sonixax (05-26-2013)
sonixax (05-26-2013)
نیازی نیست ، ما درک کرده ایم که ابراز تنفر و نفرت پراکنی کار غیر اخلاقی و زشتیست .
ولی کسی که سعی میکند چندشم میشود ، بیزارم ، حالم به هم میخورد و ... را برابر قرار دهد با من برای خودم نمیپسندم و این گونه نفرت پراکنی را ماست مالی کند نیاز شدیدی دارد .
شما همان 60 برگ را تهیه بفرمایید که هم زیاد تو خرج نیوفتید هم اینکه برای شروع بیش از آن نیاز نیست، یک کمی هم باید به فکر زیست بوم بود
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (05-26-2013)
مضحک اینست شما برای ما که میخواهید فیلم بازی کنید هیچ برای خودتان هم میخواهید فیلم بازی کنید.
من کاری به عقاید شما ندارم،شما هر عقیده ضد بشری و فاشیستی که میخواهید داشته باشید،ولی معنی آن سخنان همانیست که گفتیم.
مسلمین دشمن درجه یک همجنسگرایی هستند ،اگر هم از جنایت آنها سخن بگوییم تازه برداشتشان این میشود که ما گفتهایم همه جنایات جهان کار مسلمین است و یکچیز هم تازه طلبکار میشوند !!
دیگر سخنانتان دارد از مضحک گذشته و به رقت انگیر تبدیل میشود.
من گفتم که گفتهاید "حس خوبی به آنها " ندارم و معنی آنرا در ادبیات فاشیستی همجنسگرا ستیزان مسلمان آوردم.سخنی از خود واژه "چندش" نزدم،تلاش رقتانگیزیست برای تحریف آنچه دو خط بالاتر آوردهام،بفرمایید این هم آنچه ما به شما نسبت دادیم و خود آنچه شما گفتید (برای نکمیل نمایش مضحک شما):
راسل:
سانسورهای سایبری دولت - برگ 12گفتید حس خوبی به آنها ندارید (جمله رسمی مسلمین برای ماله کشی عبارت حالم از آنها بهم میخورد)
و اصرار به استفاده واژه همجنسگراستیزانه و نفرت انگیز همنجنسباز برای خطاب کردن آنها و حتی اصلاح دیگرانی که حاظر به استفاده از آن واژه نفرتانگیز نیستند.
مسافر:
سانسورهای سایبری دولت - برگ 10کار به درستی و نادرستیش ندارم و صراحتا میگم حس خوبی به همجنس بازی(نه همجنسگرایان) ندارم
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
از نظر من مشکل نیست
من اهل شعار دادن نیستم
بیزارم از کسانی که مدام شعار میدهند و زمان عمل ،پا پس میکشند (به هیچ عنوان منظورم شخص خاصی نیست )
شاید زمانی که انقلابی شد در مورد چنین موضوعی، و من به اون باور برسم که باید دفاع کنم
همیشه شما از ابتدا از چیزی دفاع نمیکنید باید نزد خودتان به یک باور برسید
جز این است؟
چه چیز باعثش میشود ؟
باید چیزی درونتان را به آشوب بکشد ،جز این است؟
شاید من هم روزی برسد که چون شما فکر کنم
ولی در حال حاضر چنین نیستم
حرف زدن خیلی راحت هست ولی من سعی میکنم اول به باور برسم بعد درصدد دفاع از آن برآیم
حال شما هر برداشتی دوست دارید بکنید
...
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
sonixax (05-26-2013)
البته اینکه چندشم میشه یا دوست ندارم یا نمیپسندم کدومش مناسب هست بازی با کلمات هست. در مورد سوالت هم خب معلومه که قبلش باید بره با ریکا دهنشو بشوره. :-D
دقیقا حسی که من به سخنان شما دارم
منظور من همانی بود که باعث میشد جناب Theodor Herz حالشان بد شود نه خود شخص آنها
غیر از shirin کسی نمیخواهد بفهمد منظور اصلی من را
و متاسفم که ادعای فهم هم میکنید
و جالبه که از نظر هر کس حرفهای دیگری مضحک هست
+
و مضحکتر ادامه دادن بحثی ست که سرانجامی ندارد
برای من مهم نیست شما چه برداشتی نسبت به سخنان من دارید مهم این بود که هنوز عاجزید از درک بعضی مسائل
+
لزومی نمیبینم در این بحث بی فایده شرکت کنم
مگر حرف با ارزشی زده شود که بعید میدانم چون تمام حرفها تکراریست
sonixax (05-26-2013)
ویرایش از سوی mosafer : 05-26-2013 در ساعت 11:27 PM
sonixax (05-26-2013)
از نظر شما بله خنده دار است چون شما مفهوم نفرت پراکنی را نمیدانید و اندیشه تان آلوده به اسلام و تنفر از هر چیز غیر اسلامیست و شاید خودتان هم از این مساله بیخبر باشید.
من مطمئنم اسید شور هم بکنه شما دیگه تف هم توی صورتش نمیندازید ، منتها الان یک مقداری تحت تاثیر جو و اینها هستید اینطوری میگید .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)