To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (04-20-2014)
شما اگر همون اول دقت بکنید بعدا به ماست مالی نمیافتید:))
والا من هرجای حرکت های فمنیستی رو نگاه میکنم به همچین چیزی میگن زن ستیزانه،حالا اگر شما سهمیه بندی جنسیتی/شغلی و محدود کردن زن ها رو زن ستیزانه نمیدونید مشکل خودتونه:))این بنده ی اسپاگتی که کلی هم به خانم ها حال داده،بدهمیگه خانم های عزیز بیشینید در خانه باسن گشاد تان را بر روی کاناپه بیاندازید تا مردان مثل خر کار کنند؟
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (04-20-2014)
با این حرفها وقتی میلاد این وسط بحث جنبش سبز رو پیش میکشه دیگه خیلی هم عجیب نیست !!
البته من فقط گفتم روحانی چه گفته ولی تو سعی کردی حرف در دهان ما بگذاری؛ البته دانستن اینکه فکر میکنی روحانی تدارکاتچی هست هم بسیار جالب بود !!
باورش سخت است !!
روحانی میگفت کل عفاف(احتمالا یعنی همان اخلاق) جامعه زنان هستند، زن خودش یعنی عفاف lol
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (04-20-2014),undead_knight (04-20-2014)
یعنی باید بیام وضعیت مشخص ایران رو انکار کنم!؟قدرت خامنه ای بارها بیش از روحانیه.
ای بابا رئیس جمهور که مشخصه تدارکات چیه،اینو که خود خاتمی هم گفته بود:))
ای بابا چرا حرف اصلی رو تحریف میکنید!؟:))
درضمن عصمت و عفاف با اخلاف خییل فرق فوکولند،راسل دقت کن:))عرش اخلاق و عفت عمومی به صدا در میآید. زنان خود پاسدار عصمت جامعه هستند.
صدرا نیوز - روحانی:نمیتوانیم نیمی از جامعه را در حاشیه بگذاریم
بفرمایئد نشون بدید دقیقا کدوم یکی از این حرف های "چرند" هست،البته به جز قسمتی دینیش:))ز چرندیات فمینیستی غربی
یا اینکه میخواید قبول کنید حرف از برابری جنسیتی زدن صرفا جز چرندیات فمنیستیه؟! بسیار جالب شد:))
Tacitus-
sonixax (04-20-2014)
پس دولت امید تدارکاتچی هست !! به امید چایی قندپهلو lol
میگویی من گفتهام روحانی شخص اول مملکت تحریف نیست، ولی من نقل به مضمون کردم شد تحریف؟!!
نشان دادیم دیگر !! آن بخشی ار که من گوش کردم بالای 100% "چرند" بود، البته از آنجا که شما معنی زنستیز را بالاتر تنهایی تعریف کردی ما هم چرند را تنهایی تعریف کردیم، امیدوارم بقدر کافی برابریطلبانه بوده باشد !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (04-20-2014),undead_knight (04-20-2014)
یادم نمیاد چیزی گفته باشم که مضمونش با این متفاوت بوده باشه.قدرت خامنه بارها بیشتر از رئیس جمهوره،تعجبی نداره.پس دولت امید تدارکاتچی هست !! به امید چایی قندپهلو lol
اولا که عفاف رو اخلاق در نظر گرفتی،دوما من کنایه ای پرسیدم،وقتی تفاوت اعتبار و اهمیت حرف روحانی و خامنه ای رو در ج.ا نادیده میگیری این رو باید بهت یادآوری کرد.میگویی من گفتهام روحانی شخص اول مملکت تحریف نیست، ولی من نقل به مضمون کردم شد تحریف؟!!
نخیر "چرند"خالی نه،"چرندیات فمنیستی غربی"!بفرمائید ببینم کسشرهای اسلامی عفاف و... با کجای فمنیسم غربی تناسب داره؟!:))نشان دادیم دیگر !! آن بخشی ار که من گوش کردم بالای 100% "چرند" بود، البته از آنجا که شما معنی زنستیز را بالاتر تنهایی تعریف کردی ما هم چرند را تنهایی تعریف کردیم، امیدوارم بقدر کافی برابریطلبانه بوده باشد
Tacitus-
sonixax (04-20-2014)
بله خب، معمولا در اینجور جاها فمینیست جماعت ضعف حافظه میگیرد !!
من اخلاق را در پرانتز جلوی عفاف آوردم، یادآوری را باید به خودت بکنی ببینیم چجور "سبز" ای هستی !!
خالی یا راهراه فرقی ندارد وقتی خودمان تعریفش کردهایم lol
تناسب هم دارد مثل باقلوا، اسلام را با همه چیز میشود پیوند داد، هم مارکسیست اسلامی داریم، هم فمینیسم اسلامی. اینکه اینها سر ته درستی ندارند معنیش این نیست که دروغ هستند. روحانی هم که سنتگرایان و محافظهکاران را بیسواد خطاب میکند معلوم است از چه طیفی هست و چه طیفی نیست !!
بالاخره اینها همه دستشان در یک کاسه است و احمدی و روحانی ندارد یا دارد؟
sonixax (04-20-2014)
Tacitus-
sonixax (04-21-2014),undead_knight (04-20-2014)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)