خواهش میکنم (:
برای اندکی سرگرمی:
یک مادری کودک خودش را بی کوچکترین توجه و علاقهای بزرگ میکند, یک مادری کودک اش را با دقت و توجه فراوان بزرگ میکند.
هر دوی آنها مادر هستند, پس نمیشود به هیچکدام خُرده گرفت.
یک انجمنی هر چه بگویید را سلیقهای سانسور میکند, یک انجمنی تنها سخنان نژادپرستانه را سلیقه ای میزداید.
پس هر دو سلیقهای هستند, به هیچکدام نمیشود خرده گرفت.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نخست اینکه زدودن پیک های ترول در هر انجمنی مرسوم است و جایز دانستن این کارها مساوی است با به گند کشیده شدن انجمن.
دوم اینکه با این استدلال شما می توانیم بگوییم جرم یک قاتل با جرم کسی که کشیده ای در گوش دیگری زده یکی است.
سوم اینکه دفاع از سانسور و قلع و قمع دگر اندیشان در آن خراب شده هم میهن وقیح ترین کاری است که دیده ام آن هم با این استدلال خنده دار.
شما خودتان را به خواب زده اید گرامی،ما چشم براه بیدار شدن شما نیستیم.
sonixax (03-29-2013)
تعریف بیخود از کسی و جایی نمیکنم. اما این انجمن جزو آزاد ترین تالارهای گفتگوی فارسی روی وب هست.
آزادی نظر در اینجا رو نمیتونید با هیچکدام از تالارهای فارسی با محتوای دینی نمونه ش رو بیابید.
ولی خوب اینجا بخاطر ماهیت وجودی اش و نوع مطالبش و دید کاربرانش که میان اینجا و دوست دارند بجای چاق سلامتی و احوال پرسی, چیزی یاد بگیرند یا چیزی یاد بدهند از ارسال های هرز و اسپم به نوعی استقبال نمیشه.
ارسال های هرز هم سایت رو بیهوده شلوغ میکنند و هم بار سرور رو زیاد میکنند و مشکلات تکنیکی بعدی رو پیش میاره و همینطور بحث تاپیک های سایت رو منحرف میکنه.
جلوگیری از اسپم دلیل بر سانسور نیست. تا جایی که بوده شما میتونید راجع به هر مطلبی و هر شخصی و هر عقیده ای و هر سوالی, در این تالار بحثی رو شروع کنید.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
Anarchy (03-29-2013)
به نام ان طفل کوتله زرد
جنگ کره شمالی و دنیای استکبار خیلی جالبه من که بی صبرانه منتظر جنگ اتمی هستم
مهم نیست چقدر انسان به درک واصل بشوند
ولی برای ملت ایران خوفه چون دنیا میفهمه که بمب اتم در دستان دیوانگان چه خطری برای نثل بشر دارد
و شایدمنجر به خلع سلاح هسته درجهان شود
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
sonixax (03-30-2013)
البته متوجه نمیشم چه مشکلی پیش اومده که ما رو به ایجاد محدودیت متهم میکنید؟؟؟ آزاد بودن ربطی به ایران و اسلام نداره...اینجا هر کسی آزاد هست بیاد موضوعاتش رو مطرح کنه،ما خودمون علایقی داریم اما فضا برای فعالیت مخالف هم بدون هیچ محدودیتی برقرار هست...حالا بر خلاف اسلام یه چیزی اما اینکه چطور ما رو به "بر خلاف ایران" متهم میکنید هم در جای خودش جالب هست..
کسی قیام کرد؟ مگر صحرای کربلا هست؟ لازم نیست کسی قیام کنه ، بیاد تاپیک باز کنه بحث کنیم... اتفاقا ما خیلی هم از حضور مسلمین برای گفتمان های جدی استقبال میکنیم...
بر ضد آرش بیخدا ؟؟؟ مگر اینجا ما بحث شخصی میکنیم؟ اگر مشکلی با اندیشه آرش بیخدا یا هر کس دیگه دارید بله بفرمایید مطرح کنید و ما هم در حد توان در بحث شرکت میکنیم بانو...اما شخصیت آرش بیخدا رو نه ما میشناسیم نه اهمیتی در محتوای بحث هاش داره!!!
اول اینکه محتوای دینی بر عهده ما نیست چون مورد علاقه ما نیست و معتقدین به دین باید بیان و این محتوا رو ایجاد کنن ، دوم اینکه پس شما همه مطالب رو ندیدید که همه رو تمسخر و اهانت میدونید، سوم اینجا هیچ باوری به خودی خود مقدس و مورد احترام شمرده نمیشه و آزادی بیان از هم چیز برای ما بالاتر هست...
مشکلی پیش نیومده
بزارید اونی که تو ذهنمه بگم و بگذریم از بهانه و کنایه ...
شما (نه صرفا تنها شما)در هم میهن جزو کاربرانی هستید که همیشه مخالف قوانین اونجایید و راحت به عقاید بقیه نیشخند میزنید
اونجا آزادی بیان نیست خب این طبیعی هست چون باید از قوانینی که برای سایتها در نظر گرفته شده پیروی کنه
یکجور قبول قوانین رده بالایی
چون همه به هم وصل هستند و به یک شاخه ی اصلی میرسن(منظورم اهدافشون نیست )
اینجا شاید آزادی بیان داشته باشه ولی فضای سنگینی داره
راحت توهین میشه به مسائلی که برای عده ای مقدس هست
به قول معروف :
آزادی یعنی :
آزادی یعنی تو کافر هستی ولی به دین من احترام میگذاری!
آزادی یعنی یکی در خیابان با حجاب بود چادر سرش بود تو تمسخرش نمیکنی
آزادی یعنی دو برادر یکی در اتاقش عکس شاه و دیگری در اتاق عکس خمینی!
آزادی یعنی من ریش میگذارم تو شش تیغ کن!
آزادی یعنی من پیکم را پر میکنم تو نمازت را سر وقت میخوانی
آزادی یک کلمه است به وسعت علم و اندیشه و تفکر و جسم و روح و دین و عقاید و .....
+
و متاسفانه تنها چیزی که اینجا نیست آزادی بیانه چون سریع در مقابلت جبهه میگیرن و چنان به زمین میزنن افکار و عقایدت رو که ترجیح میدی نمونی
نه بخاطر کم اوردن یا عدم توانایی برای پاسخگویی نه!
چون نمیخوای به مقدساتت توهین بشه
و من منتظرم باز هم در مقابل پست من علم کنید کلماتی که عاجزن در وصف خدایی که من میشناسم
هماکنون 37 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 37 مهمان)