پس از 20 ساعت بیداریِ مداوم که حداقل 8 ساعتاش با تلاش فیزیکیِ ممتد همراه بوده، در حالِ گوش دادن به چرندترین به آهنگِ همهی زندگیام هستم ، همزمان در حالِ خواندنِ یکی از جستارهای فانِ فروم هستم!
پس از 20 ساعت بیداریِ مداوم که حداقل 8 ساعتاش با تلاش فیزیکیِ ممتد همراه بوده، در حالِ گوش دادن به چرندترین به آهنگِ همهی زندگیام هستم ، همزمان در حالِ خواندنِ یکی از جستارهای فانِ فروم هستم!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (04-06-2013)
به نام سوسک
میگویند سوسک هفت تا جون داره ودر مقابل تشعشه رادیواکتیو مقاومه
بعد از حمله رفیق تپل کره ایی و استوره مبارزه با غرب و کاپیتالیستها به امریکا
فقط نثل سوسکها در امریکا باقی میمونه
وتمام سرمایه دارن به درک واصل میشوند
واژاه ایی به اسم بازار بورس و سرمایه دار باعث فلج مغزم میشود
تاریخ را تپل ها مینویسند
-------------------------------------
خدا از رگ گردن نزدیگتره فقط برای حاجت باید دو هزار کیلومتر رفت تا خونش اون مکعب سیاه؟
تناقضی به این بزرگی جالب نیست
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
خب دید من به کلاس و آدم هاش هم فراتر از استفاده ابزاری نبود:))کلاس همونطور که فاکس عزیز اشاره کرد اگر خوب باشه به خاطر محیط تعاملیش میتونه کمک بکنه،یعنی عملا من کلاس میرفتم تا بتونم مهارت های گفتاری و شنیداریم رو روی بقیه تست کنم و تقویتشون کنم:)) در صورتی که خارج از کلاس سخت میشه
نین محیطی پیدا کرد(البته اگر در محیط انگلیسی زبان باشی که کلاس بلاموضوع میشه)
استایلی که من برای یادگیری زبان پیشنهاد میکنم english thinking هست،برای یادگیری هر زبانی بهترین و موثر ترین راه این هست که خودتون رو وادار کنید به اون زبان بیاندیشید:)عملا با این کار به همه مهارت ها و به ویژه گفتار و شنیدار کمک کردید.این روش نتنها یادگیری و ادراک رو بهتر میکنه بلکه سرعت رو هم واقعا زیادتر میکنه
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
آندد نایت تو هنوز زنده ای؟؟؟؟!
من که تازه 3 تا پست گذاشته بودم توی اون تاپیک همجنسگرایی، بعد از حذف تاپیک از زندگی سیر شدم. تو آغازکننده بودی و کلی هم وقت گذاشته بودی. چطوری میتونی هنوز زنده باشی و هتا سرحال؟؟ تا پیکت 12 صفحه رفته بود جلو و واقعا داشت تاثیر میذاشت... چطوری توی اون بقول دوستان دخمه دووم آوردی؟
Anarchy (04-06-2013)
من وقتی از کسی که به اینترنت دسترسی مداوم دارد میشنوم که میخواهم انگلیسی بیاموزم به راستی شگفتزده میشوم ، چرا که بهترین ، بهترین و بهترین ابزارِ مممکن را در اختیار دارد اما خودش نمیداند . بی کمترین تاملی ، فرومها و دیگر فضاهای مجازیِ انگلیسی قویترین و سریعترین ابزاری است که هماکنون برای آموختنِ زبان (هر زبانی ) میتوانید از آن بهره بگیرید . یک مختصری گرامر را بخوانید و برخی لغاتِ ضروری را بیاموزید و پس از آن سعی کنید در فضاهای مجازیِ آن زبان حضورِ جدی داشته باشید . از این راه شما میتوانید تعاملِ زنده با انگلیسی زبانان باشید. هیچ هم نگرانِ این نباشید که مثلا آبرویتان برود از اینکه جملات و کلماتِ نامربوط به کار ببرید. مخاطبانِ شما از شما صرفا یک موجودِ مجازی را میشناسند و شما هماینکه دیدید قدری پیشرفت کردهاید، با یک آیدی دیگر عضو شوید . ضمن اینکه به هر حال هدفتان این است که زبان بیاموزید و نباید از چیزهای اینچنینی هراس داشته باشید . پس این ابزارِ بسیار قدرتمند را از دست ندهید . من این فروم را پیشنهاد میکنم که به طورِ خاص برای آموزشِ زبان هم هست و صدها کاربر هستند که اشتباهاتتان را تصحیح کنند . فرومهای اینچنینی زیاد هستند.
Anarchy (04-06-2013),nirvana (04-07-2013),undead_knight (04-06-2013),viviyan (04-07-2013)
Mehrbod (04-06-2013)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (04-06-2013),undead_knight (04-06-2013),yasy (04-07-2013)
هماکنون 57 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 57 مهمان)