Anarchy (03-30-2013),Mehrbod (03-30-2013),sonixax (03-30-2013),undead_knight (03-30-2013)
من چندین بار پست قبلم رو ویرایش کردم ولی باز هم فاصله ی بینش از بین رفت مشکل از منه الان؟
آری, گاهی فیلترشکنها خراب میکنند فاصلهها را.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نمیتونم از "پاسخ با گفتآورد" استفاده کنم چرا؟
گاهی بعضی سوالات رو نیست کسی که پاسخگو باشه + البته فقط با امکان باز کردن Tab جدید میتونم ازش استفاده کنم نه در خود صفحه
یکی از دشواریهای مهم انجمن پوستهی بسیار زشت با رنگ بندی ناهمگن و کلک نازیبای آن است. همچنین طراحیاش تمیز نیست و آمیزش اینها مایهی پیچیدگی در خوانش نوشتهها و کار در انجمن میشود.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
انگلیسی نوشتن از چپ به راست هم باید درست شود.
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)