فردا هم داخل دانشگاه ما یک سخنرانی فمینیستی بود من دست به کیر وارد میشوم و روی میز میپرم ببینم همینجوری دفاع میکنید!

فردا هم داخل دانشگاه ما یک سخنرانی فمینیستی بود من دست به کیر وارد میشوم و روی میز میپرم ببینم همینجوری دفاع میکنید!
"A Land without a People for a People without a Land"

To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
izabel (05-01-2014)

To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound

Tacitus-
izabel (05-01-2014)

البته خب راست میگویی، وقتی بکل استدلالی در کار نباشد نمیتواند بالا و پایین رفتن آنرا هم سنجید خب !!
لازم هست اندکی دربارهیِ این مورد فکر کنی، بعد از آن بجای تکرار کتابسوزی، کتابسوزی کردن میتوانی از من بخواهی مورد بهتری را بهت معرفی کنم !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (05-01-2014)

undead_knight (05-01-2014)

تا وقتی که قانون از حقوقشون حمایت میکنه خیر!
اصولا این جور آزادی ها رو کسی میتونه بگیره که "قدرت" داشته باشه،من به عنوان یک نفر که حکومت پشتم نیست چه قدرتی دارم که بخوام آزادی دینی اون ها رو نقض کنم؟!راحت منو میندازند بیرون! تازه اگر زندم بزارند:))
در هر حال اگر یک قدرت(مخصوصا حکومت) نزاره افرادی اعمال دینیشون رو انجام بدند،گسترشش بدند یا دست به تفتیش عقاید بزنه داره آزادی دینیشون رو محدود میکنه.
+
در رابطه با غیرقانونی شدن اسلام در آنگولا:
و نظر من که از حقوق مذهبی دفاع کردم:
حالا جدی جدی دارید از حقوق مذهبیون اون هم مسلمانان دفاع میکنید؟!واقعا جای خوشحالیه:))
Tacitus-
izabel (05-01-2014)

هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)