بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نادرستی ِ تبلیغاتِ آنچنانی، مثلِ همانی که مهربد آورد، در این است که نشانههایی روشن از طرفِ شرّ و خیرِ داستان میدهد، یعنی وقتی موضوع تجاوز را پیش میکشد، همیشه به روشنی یک طرف مرد است که دارد به زنِ قربانی تجاوز میکند. وقتی در فرهنگِ فمنیستی تجاوز یعنی کنشی ناهنجارآمیز از سوی مرد و علیه یک زن و هیچ شکلِ دیگری از آن قابل تصور نیست(تجاوز زن به مرد، زن به زن، مرد به مرد) ، دیدنِ نفرتپراکنی و دیوانگاریِ پنهانِ پشت تمامِ این ادا و اصولها چندان دشوار نخواهد بود. آنچه در این تبلیغات دیده میشود نه مبارزه علیه خشونت و تجاوز است که علیه خشونت علیه زنان از سوی مردان و تجاوز ِ از سوی مردان علیه زنان است همیشه و همیشه! پس از ما انتظار نداشته باشید که چون شما چشمانمان را به نیتِ واقعیِ آنسوی داستان ببندیم.
بنابراین، پاسخ به پرسشِ شما این است که بله میتواند باشد. اگر در غالبِ کارتونهای ضدنژادپرستی، بطور ضمنی به نژادپرستیِ سفیدها علیه سیاهها پرداخته شود و به خودِ نژاد پرستی پرداخته نشود، ما با یک نفرتپراکنی موجه هستیم که ممکن است عمدی هم نباشد.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
ویرایش از سوی Mehrbod : 03-26-2014 در ساعت 11:50 AM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
درود بر شما
من مدت کوتاهی است که از طریق دوست خوبی با سایت شما آشنا شدهام و مطالب را دورادور دنبال میکردم. در این مدت کذایی از اوروبوروس گرانمایه ایدههای جدید و نابی آموختم که تاکنون به فکرم نرسیده بود، پس یقینا اطلاعات کُسبازی من به پای او نمیرسد. چه که من بازی را سالها به سبک تجربی امتحان میکردم و مدت کوتاهی است که تئوریهای علمی را در این مورد مطالعه میکنم.
sonixax (04-04-2014)
—مزدک بامداد
Crusader(04-04-2014)
ممنون، ایشان استاد بزرگی به نظر میرسند و من هم بیصبرانه در انتظار دیدار او هستم.
پ.ن: نگارش من احتمالا به خاطر خواندن دیوانهوار پستهای او در این چند روزه شبیه نگارش او شده باشد.
هیچ چیز مشکوکی وجود ندارد و در صورت لزوم دوست خوب و ارجمندم که من را به اینجا فراخوان کرده است میتواند صحت این قضیه را به شما نشان بدهد.
ضمن خوش آمدگویی به شما و تبریک سال نو لازم میدونم نظرم رو در مورد شما بیان کنم
ازت خوشم نمیاد. عفت کلام نداری. نوشته هات به هیچ وجه دنبال نخواهم کرد. یک فــرد جوگیر هستی
به احتمال زیاد عقده و کودک!
حیف که خـــر! یک جاندار است در غیر اینصورت بهت میگفتم خر!
بای
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
ممنون از خوشامدگوییتان، سال نو بر شما هم مبارک.
نداشتن عفت کلام یعنی اینکه من به شما توهین جنسی کنم یا به طریقی باب مزاح جنسی را باز کنم و اینکارها. اینکه در پستهایم از لغات نامانوس با گوش شما استفاده میکنم هیچ ربطی به عفت کلام من ندارد دوست عزیز.
Mehrbod (04-04-2014)
هماکنون 10 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 10 مهمان)