به نام sonixax
فکر کنم که تنها امریکا و روسیه بمب هیدروژنی دارند
وبقیه پلوتونیمی و اورانیومی
ایران هم اورانیمی دارد احتمالا قایمش کرده؟
-------------------
وقتی کشوری موشک بالستیک با کلاهک هیدروژنی دارد تانک وتوپ به چه دردش میخوره؟
به نام sonixax
فکر کنم که تنها امریکا و روسیه بمب هیدروژنی دارند
وبقیه پلوتونیمی و اورانیومی
ایران هم اورانیمی دارد احتمالا قایمش کرده؟
-------------------
وقتی کشوری موشک بالستیک با کلاهک هیدروژنی دارد تانک وتوپ به چه دردش میخوره؟
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
sonixax (04-13-2013)
بله امیر دو هزار و پونصد ونود و یک برود با همجنسش بخوابد تیر آهن 18 نمیخوره تو سر شما که آسیب فیزیکی ببینی!
ولی زیان ناسرراست چرا،
من نمیخواهم فقط تا نوک بینی خودم رو ببینم و سطحی فکر کنم.
تعریف بهتر میشود این:
هر کس آزاد است به انجام هر آنچه میخواهد مگر "زیان" برای دیگران داشته باشد یا در دراز مدت احتمال "زیان بسیار" رساندن به دیگران/جامعه/بشریت/... داشته باشد.
چرا همجنسگرایی زیان آور است و نه باید آزاد باشد و نه قانونی؟
بررسی زیان:
ملت به مرور زمان همجنسگرا میشن.
چرا؟
چون بهتون نشون دادم که همجنسگرایی جز میل و سلیقه نیست و با آزاد بودنش احتمال بیشتر و بیشتر شدن همجنسگرایان میرود.
و از اونجایی که ممکنه با گذشت زمان جمعیتی که تولید مثل میکنن کم کمتر بشه.
و جمعیتی که کار میکنن تولید میکنن دانش رو گسترش میدن و... کم و کم تر میشه.
خوب زمانی که در رابطه دو تن به عنوان زوج بچه به وجود نیاد یا احتمال به وجود اومدنش نباشه
طبیعتن همه آرزوها و هدف ها و تلاش های این زوج همجنسگرا محدود به مدت زندگی خودشون هست.
کار کنن تلاش کنن و زندگی کنن تا زمانی که بیافتن و بمیرن.
اگه با زیاد و زیادتر شدن این جمعیت این روح به کل دنیا حاکم شد برای بشریت بسیار زیان آوره، تلاش کم میشه، پیشرفت کم میشه و... شاید هم کار رسید به جایی که از بین رفتیم کلن!!
هرچند به نگر من اگه یک روز به زندگی جاودانه رسیدیم همجنسگرایی موردی نداره چون دیگه این حالت های بالا پیش نمیاد.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
به نام صهیونیسم
اولا من پشمالو نیستم این تهمتها به ما نمیچسپه و کله من هم سیاه نیست رنگش میکنم
باور کنید شما و هیچ کسی را چیز نکردم
داریم بحث میکنم
شاید روزی روزگاری به این نوشته ها بنگرند یا بنگریم خاطره ایی زنده شود
این احمق نروژی که همه کسایی رو کشت کله طلایی بودن؟
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
sonixax (04-13-2013)
والا تا اونجا که من میدونم و دیدم بیشتر ایرانی ها مو هاشون یه ترکیبی از قهوه ای هست.
موی سیاه مال سیاه پوستان، عرب ها و یهودی های خاور میانه ای هست بیشتر.
هرچند که ما هم ترکیب شدیم ولی دیگه نه تا این حد همه رو کله سیاه بدونید.
هر چند که رنگ مو و نژاد مهم نیست اصل ایمان و تقواست و مرتبه ما پیش خدا
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
دلم درد گرفت بس که خندیدم به این ۵-۶ صفحهی آخر...
نه خیر !
انگلیس ، چین ، فرانسه آزمایش هم کرده اند اعلام هم کرده اند !
Thermonuclear weapon - WiKi
اسرائیل هم گویا دارد .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
کم شدن جمعیت نه تنها بد نیست ! خوب هم که هست !!!!
همه را اینطور نمیکرد ، خیلی ها را زنده زنده سوزانده ، خیلی ها را زنده به گور کرده ، خیلی ها را تیرباران کرده ، بسیاری را در ماشینهای نظامی که هیچ محفظه هوا نداشته روی هم (مانند هیزم که بار میزنند) میریخته و در را میبسته و انقدر نگاه میداشته تا همگی خفه شوند ! . بخش بسیار بسیار کوچکی هم با گاز خفه شده اند . بسیاری از این کشتارگاه ها امروزه موزه شده اند . یک گورستان (گور دست جمعی) در نزدیکی شهر بویتزنبورگ در آلمان وجود دارد که بیش از 400 دختر باکره ی یهودی در آنجا زنده به گور شده اند . اگر فیلم پیانیست را دیده باشید ، حقیقت ماجرا از آنچه در فیلم نشان داده شده خیلی خیلی وحشتناک تر بوده و تنها با بازدید از این موزه هاست که درک میکنید چه گذشته ! از این تعداد 6 میلیون یا بیشتر یهودی بوده اند و مابقی عقب ماندگان ذهنی و فعالین کمونیست . بیشتر کسانی هم که با گاز خفه شده اند همان عقب ماندگان ذهنی ی آلمانی بوده اند .
دیر زمانی اسم همه شان روی یک سنگ مرمری سیاه با رنگ طلایی نوشته شده بود ولی بنا به خواست مردم و جمعیت ساکن یهودی آن سنگ نوشته را برداشته اند و اسامی را در داخل موزه نوشته اند .
هر ساله هم ساکنین منطقه به تعداد کشته شدگان در آنجا گل رُز سفید* میگذارند .
اکثر ایرانیانی که برای هیتلر احترام قائل هستند و یا طرفدارش هستند اصلن از اصل داستان و جنایات انجام شده خبر ندارند ! و با حماقتی مثال زدنی منکر همه چیز میشوند . بدون تحقیق و پرس و جو و بازدید !!!
* : دلیل رُز سفید ، کشتار یک گروهِ آلمانی مخالف هیتلر و کشتار یهودیان به همین نام بوده .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Dariush (04-13-2013),Mehrbod (04-13-2013),Ouroboros (04-13-2013),undead_knight (04-13-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Dariush (04-13-2013),Ouroboros (04-13-2013),sonixax (04-13-2013),undead_knight (04-13-2013)
نصف افسردگی من یکی مربوط به اینترنت و فیلترینگه. بدون اغراق از هر 10 سایت خارجی که مراجعه میکنم 9 تاش فیلتره. سایت های آموزشی منظورمه نه سایتهای سیاسی یا پورن و اینها. این اینترنت اسلامی خیلی بد رو مخه.
تعلیم معلم به كسی ننگ نداردسیبی كه سهیلش نخورد رنگ ندارد
Anarchy (04-13-2013),SAMKING (04-13-2013),sonixax (04-13-2013),undead_knight (04-13-2013)
هماکنون 53 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 53 مهمان)