Anarchy (06-16-2013)
آغازگر جُستار

من با دوستانی که چنین حرفی میزنند موافق نیستم. همانطورکه گفتم من احساس کردم(و اکنون کمابیش اطمینان دارم)که سران طرفین درگیر گوناگون مدتی مانده به این انتخابات، خصوصا با اعتراضات پنهان احتمالی که احمدینژاد و رفسنجانی انجام دادند تصمیم گرفتند دعوای درونی حکومت میان جناحین را از سر استیصال به رای مردم بگذارند. متوجه هستید؟ یعنی عملا تنها راه باقی مانده برای خفه کردن و نشاندن گروههای مختلف سیاسی نشان دادن وزن اجتماعی آنها بوده. اما حتی فرض بگیرید که منهم اشتباه میکنم، چه اهمیتی دارد راسل؟ آیا واقعا گمان میکنید اعتبار سیاسی برای نظام جمهوری اسلامی یک عنصر حیاتیست؟ بیاعتبارتر از حکومت کرهی شمالی در جهان وجود ندارد، هنوز هم سرپاست و این فقط مردم بدبخت آن کشور هستند که در سکوت و به دور از چشم جامعهی جهانی هزار هزار تلف میشوند، در پایان روز گزینهها دو تا بیشتر نیستند: تحریم انتخابات و صدور فتوای جهاد برای مردم از لسآنجلس و لندن و پاریس که قطعا دردی را درمان نمیکند(زیرا هیچ مردی حاضر نیست بخاطر فلان ارمان انتزاعی خود و دیگران خود را به کشتن بدهد، که مایهی خوشبختیست)، یا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی با همهی آنچه دربارهی آن میدانیم که شاید تغییری ایجادبکند، حالا این تغییر هر قدر هم کوچک باشد، باز آنجا وجود دارد.
علی الحساب یک دانه حکومت در سرتاسر تاریخ نام ببرید که با تحریم انتخابات ساقط شده یا تغییر مثبتی کرده تا بحث را ادامه بدهیم. تحریم انتخابات چیزی بجز یک ابزار بسیار کماثر در دست اپوزیسیون داخلی برای مشروعیتزدایی از حزب پیروز نیست، در جمهوری اسلامی که از روز اول اپوزیسیونی وجود نداشته. نظام مقدس هم به پر کردن یک میدان از آدمها راضیست و آنرا اعتبار کافی میداند.
زنده باد زندگی!

بسیار جالب است امیر گرامی که شما از خارج میگویید پیشرفت از طریق اصلاح طلبان داخلی ممکن است و از طریق سکولارهایِ خارج قطعا ناشدنی (منظور آنهاییست که بیکنش هستند نه فسیلهایِ اپوزیسیون) .من و آنارشی ولی میگوییم ساختار شکنی (هر چند بسیار بسیار نامحتمل بنظر میرسد) ولی ممکن است و اتفاقا اصلاح طلبان که رسما معلوم شده چه کاره هستند ناممکن(حداقلی بسیار بسیار بسیار نامحتملتر از اولی).
نکته دیگر اینکه اتفاقا برای ج.ا و حتی کره جنوبی آبرو بسیار مهم است،بقایشان از هر چیز مهمتر است ولی بطرز جالبی علاقه به تایید دیگران دارند هرچند جور دیگر بلوف میزنند.همانطور که دیدیم بعد از سرکوب 88 چقدر ماتحت آغا سوخت.
نکته دیگر اینکه مقایسه و استدلال شما غلط است،شما آمار تضعیف مقاومت مردمی بعلت شرکت در انتخابات را مردود میدانید و از طرف دیگر به ما از ناموفق بودن تحریم میگویید در حالی که اگر قرار به مقایسه است باید تغییرات بدون دلبستن به تغییر از صندوق رای را ببینیم که نمونه حی و حاظر آن انقلاب موفق 57 خودمان که کسی نرفت به مسخره بازی شاه دلببندد (باقی نتایجش بکنار ، موفقیت در به پایین کشیدن حکومت ملاک است که موفق بوده).
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
آغازگر جُستار

چه ربطی به خارج بودن یا نبودن من دارد؟ مگر اینکه ادعا بکنید انقدر «خارج» بودهام که ارتباطم را با جامعه ایرانی از دست داده باشم! که آنهم بیربط است، چون این من نیستم که دارم از زیر سایهی درختان پر شاخ و برگ و امن اروپا دیگران را دعوت میکنم به پریدن جلوی گلوله بخاطر فلان آرمان انتزاعی و بهمان سیستم ناکارآمد سیاسی.
پیشرفت به سوی هدف ما که گسترش رفاه، سکولاریته، ازادی و دموکراسی در ایران است بله توسط اصلاحطلبان میسر نیست، اما پیشرفت در تناسب با شرایط کنونی و موقعیت اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و جهانی که مردم ایران در حال حاضر دارند؟ بله، این قطعا یک احتمال قدرتمند است و فارغ از آنچه شما یا دیگر دوستان ادعا بکنید، دل بستن به آن اصلا فاقد بنیان منطقی نیست.
زنده باد زندگی!

