کافر_مقدس (04-05-2014)
عزیزم شما هنوز توی باغ نیستی که ما داشتیم در مورد طرز فکر و برداشت جیش العدل بحث میکریم نه اخلاقیات و این مدل جفنگیات :))
شما بیخود برای خودت مسیر بحث رو مشخص نکن از اولش هم از طرف من گفته شده با شما سر اخلاقیات بحث نمیکنم.
بشمار 1 :
بشمار 2 :
بشمار 3 (حتا مهربد هم که در جریان این بحث خودش رو درگیر نکرده این مساله رو میدونه) :
بشمار 4 :
بشمار 5 :
بشمار 6 :
بشمار 7 :
بشمار 8 :
هر جایی در این بحث از اخلاقیات صحبت شده مساله از طرف شما عنوان شده و ما فقط پاسخ شما رو دادیدم و بس وگرنه همان طور که بالاتر هم میبینید از اول هم گفته شده که بحث بر سر اخلاقیات نیست.
البته همان طور که پیشتر هم گفتیم اگر شما خیلی لنگ اخلاقیاتی قبل از جیش العدل باید بری یقه جمهوری اسلامی رو بگیری که شروع کننده این داستان بوده.
خوب حالا که فهمیدید محدوده بحث کجاست لطف فرموده تشریف بیارید توی باغ
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
حالا من یه سوال از دوستان اخلاق مدار و قشر جوگیر ایرانی در فضای مجازی دارم . بعد از آزادی این 4 سرباز ، دیگه این ماجرا و ریشه هاش و مساله حقوق بلوچ ها براشون ارزشی داره ؟ کمپین ممپین براش راه میندازن ؟
sonixax (04-05-2014)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ویرایش از سوی کافر_مقدس : 04-05-2014 در ساعت 08:28 PM
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
شما همین ایراد رو به دوستان گرفتید که گناه رژیم رو تعمیم میدن به سربازای بدبختی که به اجبار اومدن ... حالا گناه جیش العدل رو میخوای تعمیم بدی به کل مردم بلوچ ؟ نکته دیگه اینکه مشکلات مردم بلوچ سالهاست که وجود داشته و ربطی به جیش العدل نداره ، چرا قبلا کسی کمپین ممپین راه ننداخت برای دقاع از حقوق اونها ؟
sonixax (04-05-2014)
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
undead_knight (04-06-2014)
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)