دوستان چگونه میشه بدون دردسر از یک جستار یک رونوشت گرفت؟
نرم افزاری چیزی در این زمینه میشناسید؟
دوستان چگونه میشه بدون دردسر از یک جستار یک رونوشت گرفت؟
نرم افزاری چیزی در این زمینه میشناسید؟
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
Anarchy (04-07-2013)
رونوشت از اینجا: پاتوق شب نشینی
٤٠ برگ ٤٠ برگ بیانباری آن اندازه سخت نیست.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
یعنی شما از حالتِ پیشفرض یعنی 15 پست در صفحه استفاده میکنید ؟! من در همهی فرومها برپایهی VB راهاندازی شدهاند، از حالتِ 40 پست در صفحه بهره میبرم .
راستی اگر میخواهید دانلودتان سریعتر شود، میتوانید از نرمافزارهای دانلودِ سایت استفاده کنید و مثلا اگر میخواهید پاتوقِ شبنشینی را دانلود کنید آدرسِ این تاپیک را وارد کنید .
میتوانید از IDM استفاده کرده و نامِ کاربری و رمزِ عبورِ خودتان را هم وارد کنید و همچنین مثلا انتخاب کنید که عکسها دانلود نشوند .
این تعطیلات عید حسابی تنبلم کرد!
چرا نمیتونم سحر خیز باشم؟(فکر کنم به آریایی بودنم برگرده)
دست مریزاد به این شب زندهداری fox جان! (:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (04-07-2013)
:)
بله، کلا جغدی هستم برای خودم! و همانطور که گفتم خیلی کم میخوابم.
هماکنون نیز به شدت در پی جمعآوریِ اطلاعات برای مهاجرت هستم . شش ماه دگر سرباز هستم و تا آن مدت باید همهی کارها را روبراه کنم .
شما نمیدانید که آیا همهی دانشگاههای اروپایی نیاز به مدرکِ زبان دارند یا خیر ؟ چون من اگرچه انگلیسیام خوب است، اما تافل یا آیلتس ندارم !
کلا چندان اعتبارِ دانشگاه برایم اهمیت ندارد و بیشتر خروج از این زندان برایم در اولویت است!
Anarchy (04-07-2013),sonixax (04-07-2013),undead_knight (04-08-2013),yasy (04-07-2013)
sonixax (04-07-2013)
هماکنون 79 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 79 مهمان)