خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
آقای مزدک من گیلانی هستم و با خواندن صحبت های شما بسیار کنجکاو هستم بدانم شما گیلانی هستید یا مازندرانی؟ حتی آنقدر کنجکاو شدم که در این فاروم ثبت نام کردم!!!!!!!!!!! یک پرسش دیگری هم دارم و آن اینست که اینکه می گویند فری ماسون ها با شیطان ارتباط دارند و نمیدونم جن ها روی صفحه های شطرنجی ظاهر میکنند حقیقت دارد؟؟ البته میدانم که شما به جن معتقد نیستید اما آیا واقعا فری ماسون ها همچین عقایدی یا بهتر بگویم همچین ادعاهایی دارند؟؟ متشکرم
sonixax (10-27-2013)
با تشکر از کسانی که در این جستار شرکت کردند ، من فکر میکنم این جستار صندلی داغ را مثل بقیه قفل کنیم ، مزدک گرامی این سوال آخر و هرچه که از این جستار به ذهنتان میرسد را در جستار پرسش و پاسخ با مزدک پاسخ بدهید ، با تشکر از شما برای شرکت در این جستار.
ویرایش از سوی Theodor Herzl : 10-27-2013 در ساعت 03:04 AM
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (10-27-2013)
فکر میکنم چند سوالی از امیر هم باقی مونده هنوز...
اما من فکر میکنم بگذاریم مدتی باز بمونه جستار ، چون ممکن دوستانی دیگری هم بیان و سوالاتی داشته باشن !!
kourosh_bikhoda (10-27-2013),Mehrbod (10-28-2013),pulsar (10-29-2013)
آقای مزدک من نمیدانستم که ممکن است با مشخص شدن گیلانی یا مازندرانی بودن به مشکل بیافتید و امیدوارم منو ببخشید
اما قبول کنید من به اندازه شما باهوش نیستم که با این چامه خدا داده به ترکان پادشاهی به گیلک چاپلا و شوره ماهی متوجه شوم!!!!
هوش من در آخرین حد ممکن!!! ترک بودن شما را کاملا مردود میداند و در بهترین حالت یکی از والدین شما رگی ترکی داشته که باز هم بعید میدانم!!
در مورد چامه هم بستگی دارد شما این را برای دیگران میخواندید یا دیگران به شوخی برای شما!!!!!!!! معمولا کسی اگر چنین چامه ای را خود بخواند مازندرانی است!!!
دوستی با زنده یاد احسان طبری هم احتمالاتی به همراه دارد اما قطعی و یقینی نمی توان نظر داد
هرچند دوستی ترک دارم که مدام جوک ترکی میگوید!!!!!!!
چاپلا برای ما جوان ها شناخته شده نیست مگر آنکه به قول اینترنت!!! واژه ای گیلکی -کردی باشد!!!! به معنای کف زدن و شادی کردن
کباب انار زده را هم من هم دوست دارم چون گیلانی ام!!!!!!!!!
اما بدون راهنمایی غیر ممکن است متوجه شوم شاید به آدمی هوشمند تر از من نیاز باشد!!!!!!!! که البته بسیجی ها بعید است تا همین جا هم متوجه شوند!!!!!! البته هرگز دوست ندارم مشکلی برای شما پیش بیاید!! اما چه کنیم کنجکاوی آدم را دیوانه می کند!!!
Anarchy (10-28-2013),مزدك بامداد (10-29-2013)
Anarchy (10-28-2013)
Mehrbod (10-28-2013)
مزدک گرامی این شخصیتها هم بنظرم آمد و برایم جالب است نظرتان را دربارهیِ اینها و تحلیلتان از رفتار و شخصیتشان بگویید، مخصوصا اولی که یک اشارهای به او کردید بنظرم جالب آمد:
1-علامه طباطبایی
2-خمینی
3-احمد و حسین خمینی (نوه ها)
4-بهشتی
5-مطهری
6-رضا پهلوی
7-احمدی نژاد
8-خاتمی
9-روحانی
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (11-01-2013)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)