ، شاید حس اینکه دارم همذات پنداری میکنم با اون بچه و اینکه بدونم چی شد که من اینی شدم که الان هستم و شاید اینکه دلم برای خودم و عمری که گذشته تنگ میشه !! زیاد شاید منطقی نباشه اما این مسائلی هست که از ذهنم میگذره...
جستارِ زنستیزی عفونی برای چه بسته شد؟
And laugh
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
نه عزیز، میخاستم همان عکسی که در جستار گیسخندها گذاشتهام ابتدا آنجا بگذارم دیدم بسته است کنجکاو شدم گفتم نکند به خاطر بحثهاییست که این چند وقت پیش آمده.
And laugh
از این جهت گفتم که قبلا مهربد و خودت پیشنهاد داده بودید برای آرام شدن مدتی آنها را تعطیل کنیم.البته باز هم در نظرم دور از ذهن بود ولی تنها چیزی بود که به نظرم میامد.
ادمین هم بالاخره باید یک توضیحی چیزی بدهد نمیشود که همینطوری ببندد تاپیک را.من بازش میکنم تا بعد ببینیم داستان چیست.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 41 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 41 مهمان)