خوش باشید بیخدای گرامی . ولی من ترجیح میدهم در فضایی که امروز کسی به من بگوید هچون انگل هستی و فردا بگوید همچون الاغ هستی و.... نباشم . گویا خداناباوری و روشنفکری باعث شده ما هر جور که دلمان خواست در موردِ دیگران سخن بگوییم . اینهم از اثراتِ جامعهی دین زده و خرافاتی است دیگر که هرچه دین و دستگاهِ اخلاقیاش و جامعه میگوید باید ضدش باشیم چون ضددین هیستم فارغ از اینکه خودشان در عمل چقدر درست هستند .
شما اگر میخواستید که سایتتان فقط برای کسانی باشد که اینجا به زعمِ شما مفیدِ فایده هستند، یک قانونی چیزی میگذاشتید که فقط کسانی میتوانند اینجا باشند که فلانطور باشند تا نشود که امروز ما را انگل بنامید .
به هر روی در فضای اینچنینی که کاربران را اینچنین توصیف میکنند ، من توانِ حضور را ندارم .
بدرود.
ای که مثل من تک و تنهایی ...
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
شما تاپ پست تر هستید چون سابقه ی حضور شما از من بیشتر است.
من هم در انجمنی دیگر جزو تاپ پست تر ها هستم و حتی یک اسپم هم نداده ام:)
اما خوب انتقادیست دیگر!من قبول دارم زنان نسبت به مردان کمتر حضور پیدا میکنند در چنین فضاهایی و شرکت جدی در چنین مباحثی.اگر از نیمی از زنان فعال .و باهوش فاکتور بگیرم که بنا بر مشکلاتشان میستند اما این واقعیتیست که نیمی از زنان به راستی سطحی و منفعلند.اما باور کنید این نتیجه ی برخورد مردان است(در اکثر موارد)
مردان از زنان میخواهند که جلوی آینه مشغول باشند تا اینکه با یک کتاب!بیشتر دوست دارند زن بوی سبزی بدهد تا اینکه دفتر دستک دورش باشد.زن عاقل و اندیشمند به جایی نمیرسد اما زن زیبا (دست کم زیبا نما:)) به همه جا میرسد.
نمیدانم میدانید یا نه اما اکثر مردان از زنان باهوش تر از خود بدشان می آید.و به آنها حسادت میکنند.زنی که بیشتز از مردش بداند هم مورد غضب مرد قرار می گیرد.
ملاک من فروم ها نیست .من به دنیای واقعی نگاه میکنم.به اینکه تمامی دوستان من به دست خودم بی دین شده اند اما در مقابل شوهرانشان تظاهر به مخالفت میکنند!!این برای من آیه ی روشنیست!!:)
بیایید و بپذیرید نقش سوءمردان را در پذیرش منطق های زنانه و تبعاتش را هم در نظر بگیرید
خوب من این را رابطه ی انگلی نمی نامم.من به این میگویم آموختن.و آموختن روزی به آموزش دادن میرسد.
تا زمانی که من به مسائل تسلط و اشراف کامل نداشته باشم چرا باید خودر ا در مقام آموزگار قرار دهم.
این فروم هم کاربران کمی دارد.وگرنه مطمئن باشد اگر کمی شرایط باز تر بود بسیاری از تالارها را زنان هم قبضه میکردند.تالار تاریخ هم میهن را یک زن قبضه کرده.انکار نمیتوان کرد که از این دست زنان متخصص بسیارند.
همیشه پای یک زن در میان است
ای بابا
من شخصا از کاربر چقر خوشم میاد این چه جورشه؟
این قهر بازی ها چی بید؟
ایا بر فرض اگر جناب فوکس از مهربد کلاه مند هستند فوری باید قهر نمایند
این که نشد
پس بقیه دوستان ومن جمله من چقندریم؟
-----------------------------------------
ای وای یک بره دنبال نوار قراعت ابدل باسط
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
اینکه شما از چه چیزی خوشتان میاید و چه چیزی درسته دو چیز دگرسان[1] هستند.
