بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مگر غیر از این است خوردن علف و گیاه انسان را به مرور زمان به یک موجود خنگ و نفهم تبدیل میکند ؟!
این ادعای مفت و دروغین هست ! تمام متخصصین تغذیه در جهان در رژیم غذایی حتمن مقدار مشخصی گوشت را پیشنهاد کرده اند !
به پاسخ اول مراجعه شود !
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Ouroboros (04-11-2013),SAMKING (04-11-2013),undead_knight (04-11-2013)
دوستان من اخیرا یک مقاله به صورت مکتوب خواندم که در آن آمده بود که گیاهان خیلی شبیه به دیگر جانداران دارای حسهایی چون وحشت ، درد، خوشی و ... میشوند . خیلی شگفتآور بود برایم . این مقاله البته مکتوب است و اگر فرصت شد آن میآورم . در اینصورت گیاهخواری چندان فرقی با گوشتخواری ندارد؟!(از لحاظِ خشونت و این چیزها میگویم).
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
بله بی خدایی منو که خواجه حافظ شیرازی هم به تازگی خبردار شده !
با مادرم که خیلی راحت هستم و جلوش به سادگی خدا رو به چالش می کشم .
دوستانم نیز تا حدی از باورهای ضد مذهبی من آگاه هستند .
شعارم نیز همیشه این هست " به نام خدایی که هر چه می کشیم از اوست ! "
جالب اینکه من سیگار کشیدنم رو از پدر مادرم مخفی می کنم ، ولی بی خدایی ام رو هرگز ! و البته به این موضوع افتخار هم می کنم .
به قول ریچارد داوکینز : بیخدایان باید به بیخدایی خود مفتخر باشند، نه شرمنده. زیرا بیخدایی فرد نشانهٔ صحت و استقلال ذهن اوست
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
sonixax (04-11-2013),undead_knight (04-11-2013),yasy (04-12-2013)
sonixax (04-11-2013)
برای من یجورایی برعکس بوده. من به وجود خدا باور نداشتم ولی دوست داشتم خداباور داشته باشم و تا یک مدت پیش هم خداباور بودم. ولی اتفاقاتی افتاد که حالم از خدا و این دنیا بهم خورد. یعنی اصلا حقم نبود یکسری اتفاقاتی که افتاد برام. بعد از اون بود که رسما آتئیست شدم و الان از خدا متنفرم. یعنی نمیتونم خداباور باشم.
(برایه=نتیجه)
هماکنون 43 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 43 مهمان)