نوشته اصلی از سوی
Angela
عزیز منظورم این بود که دفاع از حقوق گروهی که خودت هم جزء اون گروه باشی بی ارزش نیست, مثل دفاع از حقوق زنان برای ایرانبانو که شما می گفتید هر چند در این راه می کوشد ولی به فکر سود به خودش و همجنسانش هست و نه سودرسانی به دیگران... اون قضیه مرتد هم مثال بود, یعنی کسی که خودش رو به عنوان مرتد میشناسند و در دفاع از حقوق مرتدهایی مثل خودش فعالیت می کنه و همچنان کارش ارزشمنده؛
درست است, ولی:
ارزش چندانی ندارد ≠ ارزشی ندارد
نوشته اصلی از سوی
Nâxodâ
اینکه شما برای خودتان باهوش باشید و تنها در راستای سود شخصی اتان پیش بروید نیز تنها برای همان خودتان خوبه, از دید من ارزش و ارج چندانی ندارد.
زنان هم میبینیم تنها برای چیزهایی که سود سرراست برایشان دارند میکوشند: بیشتر کردن حقوق خودشان (اگرکه بیخدا باشند, ارتداد یکی از آنها)
چرا فعالیتی از این همه زن در راستای پاسداری از حقوق همجنسگرایان (بویژه مردان همجنسگرا) نمیبینیم؟
چرا کوششی از این همه زن در راستای برچیدن سربازیِ مردان نمیبینیم؟
چرا کوششی از این همه زن برای گسترش خود خردگرایی نمیبینیم؟
و بسیاری چراهای دیگر که بی پاسخ میمانند.
وارونهیِ همینها را ولی اگر بنگرید کارنامهیِ ما مردان بسیار روشن است:
پیوسته در راستای یکسانیدن حقوق شما میکوشیم (برابری دیه, برابری ارث, ...).
در نمایش و برشمردن ستمهایِ اسلام به زنان همواره کوشا هستیم.
پیوسته در راستای بازپسگیری آزادی شما در پوشش مینویسیم (ولی کسی هرگز نمیگوید که به ما مردان هتا همین پوشش هم اگرچه کمتر, ولی همچنان زور میشود).
...
اینها سود سرراستی برای منِ مرد ندارند, برای شمایِ زن ولی دارند (و ناسرراست برای من هم سودآوری خواهند داشت, در بازهیِ[1] زمانیِ زندگی خودم شاید, در ایرانش که هرگز).
نوشته اصلی از سوی
Angela
البته فعالیت اجتماعی مردها بیشتره و توی فضای مجازی هم همینطوره , من جایی نگفتم که شما ما رو از اندیشیدن باز داشتید!
Which brings us back to my point: زنان سستی میکنند و رفتارهای انگلوارانه نشان میدهند (بهرهبری بی بهرهرسانی).
نیک بنگرید که امروز شمای زن اگر نگوییم بیشتر, دستکم به اندازهیِ من مرد زمان آزاد دارید که بگوییم روی همین اینترنت به این فعالیتها بپردازید.
نوشته اصلی از سوی
Angela
من نمی دونم چرا کاربر شیرین این رو از شما خواستند, اما شما خودتون هم که تازگیها به فکر پاسداری از حقوقتون افتادید؛ در ضمن اگه زنها جستاری رو در دفاع از حقوق مردها باز نکردند اما مردستیزی و توهین و تحقیر مردها هم از طرف زنها تا جایی که من دیدم خیلی کم بوده - یا نبوده! - نسبت به مقداری که مردها انجام دادند.
توجه کنید که این رو به عنوان گلایه یا خجالت دادن و ... نمیگم!
اختیار دارید, اینکه ما مردها همه اش بدنبال سکس هستیم, اینکه بیوفا هستیم, اینکه دیکتاتور هستیم, اینکه همهیِ
بدبختیهایِ جهان زیرسرِ ما است, اینکه خشن هستیم, اینکه بزهکار هستیم و بسیاری دیگر که مردستیزی نیست!! (:
به هر روی, گلایهیِ ما مردان به شما زنان بی پشتوانه نیست: نشان دادیم کمتر از ما, بسیار بسیار کمتر از ما مردان در گسترش این ارزشها (خردگرایی, آزادیهایِ همبودین[2], ...) میپیشروید.
----
1. ^ bâz+e::Bâze || بازه: فاصلهیِ زمانی Ϣiki-En, Ϣiki-Pâ interval
2. ^ ham+bud+in{pasvand}::Hambudin || همبودین: اجتماعی Ϣiki-En social