thought (02-21-2016)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
خوب از دید بیولوژیکی غیر ممکن است چون تا یک حدی می توان در ساختار یک موجود زنده از موادفلزی استفاده کرد و نمی توان تمام آن را فلزی کرد. حالا بیایید این را به دین و آیینم ربط دهید! باشد من یک خودفریبِ غیر منطقی که یک حرف حسابی هم نمی تواند بزند چرا شما با من بحث می کنید وقتی که این چنینم؟!
در همان جستار پیشرفت روز افزون فندآوریتان همان جستاری که هیچ مسلمانی حق پیک گذاشتن را ندارد! مطلبی در مورد نیروگاه هسته ای ژاپن دیدم و... و خب چون در مورد آن اطالاعاتی داشتم خواستم بیایم بگویم که چندان نوشته های شما در مورد این موضوع صحیح نیست و تمام مشکلِ آن چیزی نبوده که شما اشاره داشتید. بعد پیش خود گفتم چه سود! در بهترین حالتش توبیخ می شوم و سرزنش که تو یک مسلمانی و خودفریب و......... و در بدترین حالتش به سرنوشت جناب فدایی رهبر دچار می شوم یعنی اخراج.
thought (02-21-2016)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
thought (02-21-2016)
اگر نمیدانید پس برای چه میگویید نمیشود؟
همین امروز هم چیپهایِ گوناگونی در مغز میکّارند که خود بخشی از مغز به شمار میروند. برای نمونه هتّا چیپهایِ نخستینی
و سادهای ساخته شدهاند که میتوانند پرتوهایِ نور را به دادههایی پردازشپذیر برای یاختههایِ بینایی ترجمه کنند: Visual prosthesis - WiKi
ازینرو سخن شما بر چه منطقی استوار است که رایانه نمیتواند بیاندیشد یا برای نمونه, چامه بسُراید؟ چه تفاوتی است
میان مغز که با گوشت و عصب دادههای نور را پردازش میکند, و مغزی که همین کار را با آهن و سیلیکون انجام میدهد؟
شعر برگرفته از احساس و اندیشه است.نوشته اصلی از سوی سارا
پرسش اینجا از شما این بوده که چرا میگویدی رایانه نمیتواند احساس کند, ولی برای نمونه گربه میتواند؟
و همان گربه اگر خورد خورد با آهن و سیلیکون جایگزین شود, آیا بباید توانایی احساس کردن را از دست خواهد داد؟
.
—مزدک بامداد
خب در دانشکده ای که هستم بیومکانیک ها هم هستند و آنها بیشتر با اینگونه مورد سر و کار دارند و از آنها به طور شفاهی چیزهایی شنیده ام و خب نمی دانم درصد آن چند است و اگر براستی کنجکاوید که نیستید بنده می توانم بروم از آنها بپرسم. دیگر اینهمه توبیخ و سرزنش و دعوا ندارد!
درضمن همانطور که بنده به بانو آلیس هم عرض کردم که رایانه می تواند متنی آهنگین و یا بقول شما چامه بگوید ولی اصالت ندارد و در حقیقت شبه شعر است. اگر بخواهید می توانم برایتان یک الگوریتم بنویسم و بگذارم اینجا تا ببینید بله می توان با رایانه به ظاهر یک رباعی گفت! شما متاسفانه در بحث با بنده به دنبال چیز دیگری هستید . کما اینکه در اینجا سخن بانو آلیس را پذیرفتید ولی با من همچنان سر عناد دارید. خب در اینصورت بنده دیگر عرضی ندارم!
ویرایش از سوی سارا : 02-21-2016 در ساعت 10:22 PM
thought (02-21-2016)
من بیخدایی را میشناختم.ازش پرسیدم وجدانن اگر همین الان میتونستی کسی را بکشی .در صورتیکه طرف را نمیشناسی و مطمئن بودی هیچوقت دستگیر نمیشی و یک میلیون دلار هم پول میگرفتی.ایا حاضر بودی.
او گفت بله
thought (02-21-2016)
من با خداهای بسیاری را میشناختم/میشناسم که ازشون بارها پرسیدم وجدانن اگر همین الان میتونستی کسی را بکشی در صورتیکه طرف را نمیشناسی و مطئن بودی هیچوقت دستگیر نمیشی و هیچ پولی هم نمیگرفتی همین طوری فی سیبل الله آیا حاضر بودی! گفت بله!!
البته داعش هم داره همین کار رو میکنه هر روزه :))
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 16 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 16 مهمان)