كاوه جان من در مورد سوريه گفته بودم !
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (07-24-2012)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
"A Land without a People for a People without a Land"
عزیزم مگه شما آب میشاشی ؟ما بشاشیم اسرائیل رو آب برده
دکتر ساسی
من موندم این تاپیکهای مزخرف برای قبلی شایعه بساز ، برای نفر بعدی شکلک در بیار اینها چیست در فروم هم میهن %۹۰ موضوعات از این جور چیزها هست
"A Land without a People for a People without a Land"
خاطراتون باشه قدیمها گفته بودم بیش از حد شلوغ شدن یک فارون نتیجه اش میشود تاپیکی مثل : "آیا شما موی زیر بغلتو میزنی؟فقط آقایون" .
حالا اون سایت بخواد فیلتر هم نشه این مدل مزخرفات توش بیشتر هم میشه .
دکتر ساسی
یادم هست در گفتمان هم تالارهای فان همیشه شلوغتر بودند منتها همانجا هم بحثها کمی با معنا تر از این نوع تاپیکها بود. به نظر می رسد فیلترها نتیجه خود را داده اند... اینترنت غیر فیلتر روز به روز بیشتر مبتذل می شود. سایتهای فارسی غیرتخصص فیلتر نشده را هم که بنگریم اکثرا چنین وضعی دارند. مطالب هرز و پوچ بیشترین حجم را اشغال کرده اند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)