کجا داریم؟ جندهخانه جاییست که شما ساعتی را میروید آنجا ، از منو یک زن را انتخاب میکنید و پولی را میدهید ، سکستان را هم که کردید بازمیگردید خانه خودتان.هم هویتتان حفظ میشود و کسی باخبر نمیشود و هم اینکه بهداشتی است و مکان هم که از عمده مشکلاتِ جوانان در این زمینه است فراهم است و شرافتنمدانه است. هماکنون در ایران چنین چیزی داریم؟ لطفا آدرسش را بدهید تا بدانیم.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
منکه بسیار بعید میدانم، «نگاه ابزاری» و «شیانگاری» و مفاهیم اینچنینی در فمینیسم چیزی بجز والایش و نوسازی مفاهیم کهن برای بالا بردن نرخ نیست، همینست که میبینیم انتخاب زن برای کشتن بچهی بدنیا نیامدهی خود حق طبیعی او محسوب میشود اما بازی کردن در فیلم پورن یا خودفروشی که بسیار از سقط جنین شخصیتر هستند حرف و حدیث دارند و نظر غالب در جنبش فمینستی موجود اینست که چیزی بجز نگاه ابزاری به زن نیستند.
چنین است. گویا هر بار آن مار از گریبانی دگر برون میآید. اما با اینحال به نظرم در پرورشِ مردانِ مستقل و مردانی که در عطشِ کس خود را بردهی زنان نمیکنند میتواند بسی تاثیرگذار باشد.
راستی، من هیچ نمیدانم اینکه فمنیستها به روسپیگری میتازند دهنکجی به روسپیهاست یا مردان را هدف گرفتهاند؟ هر جور میاندیشم نمیتوانم بفهمم کجای معادله باید آنها را قرار دهم.
And laugh
به عنوان یک فمینیست ، از نظر من روسپیگری و پورن هیچ ایرادی ندارد ، بدن یک شخص مربوط به خود آن شخص است ، یا جایی که قضیه به زور نباشد به کسی ربطی ندارد که یک نفر میخواهد روسپی گری کند یا نه! من حتی مخالف قانون ممنوعیت فروش اعضای بدن هستم ، به کسی چه مربوط یکی خواست کلیه خود را بفروشد!
"A Land without a People for a People without a Land"
And laugh
And laugh
هماکنون 39 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 39 مهمان)