درود بر دوستان خوب و عرض تبریك وابراز دلتنگی
درود بر دوستان خوب و عرض تبریك وابراز دلتنگی
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من یک پرسش د ارم:
واژه ی (سفسته) از چه واژه ای مستق شده؟
اصلا ریشه ی این واژه کجاست؟واژه ای من در اوردیست؟
من شنیده بودم که یک واژه ی من در اوردیست .آنهم توسط محمد که در برابر پرسش های یهودیان عاجز شده بود اختراع شد!!!!
sonixax (04-04-2013)
دو تا پرسش دارم
1- چرا شیلا باید هر پستی را با نام آغاز کند؟
2 - تسبیح را کی نوآوری یا اختراع کرد؟به نام هند زن ابوسفیان
یه نام تمام صفوران شهرداری
و . . . .
نه بانو جان, من درآوردی چرا, سفسته از واژهیِ sophist یونانی میاید که در ریشه میشود کسیکه زبردست و باهوش است: Sophist - WiKi
واژههایِ امروزینترِ sophisticated و .. نیز از همینجا آمدهاند. "سفسطه" تازیکیدهیِ[1] سفسته است.
----
1. ^ Tâzikidan || تازیکیدن: عربی کردن; معرب کردن to arabicize
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
—مزدک بامداد
Anarchy (04-04-2013),Soheil (04-04-2013),sonixax (04-04-2013),undead_knight (04-04-2013)
مهربود این پارسی شده شرط بندی خداناباوری کجا بود؟:)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
—مزدک بامداد
هماکنون 7 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 7 مهمان)