ضربت خوردن علی ایران ستیز به وسیلهٔ یک قهرمان وطن پرست بهمن جازویه (ابن مجلم مرادی) را به تمامی ایرانیان تبریک میگویم.
ضربت خوردن علی ایران ستیز به وسیلهٔ یک قهرمان وطن پرست بهمن جازویه (ابن مجلم مرادی) را به تمامی ایرانیان تبریک میگویم.
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (08-07-2012)
sonixax (08-07-2012)
این مطلب رو قبلا دیده بودم:
هفته بهمن جازویه (ابـن مـلجـٌم) کشنده علی تازی
آرش بیخدا هم یه مطلب در این مورد داشت که این مطلب کار باستان گرایان افراطی هست.مشیری هم در این مورد توضیح داده:
به هر حال هرکه بود یک خدمتی به ایران کرد که این جانور را کشت!
"A Land without a People for a People without a Land"
کسی که عمر رو کشت ولی ایرانی بوده واقعا مثل اینکه
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
ابو لولو منظورتونه اگر اشتباه نکنم کسی که به زندگی عمر پلید پایان داد
اینو یه نفر توی مسنجر برای من فرستاده:
جالبی این نوشته در اینه که به خوبی نشون میده توی سر یک مسلمان چی میگذره.درهلند ملعون،فیلم مبتذلی از رسول اكرم وهمسران پاکش نشر کردند : الان وقت آن رسیده است تولیدی هاومونتاژها ی هلند با جد و راستی قطع کنیم 1.6 ميليارد مسلمان می توانند ضرب الاجلی اقتصادی به هلند بزنن. به بیشترین حد از افراد بفرستش که اگر الله ازت پرسید برای نصرت نبیت چیکار کردی؟جوابی داشته باشیم اللهم إني بلغت اللهم فأشهدخدایا تبلیغ و پیام رسانی کردم خدا شاهد باش
اینجا را بخوانید، مردممان درباره هوشمندی آب ابراز خوشنودی میکنند:
آب هوشمند ترین موجود هستی - شهادت آب
یک جُستار هم خودمان درباره این هوشمندی آب داشتیم:
شهادت آب
ویرایش از سوی Mehrbod : 08-08-2012 در ساعت 10:38 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)