راه انداخته شدن این گفتمانهای سرگرمی و آزاد یکی از کارهای بسیار خوب خودت و برخی دوستان
دیگر بوده که گفتمانها را زنده نگه میداره و همین حالت حاضر/غایب میگه که زیر سایه اسپاگتی همگی زندهایم
اگرنه ولی ما همیشه پست میزنیم ممد جان، ولی بیشتر گفتمانهایمان هنوز که فکری و اینها هستند
و همه خوشی گفتمان اندیشیک هم اینه که یک چیزی را خواند و چند روزی درباره آن اندیشید و سرانجام آمد پاسخ داد.
اگر نه توپ پینگ پنگ نیست که هی پاس بدیم و کار انجام بشه
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
حالا چرا دور آتیش؟ زمستون هست مگه؟ یا رفتی تو کوه چادر زدید آتیش درست کردید نشستید دورش سیب زمینی هم گذاشتید زیر آتیش قوری چاییتون هم به راه هست؟ یا شایدم دارید مراسم قبیله ایتون رو دور اتیش به جا میارید؟ :D
سرد نیست؟
من الآن با دو یک ژاکت کلفت و یه قهوه گرم نشستم و دارم ژیژک نگاه میکنم که از به پایان رسیدن جهان میگه و یادم میافته که 2013 نزدیکه و همه چی بسیار خوبه ...
YouTube - Riz Khan - Are we living in the end times?
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
هماکنون 60 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 60 مهمان)