شیلا میدونی فلسفه آواتار من چیه؟ من خودم نمیدونم راستش. فقط یه جا دیدم که زیرش هم نوشته بود دختر رادیم. دیگه یادم نمیاد که چی گفته بود و کجا بود و به چه مناسبت بود. ولی خیلی خوشم اومد ازش. و دلم میخواد بیشتر بدونم در موردش.
شیلا میدونی فلسفه آواتار من چیه؟ من خودم نمیدونم راستش. فقط یه جا دیدم که زیرش هم نوشته بود دختر رادیم. دیگه یادم نمیاد که چی گفته بود و کجا بود و به چه مناسبت بود. ولی خیلی خوشم اومد ازش. و دلم میخواد بیشتر بدونم در موردش.
به نام پشمگ
اواتار شیرن کارکتر بازی فیره من هر سه نسخه اش را بازی کردم انصافا هراسناکه بازیش
اواتار قبلیم یکی بود لبش رو بوتاکس کرده بود نمیدونم کی بود ولی خواسته بشه انجلینا جولی شده بود الاغ لب
بیشتر جنبه زشتی رو میخواستم نشون بدم
اواتار فعلی هم ادریانا لیما هست برزیلی مانکن ادم با حالی تا قبل ازدواج باکره بود تا سن 25 سالگی با این همه خوشگلی وکلاس
الان شوهر کرد دو تا دختر هم داره
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
مرسی شیلا. هر چند که نمیدونم بازی فیر چجوریه و چیه. ببخشید دکمه سپاسم هم کار نمیکنه. پست قبلی تصادفا کار کرد. هر چی روش کلیک میکنم عکس العملی نشون نمیده.
ترس از ناشناخته ها چیز طبیعی هست:)البته ترس به خودی خود چیز بدی نیست ولی وقتی به ماورا مربوط میشه یا به شکل فوبیا در میاد دیگه مشکل زا میشه:)
یکی از بهترین راهکارها برای از بین بردن ترس این هست که با ترس مواجه بشید،یعنی عمدا خودتون رو در شرایطی قرار بدید که ازش میترسید:)سخت هست ولی جواب میده.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (04-03-2013),sonixax (04-03-2013),undead_knight (04-03-2013),yasy (04-03-2013)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
تك تك جملات كتاب تهوع سارتر واقعا آدم را دچار تهوع میكند!!
هماکنون 66 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 66 مهمان)