داریوش جان من کجا گفتم در ایران سربازی اختیاریست ؟ نشان دهید!
همچنین من کجا از حق صحبت کردم ؟ نشان دهید!
سفسطه ای که در اینجا هست سفسطه حرف در دهان ما گذاشتن است و بس!
من تنها گفته ام هر کنشی واکنشی در پی خواهد داشت! واکنش به اعمال جمهوری اسلامی بهتر از این نیست و خواه نا خواه چنین اتفاقی میوفتد و این گفته من کوچکترین ربطی به بحث اخلاقیات که مدام وسط میکشید و میخواید این طوری حرف در دهان من بذارید ندارد.
نخست اینکه اینجا کسی از حق حرف نزده! پس انقدر این مساله رو تکرار نکنید. من قبلن خیلی روشن اعلام کرده ام هیچ بنی بشری حق کشتن دیگری را (به جز دفاع از جان خود) ندارد و اعدام انتقام و ... در هر صورتش غیر اخلاقیست.
وابستگی فکری و عملی این سربازان هم اصلن مهم نیست! مهم اینه که اینها نیروی نظامی جمهوری اسلامی هستند.همچنین روشن شده که از این 5 تا اونی که تا کنون کشته شده وظیفه و زورکی نبوده.
عامل وجود جیش العدل اعدام فله ای سنی ها و بلوچهایی هست که اصلن ربطی به جیش العدل نداشتند و ادامه روند این اعدامها و کشتارها منجر به پدید آمدن جندالله و بعد از آن جیش العدل شده. پس با کمال احترام کماکان استدلال شما ربطی به چیزی که ما میگوییم ندارد.
نه برای من بلکه برای تمام ارتشها و نیروهای نظامی و شبه نظامی در جای جای دنیا. همان طور که پیشتر هم گفتم اگر به جای جیش العدل آمریکا را قرار دهیم باز هم شرایط همین طور است و اینها همواره نیروی نظامی جمهوری اسلامی هستند و اجباری بودن یا نبودنشان دخلی در واقعیتی به نام نیروی نظامی ی در اختیار جمهوری اسلامی بودنشان ندارد.
عقل و منطق همچین حرفی رو نمیزنه! شما برید الان توی خیابون یکی رو بزنید بکشید بعد بگید مجبورم کردند تنها تخفیف در مجازات دریافت میکنید ولی بیگناه شناخته نمیشید.
راستش آنی که مدام دارد از قوانین وضع نشده حرف میزند شمایید داریوش جان نه ما! نمونه اش همین خط بالا!!! من تنها دارم اتفاقی که افتاده و علتش رو استدلال میکنم کاری به اخلاقیات و چه باید باشد که اکنون نیست ندارم. تمام استدلال شما در شرایطی پایور میشود که جمهوری اسلامی خود قواعد بازی را رعایت کند و طرف جیش العدل نکند. به همین دلیل است که اگر جیش العدل یک سرباز اسرائیلی یا آمریکایی را گرفته بود داستان به کل فرق میکرد و استدلالهای من هم فرق میکرد.من در اینجا فقط روی یک طرف ماجرا و داستان فوکوس نکردم.
خوب نپذیرید! کسی هم که مجبورتون نکرده بپذیرید! من تنها دارم یک حقیقت ساده که اتفاق افتاده ، میوفته و خواهد افتاد رو با ذکر دلایلش بازگو میکنم.
رفتار جمهوری اسلامی => جیش العدل ، تروریست ، کشتار اسیر و ... => مادامی که جمهوری اسلامی هست این داستانها هم هست و جیش العدل تنها یکی از هزاران گندِ جمهوری اسلامیست.