من برم بازی ضد ایرانی بتل فیلد 3 خریدم بازی کنم :دی
توی این هفته نزدیک 500 یورو پول بازی دادم
من برم بازی ضد ایرانی بتل فیلد 3 خریدم بازی کنم :دی
توی این هفته نزدیک 500 یورو پول بازی دادم
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
شاید. خب منظور شما ظاهرا اینه که منظورش "روابط ِ ضربدری ِ فرهنگی" بوده.
ولی خب یجور دیگه هم میشه برداشت کرد:
در استدیو بی بی سی کاملا روابط عادی هست و داشتن روابط ضربدری[،] فرهنگی متناسب با فرهنگ متمدن اروپاست و برای ما هم بسیار مهم هست که زندگی با متد جدید جهانی داشته باشیم.
یعنی شاید یک کاما بعد از ضربدری جا انداخته شده!
جدای از این اگه منظور سکس نبوده چرا از کلمه ضربدری استفاده کرده؟ یعنی با این همه شایعه و اتهام سکس ضربدری که بهشون وارد کرده اند بیاد آتو بده دست اینها؟
sonixax (04-11-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
هر کس من رو میشناسه از نزدیک از عقایدم اطلاع داره و تا جایی که بتونم از این عقیده ای که دارم دفاع میکنم اما اینکه بتونم اونها رو کاملا مجاب کنم نه...یعنی مثلا دین اسلام رو ازشون تونستم بگیرم اما هنوز به شکلی از اشکال خدا که بیشتر همون خدای طبیعت هست معتقد هستن یا اینکه دین کافه تریایی دارن...
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-11-2013)
—مزدک بامداد
sonixax (04-11-2013)
هماکنون 36 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 36 مهمان)