منظور من این نبود امیر جان،من بطور نسبی گفتم که مشخصا ارتباط شناخت دوستان خارج کمتر از داخلیها از وضع مقاومت داخل است و اطلاعات خرجیها هم باز به نسبه بیشتر از مخالفان خارج، متهم کردن یا چیز دیگری نبود.
منظورت را از پیشرفت سیاسی اجتماعی و جهانی نمیدانم چیست ولی از نظر اقتصادی تا آنجا که من دیدم محموت بود که سوبسیدها را بالاخره برداشت کاری که اصلاح طلبان خوابش را میدیدند و... ،من حقیقتا از لحاظ اقتصاد داخلی فرقی چندانی نمیبینم و گمان نکنم از لحاظ فنی اقتصادی هم پر بیراه گفته باشم.از نظر اثر سیاست خارجی بر اقتصاد هم تنها عامل موثر همان برنامه هستهایست.وگرنه رحیم مشایی دیدیم که از این فیلمهای دوستی با دنیا بیش از هر کس دیگر بازی کرد.
باز هم میگویم من سخنم «خیانت به شهدا» و «تحریم» و... نبوده و نیست ،من حداقل اینجا نظرم با میلاد گرامی مثلا تفاوت زیاد دارد.آنچه من میگویم نه با اصل داستان که با چگونگی تغییر عجیب اوضاع در چند روز آخر داشت.من در سال 88 خودم در چند روز آخر رفتم رای دادم و پیشمان هم نیستم.ولی شرایط آن روز را مفید میدانم و این سری را کاریکاتوری میبینم از دور قبل که چه بسا همان دستاوردهای دور قبل را هم به باد دهد.
البته بخشی از شادی هم بخاطر تمام شدن دیدن ریخت نحس احمدینژاد بطور روزانه است که از آن نظر اگر باشد من هم در این شادی سهیم هستم !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (06-16-2013),iranbanoo (06-16-2013),Soheil (06-16-2013),sonixax (06-16-2013),undead_knight (06-21-2013)
آغازگر جُستار

منظور من از احتمال پیشرفت ایران تحت ریاست جمهوری حسن روحانی:
آنجا که ما ایران را میخواهیم > ۱۰۰
آنجا که اکنون ایران هست > ۰
آنجا که ایران در صورت ادامهی روال فعلی میرود > ۱۰۰ -
آنجا که ایران میتواند با انتخاب یک میانهرو برسد > ۱۰
زنده باد زندگی!
Anarchy (06-16-2013),Nevermore (06-16-2013),sonixax (06-16-2013),undead_knight (06-21-2013)

نجواهای نجیبانه: بر اساس بیانیه تحلیلی بسیج رد تقلب در انتخابات ۸۸ و تثبیت اعتماد به جمهوری اسلامی
نوریزاد: انتخاب روحانی احیای مجدد مرده محتضر بود | ایران | DW.DE | 16.06.2013
gooya news :: politics : خامنهای به هرچهارهدفاش دست یافت! مسعود نقره کار
Real Persian WikiLeaks: پروسه ی چگونگی رئیس جمهور شد ن روحانی.
خامنه ای برنده اصلی انتخابات 92 | zendegi
دوستان وقت داشتید اینها رو هم بخونید اون تحلیل بنی صدر هم که چند صفحه عقب تر گذاشتم رو هم بخونید.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

حرفهایی از ته دل: حسن روحانی و کلاه گشادی که سر آن هجدهمیلیون نفررفت !
امیدوارم آن روز از خنده های تلخِ من که از سر شادی نیست ناراحت نشوند دوستان !ملت یا لااقل آن هجده میلیون که به روحانی رای دادند هنوز نفهمیده اند چه کلاه گشادی سرشان رفته است نفهمیده اند روحانی هم آخوندی است درست مانند آخوندهای دیگر که تا قبل از رسیدن به قدرت عادل و ازادیخواه است و پس از قدرت تیشه به ریشه همه می زند و تنها کاری که نمی کند کمک به ملت است.فعلا که همه داغ هستند یک مدت صبر کنید جشن و پایکوبی ها برای پیروزی این آخوند حقه باز تمام شود آن وقت می فهمند چه کلاه گشادی بر سرشان رفته است. طرفداران اصلاح طلبان برای چند دلار بیشتر درخارج از کشور برای روحانی لابی کردند و پاچه خواری آقا را کردند درحالی که اگر همین ها به تحریم کمک کرده بودند شاید الان وضع بهتری می داشتیم با این وضع جمهوری اسلامی تثبیت شد و کلاه گشادی سر آن هجدهمیلیون نفر رفت !
دکتر ساسی

