والا یک پرسشی برام پیش اومد،
آیا شما همجنسگرایید؟
لطفن اگر چنین هست خجالت نکشید اینجا بیشتر دوستان حامی شما خواهند بود.
چندین پرسش دارم که باید از یک همجنسگرا بپرسم
ولی یافت نمیشود.
انصافن از اینکه در دفترچه یک دوست یهودی صهیونیست یافتم بسی سود بردم.
ای کاش این سود بردن با یافتن یک همجنسگرا دوچندان میشد.
دوستان کسی هست؟راسل؟ آندد؟ امیر دو هزار و پونصد و نود و یک؟آنارشی؟...
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
سئوالاتت چی هست سام؟ مطرح کن اینجا همه خودین. مهربد و میلاد فکر میکنم دوستان همجنسگرا دارند.
تعلیم معلم به كسی ننگ نداردسیبی كه سهیلش نخورد رنگ ندارد
متوجه نشدم که این پست کنایه به شخص من هم بود یا نه کلهم مسلمانها براتون اینطور هستند
با این حال لازم نیست گفتنش به نظرم ،ولی خب میگم:
به اعتقاد من هر کس باوری که داره براش ارزش قائل هست و اونو قبول داره
دلیلی نداره من ِ نوعی خودمو هلاک کنم و بگم نه اونی که من فکر میکنم درسته
اونی هم که خودش رسیده به باورش، اگر مخالف من باشه به نظر من ارزشش بیشتره، هر چند از سر نادانی و جهل باشه چون خودش بهش رسیده
حقیقتی که از گذشتگان به ارث برسه ارزش واقعی خودشو نداره حتی اگر روشنایی باشه
و بزرگترین عیب مسلمانها اینه که حتی حاضر نیستند در مورد دین و مذهبشون تحقیق کنن و کسانی که با تحقیق میخوان برسن به اونی که باید،کلا دور میشن
فکر میکنم(و شاید حقیقتا همینطور هم باشه)تعداد کسانی که از اسلام زده میشن بیشتر از کسانیه که اسلام رو میپذیرن و تعداد کسانی که از اسلام زده میشن اکثرشون خدا رو کنار میزارن چون همه چیز رو وصل کرده بودن به خدا و حالا که ریسمانی نیست طبیعتا خدایی هم نخواهد بود
sonixax (04-11-2013)
میخوام در مورد نگرششون به موضوعات مختلف بپرسم...چرا های زیادی هست...پیشنهاد میدم مهربد رفقای همجنسگراشو با دفترچه آشنا کنه...بلکه هموند شن ما باهاشون گفتگو کنیم.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
سپاس بیباکجان همچنان زندهام شُکر اسپاگتی ؛
اینجا هم دورآدور سر میزنم گهگاه ...
(دیر زمانی که من اینجا فلهای پُست میزدم تو نبودی)
سپاس بد نیستم ، نمردهام و شکر اسپاگتی همچنان زیست میکنیم !
کاش من هم برادر داشتم لپتاپم را میدادم فیلم ببیند :(
خوش گذشت ... اکنون دچار سندروم افسردگی پس از تعطیلات شدهام :(
هووم ...
چندی پیش زادروزم را با دوستانی چند جشن گرفته بودیم و من ، به یاد همهی شما دوستان دفترچه بودم !
سال آینده اگر عمری باقی بود و ایران آزاد بود همهی شما دوستان را فراخوان میکنم تا باهم جشن و پایکوبی بگیریم ... :)
سخن من این بود که اگر مثلا ایران به مدت 1400 سال دست بیخدایان افتاده بود و بی خدایان هر کس به خدا باور میکرد را میکشتند من اندکی در احمق خواندن کسی که به خدا باور دارد تامل میکردم و احتمالا شرم !
این سخنان هم بدون احساس واقعی و عمل در راستای مبارزه (ولو حداقلی و اینترنتی) با حکم ضد بشری مثل ارتداد در نظر من ارزش چندانی ندارد و فقط به شعار میماند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (04-11-2013),Soheil (04-11-2013),sonixax (04-11-2013),undead_knight (04-12-2013),yasy (04-12-2013)
خیر . من همجنسگرا نیستم. اما چندتا از نزدیکانم گِی بودهاند(از جمله یکی از فامیلهای نزدیکم). حالا چرا فکر کردید من همجنسگرا هستم؟
حقیقتش من هرچه گِی دیدم بسیار انسانهای بیآزار، نرمخو، تاثیرگذار ، تاثیرگذار و مثبت برای جامعه بودهاند. هیچ نمیدانم چرا اینقدر از این انسانها متنفر و بیزار شدهاند.
لپتاپ را ازش گرفتم!
یعنی اینقدر برادر دوست داری؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
البته متوجه منظور شما از حماقت نشدم !! در جهت تمسخر ما بود یا توصیه ای دوستانه برای نشان دادن خطرناک بودن این کار ....
به هر حال حماقت هم اگر بوده باشه ، حماقت شیرینی بود برای من و دقیقا از زمانی که خدا رو گذاشتم کنار زندگی برام بیشتر معنی پیدا کرد و مسائل زندگی خودم و خوشی ها و ناخوشی هاش رو بهتر درک و لمس کردم...
نمیتونم تصور کنم اگر روزی مجبور شم دوباره مسلمان حتی اسمی هم بشم چقدر زجر خواهم کشید...
هماکنون 64 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 64 مهمان)