خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Anarchy (09-28-2013),Angela (09-28-2013),Mehrbod (09-28-2013),sonixax (09-28-2013),Theodor Herzl (09-28-2013)

من خسته شدم جناب مزدک گرامی از اینها که در فرومهای رژیمی جیکشان در نمیآید اینجا یکی به مدیر میگوید دیوث او را برای ۷ روز اخراج میکنند به این لکّاتهها به قول صادق هدایت بر میخورد!
"A Land without a People for a People without a Land"

خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Anarchy (09-28-2013),kourosh_bikhoda (09-28-2013),sonixax (09-28-2013)

فارغ از بحث ها و درگیری های چند وقت اخیر،من هم دلم برای آلیس تنگ خواهد شد.به نظرم ایشان خردمندترین کاربر زن این انجمن بود و امیدوارم شرایطی پیش آید که باز هم او را در این انجمن ببینیم.
آلیس جان در همان روز موعود(قرارمان در یکی از کافه های تهران) یک شامپاین دست نخورده برایت گذاشته ایم.قال امان نگذاری.
موفق و سرافراز باشی.![]()
Anarchy (09-28-2013),Angela (09-28-2013),Dariush (09-28-2013),Mehrbod (09-28-2013),Rationalist (09-28-2013),Russell (09-28-2013),sonixax (09-28-2013),مزدك بامداد (09-28-2013)

با سپاس از همهیِ دوستان, چنانکه میگویند خسروان صلاح مملکت خویش دانند.
من اینجا خویشکاریِ[1] خودم میدانستم این را گزارش بدهم و تا جاییکه توانستم پلهایِ پشت سرم را هم ویراندم تا از من اینجا ردی دیگر دیده نشود,این گفتگوها نیز زمانبر و خستهکننده هستند, زیرا فرهشت[2] سخن بسیار ساده و دریافتنی بود.
تنها از @مزدك بامداد خواهش میکنم اگر گذر اشان به اینجا خورد دنبالهیِ صندلی داغ اشان را پی بگیرند, زیرا کنجکاوانه و بی شکیبانه نوشتههایشان را میدنبالم[3].
----
1. ^ xwiš+kâr+i::Xwiškâri || خویشکاری: وظیفهشناسی; انجام کار درست MacKenzie proper function
2. ^ far+hešt::Farhešt || فرهشت: تم; زمینه; موضوع; مضمون Dehxodâ theme
3. ^ donb+âl+idan::Donbâlidan || دنبالیدن: پیرفتن; دنبال کردن Ϣiki-En to follow
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (10-01-2013)

سربلند و شاد باشی آلیس گرامی

ای بابا؛ آلیس جان تو دیگر چرا دختر؟ یک ماهی نبودیما!
آلیس انصافا دوستترین بانو با من در این سایت بود و یکی از دوستترین دوستانِ دفترچه. رفتناش مایه یاس و شگفتی بود برایم! امیدوارم آنقدر بیمعرفت نباشد که بخواهد دیگر کانالهای ارتباطی که مشترکا داریم را خراب کند. دوستانی چون آلیس حقیقتا کمیاب هستند(آن هم از میانِ دختران). علاوه بر اینکه امیدورام هرچه زودتر بازگردد به جمعِ ما، از او میخواهم که با دفترچه اگر قهر کرده، با گسترشِ خردگرایی و آگاهی قهر نکند.
![]()
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (09-28-2013),Russell (09-28-2013),Soheil (10-08-2013),sonixax (09-28-2013),مزدك بامداد (09-28-2013)

خداحافظی چرا آخه؟ مگه فوتباله
من که خودم اعتراض ها رو باب کردم که هنوز اینجام که...
البته درسته
منم وقتی شیلا رو بن دائمی کردید به نشانه اعتراض رفتم، ولی بعد که از دائمی به محدود تغییرش دادید برگشتم...
امیدوارم آلیس هم با تموم شدن مدت محرومیت یه نفر برگرده...
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
Anarchy (09-28-2013),kourosh_bikhoda (09-28-2013),Soheil (10-08-2013),sonixax (09-28-2013),undead_knight (10-01-2013),مزدك بامداد (09-28-2013)

در هیچ انجمنی هر زمانی که دلتان خواست نمیتوانید پستهای خود را پاک کنید ، برای اینکه نظم حفظ شود باید یک محدودیتی برای حذف پستها باشد. مثلا ۲۰ صفحه با یکی بحث میکنید بعد شخص میرود نوشته خود را ویرایش یا پاک میکند ، آیا این صحیح است ، حق آن یکی طرف چه میشود؟
"A Land without a People for a People without a Land"

کاملا درسته. بعضی وقتا یه بحث داغ میشه و در 1 روز 100 تا جواب میگیره. حتی این پست هم نباید در 3روز اجازه پاک کردن داشته باشه. بخصوص اگر پست اول باشه که کل پست ها هم پاک میشه!
ولی بنظرم اگر یه پست ترول باشه و یا نامرتبط این امکان وجود داشته باشه تا 3روز پاک بشه.
با این حال پاک نشه هم بهتره. بلاخره نوشته شده. میتونه بره بایگانی بشه. تالار آشغالدانی..
امکان ویرایش ابدی با 1ماه هیچ تفاوتی نداره! بهتره کمتر بشه. مثلا 3روز..
ولی اگر کسی پستی رو پاک کرده دیگه نباید ریکاور بشه.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)