سیمون دوبوآر میگه زن، زن به دنیا نمیاد.
همه ش تقصیر نقش گذاری جنسیتیه. مرد هم مرد به دنیا نمیاد. اگه زن و مرد؛ زن و مرد میشن به خاطر اینه که جامعه ازشون اینو میخواد.
من پستارو نخووندم![]()
سیمون دوبوآر میگه زن، زن به دنیا نمیاد.
همه ش تقصیر نقش گذاری جنسیتیه. مرد هم مرد به دنیا نمیاد. اگه زن و مرد؛ زن و مرد میشن به خاطر اینه که جامعه ازشون اینو میخواد.
من پستارو نخووندم![]()
من در این باب کمی تا اندکی ژرف تر اندیشیده ام و کاستی های رفتاری را که آغازنده جُستار برشمردند را با دید گسترده تری بررسی می کنمــــ... !
نخست اینکه من افزون بر بیشینه زنان ؛ بیشنه مردان ؛ و در پی آن بیشینه مردمان را به همان دم دستی ترین ریخت واژه تشبیه می کنمـــــ... ؛ اما این ویژگی در زنان بیشتر دیده می شود !
به گمان من ؛ توان داده پردازی ، یا نیروی آناکاوی فرنودین (قدرت تجزیه و تحلیل و فراکاوی منطقی) ؛ در زنان تراز بسیار پایینی دارد ! بر این باورم که بیشینه رفتارها و کردارهای نابخردانه از زنان نیز ، از مِهاد یادکرده می تراود !
برای همین بیشینه مردمان ستُرگ و سرشناس مردانند !
اگر تاریخ را در نگر نیاوریم و آوند شکوفا نشدن توانایی های زنان در گذشته را ستمدیدگی شان بدانیم، کنون نیز آش همین است و کاسه نیز !
دانشمندان (فیزیک، اخترشناسی، مزداهیک و...) ؛ فیلمسازان ؛ آهنگسازان ؛ فیلسوفان ؛ هتا آشپزان و در زمینه های بسیار دیگر ؛ ما چهره مردان را پر رنگ تر و چشمگیر تر از زنان می یابیمــــ... !
پرسش من از شما این است که راه های برون رفت از این گرفتاری چیست و چگونه است ؟! ذاتی یا اکتسابی بودن مَهَند نیست ؛
Anarchy (11-02-2012),Mehrbod (11-03-2012),Rationalist (11-03-2012),Russell (11-02-2012),sonixax (11-02-2012)
به باور من، زنان باید در قدم نخست به خودشان بیایند؛ خودشان را باور کنند؛ ارزش استقلال اجتماعی خود را درک کرده و با برای مبارزه با سیستم های فکری مردسالار و استبدادی، به پا خیزند!
در این راستا من نیز تا زمانی که بر این باور خود استوار باشم؛ تا وقتی زنده هستم در صف نخست مبارزه برای یاری به چنین زنانی(بانوانی) حضور خواهم داشت.
...و به این موجودات دوپا بگو: آن ارادهای است مهیب که قدرت آن مهلک است!!
مشروط بر اینکه به راستی دنبال چنین چیزهایی باشند !
اغلب زنانی که بنده دیده ام دنبال امتیازگیری های بیخودی هستند و نه چیزهای دیگر .
برای مثال وقتی میگویند زنان میتوانند مجانی وارد دیسکو شوند که هدف چنین امتیازی از پیش معلوم است همه زنان نیششان تا بناگوش هم باز میشود ولی همان زنان وقتی بهشان میگویند در جامعه برابر زنان باید پا به پای مردان کار کنند اخمشان میرود توی هم و میشوند فمینیست دو آتشه و همه مردها اخی و زن ستیز میشوند و ...
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (11-03-2012),Rationalist (11-25-2012),Russell (11-03-2012)
داریوش گرامی پیشتر اینجا توضیح داده بودند: زن/مرد ایده آل شما باید دارای چه معیارهایی باشد - صفحه 2
مرا ولی متقاعد نکرد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
اگر این تبصره را بپذیریم که در هر شوخی ای ذره ای چاشنی حقیقت نیز هست، آنوقت میگویم که این حرفم صرفا شوخی بود.
اما به تجربه شخصی خود دریافته ام که روشنفکری زنان چیزی نیست جز عشوه گری و طنازی و خودشیرینی و در نهایت تظاهر به آنچه از آن سر در نمی آورد!سخنی از روسو:زنان عموما هیچ عشق و علاقه ای به هنر ندارند و از فضل و معرفت و استعداد و نبوغ هم بی بهره اند!شوپنهاور با ادبیاتی طنز آمیز در موردشان چنین میگوید:
فقط کافی است توجه و علاقه زنان به یک کنسرت، یک اپرا، یا یک تئاتر را مشاهده کنید-به هنگام اجرای بهترین قطعات و بزرگترین شاهکارهای هنری با بلاهتی کودکانه مشغول پچ پچ و ورور میشودند.اگر صحت داشته باشد که یونانیان زنان را از حضور در سالن تئاتر منع میکردند،باید گفت که کاملا حق داشتند؛حداقل میشد فهمید بازیگران روی اسکنه چه میگویند.
رویش را ندارم که همه ی مقاله شوپنهاور را نقل کنم. و صد البته اعتقادی هم به همه ش ندارم.
اما این به این معنا نیست که زن روشنفکر وجود ندارد.اتفاقا وجود هم دارد(البته خیلی به ندرت) و خیلی هم خوب است.اما تظاهر به روشنفکری چیزی ست که من بیشتر میبینم!و وقتی زنی روشنفکر نمایی کند، در واقع در حال گرم کردن جهنم برای مرد است.
Anarchy (11-24-2012),Rationalist (11-26-2012),sonixax (11-24-2012)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)