اینجور بنگرید, ما آدمیان (مرد و زن) یک شماری ارزش داریم, بگوییم اینها هستند:
اکنون شما زن و مرد را یکجایی مانند این انجمن کنار هم دارید. زنها به برخی از این ارزشها اهمیت نمیدهند. چه کار میتوانید بکنید؟
١. آزاد بگذارید اشان.
٢. وادارشان کنید به ارزشها روی بیاورند.
٣. به آنها ارج کمتری در برابر مردان (که این ارزشها را دنبال میکنند) بدهید.
٤. بگوییم حتما دلیل خوبی هست و اشکالی بر آنها وارد نیست (rationalization)
...
رویکرد ٢ فاشیستی است.
رویکرد ١ ام پذیرفتنی است.
رویکرد ٤ ام نااخلاقی است.
رویکرد ٣ ام چیزی است که من میگویم: به کسی ارجنهید که شایستهیِ آن باشد. به مردان در این انجمن باید بیشتر ارجنهاد, زیرا بیشتر (بسیار بیشتر) از زنان به ارزشهایِ نامبرده پایبند بودهاند.
تا چه زمانی به مردان باید بیشتر ارجنهاد؟ تا زمانیکه شمار زنان و مردان ما در پایبندی به ارزشها همسان و تا اندازهیِ خوبی همگن[3] شد.
پرسش دیگری که شاید پیش بیاید:
به مردان ارجنهید = زنان را سرکوب کنید؟
روشنه که اگر شما زنان را سرکوب کنید هرگز شانسی برای اینکه بتوانند به ارزشهای نامبرده روی بیاورند نیز نخواهند داشت, پس پاسخ نه است.
از سوی دیگر, اگر سراسر بیتفاوت (آدگرسان[4]) باشید نیز زنان نمیدریابند که رفتارشان نادرسته, پس باز هم به ارزشها روی نمیاورند.
پس راهکار میشود اینکه:
ارج بیخود ندهید: لی لی به لالای زنان در جاییکه شایسته اش نیستند نگذارید.
اگر براستی نیاز بود, اندکی دلخوری یا بیزاری از نایکسنجی[5] نشان دهید.
همین و بس.
----
1. ^ digar+sân::Digarsân <— Degarsân || دیگرسان: متفاوت Ϣiki-En different
2. ^ tar+zabânidan::Tarzabânidan <— Tarzabândan || ترزبانیدن: ترجمه کردن to translate
3. ^ ham+genidan::Hamgenidan || همگنیدن: همگن کردن to homogenize
4. ^ â{pišvand}+degar+sân::Âdegarsân || آدگرسان: بیتفاوت; بی دگرسانی indifferent
5. ^ nâ+yek+sanj::Nâyeksanj || نایکسنج: نامتقارن Ϣiki-En asymmetric
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من هم در دفاع از مهربد گرامی اینجا بگویم، اینجا محیط باز بوده و هست:
1-در اینجا توهین شخصی نداریم ولی از ابتدا چنین بوده که فعالیت در اینجا و هر فرومی که جدی در آن بحث میشود یکمقدار پوست کلفتی نیاز دارد.اینجا هم من و مهربد و کسری (هرتزل) و... سخنانمان در جایگاه خودمان است و هر کس متناسب به شخصیت و علاقه خودش لحنش را برمیگزیند.این برای کاربران دیگر هم صادق بوده و هست.
2-مهربد گرامی چیز بدی نگفتند،ایرانبانو اینجا هر روز یک توطئه مردسالارانه جدید از ما کشف میکند و اعتراض به چیزی دارند که اساسا قانونی ندارد و تحت تسلط و علاقه ما نیست،حالا مهربد گرامی آمد سوال کرده که شما که اینقدر غر میزنید چه کار کردهاید برای انجمن و چه فعالیت مفیدی برای انجمن (بجز پمپاژ عقاید فمینیستی و استفاده ابزاری از اینجا بعنوان یک تریبون {که البته در جای خود ایراد ندارد و هر کاربر آزاد است}) کردهاید باید جواب پس دهد یا چه؟رابطه توقع و زحمت و حق و مسئولیت پذیری در خود گنگی و نامفهومی دارد؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 47 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 47 مهمان)