کار ما هم بر عکس شده.این بحث ها باید قبل از انتخابات صورت می گرفت.الان این تحلیل ها دیگر به چه دردی میخورد.
آن وقت که بحث تحریم انتخابات شد هیچکس از روی لج و لجبازی به این گزینه فکر نمیکرد بلکه اکثرا میدانستند با این شرایط و پیش زمینه هایی که در چند سال اخیر به وجود آمده بود فشار سنگینی به ج.ا وارد میشود.
ج.ا اکنون میتواند ادعا کند اگر فشار خارجی بر او اعمال میشود به واسطه ی حمایت داخلی از این فشار راحت است.
اتفاقا این مسئله کمک زیادی به مسائل هسته ای هم میکند....
یکی از دلایلی که رای دهندگان می آورند این است که فشار اقتصادی باعث شده که به پای صندوق رای بروند.و جالب اینکه کاندید ها خصوصا روحانی در چند سخنرانی اصلی اش بر این موضع اصرار میکرد که مسائل اقتصادی را حل خواهد کرد.
این پرسش وجود دارد که روحانی دقیقا چه کاری میخواهد با اقتصاد از پا افتاده ی ما بکند که از چنین حمایتی برخوردار شده؟
شراب اولی تر ...

دقیقن ایرانبانو جان .
مشکلاتی که امروزه گریبان گیر ایران است زیر سر احمدی نژاد نیست . هر چند که او گند و گوزهای اندازه خودش داشت و سیاستهای بد اقتصادیش + تحریمها کلن کشور رو فلج کرد.
ولی همه ی این جماعتی که به امید بهتر شدن اوضاع رفتن رای دادند اصلن به این مساله دقت نمیکنند که نه سپاه نه نیروی انتظامی نه بسیج و نه مسایل هسته ای اصلن در حیطه اختیارات رئیس جمهور نیست !
یعنی گشت ارشاد و نسبت و دخالتهای سپاه در امور سیاسی و اقتصادی و سرکشی های بسیج و قُد بازی های هسته ای و سانسورهای رسانه ای و ... اصلن دست رئیس جمهور نیست. حالا روحانی چه طور میخواد اینها رو درست کنه خودش یه سوال بزرگه.
البته میشه از اون طرف سیگنالی که خامنه ای با انتصاب روحانی و نه انتخابش! (چون رای هر 18 میلیون رای دهنده الان در زباله دانیست) به آمریکا و غرب برای سازش فرستاده رو دید و احساس کرد.
در بین تمام این سیاستمدارن و کشورهای غربی و ... فقط کانادا و اسرائیل بودند که به درستی موضع گیری کردند و گفتند این شیخ پشمک الدین عروسک جدید خامنه ایست.
پ.ن : امام نقی (ع)، پس از با خبر شدن از نتایج انتخابات ایران فرمودند: این مردم پارس، مردمی عجیب هستند! بیست و چهار ساعته از قوانین اسلامی، حجاب، دیه، شلاق، سنگسار، ظلم ملا و ولایت فقیه که قانون اسلام است، غر می زنند، اما برای رهایی از قوانین اسلام، به کسی رای می دهند و او را رییس جمهور می کنند که هم اسمش روحانی است و هم خودش!!! براستی که عجیب مردمانی هستند! فکر می کنند با کمک یک ملا، می توانند از شر قوانین اسلام، رها شوند...!! آنگاه امام نقی، الاغ عزیز خود، حضرت عفیر (رضی الله عنه) را صدا کرده و فرمودند: یا عفیر، به خدا قسم که تا چند سال دیگر، سهم امام و خمس و زکات ما، تامین است، لذا به سمت «دیار لاس وقاس» برویم که وقت شادی و جنباندن ماتحت است...! سیره النقی/ نوشته ابن قنبل / فصل: دور چون با عاشقان افتد، تسلسل بایدش! / بخش: این یهودی ها اگر زرنگی(!) مردم پارس را داشتند، برای برای نجات از کوره آدم سوزی حزب نازی، باید به هیتلر رای می دادند!! (گمنامیان: امام نقی(ع):شگفتا! مردم پارس برای رهایی از قوانین اسلام یک نفر را رییس جمهور میکنند که هم خودش روحانی است و هم نامش!)
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)