sonixax (04-11-2013)
sonixax (04-11-2013)
آره این حرف شما هم ممکنه درست باشه ، یه کاما نذاشتن فعلا ایجاد اشکال کرده به قول علما!!
تا به حال ندیدم دیگه بگن اینها سکس ضربدری دارن با هم چون اصلا تعریف خاص خودش رو داره !! مگه چند تا زوج اونجا داریم تو بی بی سی که بیان سکس ضربدری انجام بدن با هم؟
و این خانم تقی زاده دیگه همه چی رو که گفته اگر منظورش سکس ضربدری بود ، چرا تعارف کرده پس و گفته روابط؟ تازه جمله قبلی هم باز گفته روابط عادی هست...یعنی هر دو جا منظورش سکس بوده؟
خیلی برام عجبیه که به دست خودشون بیان این مطالب رو بگن و خوراک خبری بسازن که رسانه های وطنی برای عوام الناس تبلیغات راه بندازن که ببینید خودشونم اعتراف کردن !!
البته من با بقیه حرفهایی که زده مشکلی ندارم و خوبه تابو شکنی شده این وسط. به جز همین کلمه ضربدری که نمیدونم چرا بکار برده. یک سئوال داشتم این اصطلاح سکس ضربدری همون گروپ سکس هست یا چی؟ چون من تا حالا ندیدم جایی این اصطلاح سکس ضربدری استفاده بشه میگم شاید این اصطلاح هم از اختراعات دوستان ولایتمدار باشه.
پ.ن: نمیدونی چه ذوقی کرده جناب b313 توی تاپیکش بروو ببین بعدا.
Anarchy (04-11-2013),Soheil (04-11-2013),sonixax (04-11-2013),undead_knight (04-11-2013),yasy (04-12-2013)
سیستم های عصبی گیاهان و حیوانات و ادراکشون خیلی تفاوت داره،اینها به نوعی کلک های ما برای فهم پذیر کردن رفتارهای گیاهان هست.
مثلا این رو نگاه کن:
BBC News - Japanese plant writes blog
گیاه وبلاگ نویس ژاپنی!در اصل کاری که کردند اینه که به نوعی بعضی سیگنال ها رو قراردی معنا و واژه براش در نظر گرفتند که خب این خیلی تفاوت داره با ارتباط برقرار کردن حیوانات:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
این سخنان وقتی در ایران امروز قانون رسمیست که کسی اگر از اسلام خارج شد حکمش مرگ است حقیقتا شنیدنیست.
البته میدانم اینها مسلمانان اشتباهی و خداباوران اشتباهی هستند.واقعی شان را الله نگه داشتهاند که بعدا بدهند بیرون !!
شما هم که البته مشخص است چقدر از این واقعیت دردناک برافروخته هستید ،با گفتن:"شاید هم حماقت"
....
من هم طوری رفتار میکنم که بقیه میدانند چندان عقیدهای به اسلام ندارم.ولی به لطف ارزشهایِ والای اخلاقی-الهی خداباوران توصیه میکنم که همه با احتیاط با مسلمانان برخورد کنند که ممکن است با دانستن کافر بودن شما به وظیفه الهی خود عمل کرده و هر بلایی توانستند سرتان بیاروند.
جبه نبرد را باید هوشمندانه انتخاب کرد.با کسی که بطور مداوم قرار است ببینیدش و میتواند برای شما هزینه زیاد در بر داشته باشد سعی کنید درگیر نشوید.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 61 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 61 مهمان)